Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Marcel Ciolacu se bazează pe faptul că partenerul strategic nu are nevoie în România de o criză de Guvern

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „Marcel Ciolacu se bazează pe faptul că partenerul strategic nu are nevoie în România de o criză de Guvern”

  • Maestre,ati uitat sa puneti Ciolacului doua intrebari simple:cand va face plangere penala lui Orban L,Citu,Arafat,Johannis si tuturor derbedeilor care au jefuit Romania in mascarada numita pandemie si cand va face echitabil sistemul de pensii pe urma caruia alti derbedei ridica teancuri de bani fara sa fi platit un leu statului.Restul e vrajeala de Buzau.

  • Dragi români,Treziți-vă!Nu vă lăsați amăgiți de asemenea specimene.Domnule Ciolacu,bateți câmpii,sunteți licuriciul lui Johannis.Fără acordul șefilor din America(din păcate actual globaliștii), nu puteți face nimic.Dacă o să câștige republicanii,o să zburați cu toții de la putere.Întâi să răspundeți pt.tot circul din Plandemie.Eu nu voi uita niciodată.

  • Daca PNRR a fost facut de un guvern ticalos si incompetent, daca împrumuturile catastrofale au fost facute de un guvern ticalos si incompetent, guvern cu majoritate PNL, de ce mai acceptă Ciolacu sa stea la guvernare cu PNL? Cine il forteaza? Daca Rareș Bogdan spune ca este in Romania un ins care vegheaza ca PSD sa inghita magarul, sa suporte distrugerea Romaniei, de ce Ciolacu nu iese de la guvernare si sa mearga pe demiterea lui Iohannis?

  • exista o singura stire in tot interviul, iar aceasta se refera la faptul ca cifrele spun ca poporul s-a imbolnavit brusc, infricosator de abrupt, fara ca pe cineva sa l preocupe acest fapt.

    e singura stire din tot interviul: poporul s a imbolnavit, brusc, intr un fe fata de care ‘vremea pandemiei’ e …pistol cu apa.

    • de pe vremea pandemiei nu s a tras niciun invatamant. nici in ceea pe priveste pandemia, nici in ceea ce priveste vaccinarea si nici in ceea ce priveste invatamantul online ( care, chipurile, a venit pentru ca mai apoi se se faca nevazut )

      • de ce n a fost pastrat in viata invatamantul online, barim o zi pe luna? ( despre dezvoltarea acestuia nici n are sens sa mai vorbim…)
        e vremea Marii Revolutii, in mod implacabil ne vom mai intersecta cu el.

  • daca in vremea pandemiei concediile medicale au fost de aproximativ un miliard de lei, iar acum s-a ajuns la suma de sase miliarde, inseamna ca noi in acest moment ne aflam intr o criza sanitara de aproximativ sase ori mai mare decit cea de pe vremea pandemiei?

    ce sta la baza acestei crize despre care nimeni nu vorbeste?
    sint efecte secundare ale inbolnavirii de covid? …sau efecte secundare ale vaccinarii?

    oare nu e necesar ca guvernul sa anunte public care sint concluziile rezultate din analiza plenara a dinamiciilor pandemice care au influentat Ro?

    stirea nr 1 rezultata din interviu e ca poporul e de aproximativ sase ori mai bolnav decit pe vremea pandemiei si …deja infricosator de bolnav daca referinta e ‘inainte de pandemie’

  • Am urmărit aseară interviul. Poziția CCR e penibilă; și-a judecat propria cauză deși NEMO IUDEX IN CAUSA SUA (lat.), dreptul roman și culmea a și câștigat-o momentan.?
    Guvernarea cu mandatul pe masă e mai ceva ca la poker și să ne amintim de Crin Antonescu. Spre deosebire de ultimul chiar are și al cincilea As în mânecă (conjunctura internațională).
    La Mulți Ani motanilor; azi 8 august e ziua internațională a pisicii!

  • Interviu ati avut. Ati avut.
    Dar pensiile nesimtzite? Cat costa pensiile nesimtzite, dom’le, pensiile nesimtzite?

  • Actual prim ministru, Ciolacu in octombrie 2022 in calitate de presedinte al Camerei Deputaților declara la România tv ca nu cunoste ce conține PNRR, a fost secretizat, si va cere desecretizarea. Cum este posibil ca un plan care impune conditii economice, de restructurare, de taieri, cresteri raxe sa nu fie trecut prin Parlament? Mai multa prostie, indolenta, tradare nationala nu poate fi.

  • Felicitari pt.interviu, sper ca acum ne-am convins inca o data, ca este inutil, nu avem scapare. Guvernantii si politicienii fabuleaza. vorbesc prostii, trebuie URGENT sa-i iertam pt ca sunt asa de incompetenti. incat ei se cred atotstiutori, dar saraci cu duhul in realitatea aceasta. ei nu inteleg nimic din ce se intampla. Ei cred ca reinventeaza roata si se lauda cu asta, oemeni buni URGENT trebuie sa scapam de ei, Ciokacu a declarat ca el inca se sfatuieste cu fostii si inca ii apreciaza gen: Boc, Tanase, Ciuca, Ponta. Grindeanu,si inca cativa ministrii de finante… pai nici unul nu e specialist in economie, astia iau masuri peste puterea lor de intelegere, mai ecomomia este o stiinta, avem profesori, academicieni, tehnocrati, economisti de talie internationala care ar fi dispusi sa ofere gratis serviciile lor numai sa se tina cont de ele. Ciolacu spunea cu nonsalanta ca in ultimii doi ani am ajuns la 50% datorie din PIB, pai unde sunt autoritatule, serviciile, asa zisii procurori, unde sunt banii de ce nu au facut nimic… pai pt ca suntem condusi de politicieni si nu de specialisti. In sinceritatea lui debordanta Ciolacu recunoste ca atat poate sa faca, sa faca ce. nu e specialist si nu apeleaza la ei nu a pomenit pe nici unul care nu este inregimentat politic. Va rugam frumos plecati acasa si chletuiti averile linistiti. pana la adanci batraneti, nu ne mai stati in drum. Toti vorbesc la fel de 33 de ani. El reinventeaza materia ecomomia,…, mai Ciolacule !si numele iti este predestinat, dupa cum vorbesti cred ca deabia ai luat bacul si visezi masuri economice care sa tina Romania pe o linie de plutire cand noi suntem pe fundul prapastiei si ne-am apucat sa sapam sa putem sa ne scufundam tot mai mult!…Dle.Cristoiu trebuia un pic mai contondent, ne jucam dea va-ti ascunselea, cu destinul acestei tari ne facem ca muncim, invitatul asta mai putea sa si zambeasca, suntem plecati cu totii, va rugam urgent pt. ca tot v-ati pregatit cautati un mare economist in viata si luati un intreviu, puneti intrebari pertinente si cu mare curaj sa vedem ce ne spune, incotro mergem si daca a fost solicitat de vreun POLITICIAN. Rusine CIOLACULE esti exact ce ai spus NIMENI!!! sfatuiestete cu fostii pt tine e bine…

    • In principiu aveti dreptate. Despre economisti insa, a se scuti. E plin si occidentul de ei si se vede cu ochiul liber cum si cat au putut. Mai multa incredere am intr-un patron de gogoserie, ala sigur stie cu ce se mananca o afacere si sigur are o etica a muncii muuult superioara tuturor „specialistilor”!

  • In România și in lume ,dar sa ne referim la România este o situație similară cu cea care a precedat cel doilea război mondial . Imbecilitatea clasei politice , dezastrul instituțiilor statului și mai ales al Armatei , Mihail Moruzov (acest Eduard Hellvig de azi )un “roman”cu multe etnii șef al serviciilor secrete sunt câteva similitudini aproape de confuzie … și bineînțeles România care face pe plac din poziția de sclav perfect stăpânilor strategici oricare ar fi aia ..ca oricum intra cu unii și iese cu alții …doar ca acum s ar putea sa nu mai iasă …

  • Astazi am auzit ca este Ziua Internationala a Pisicii, Sa traiasca Monti si Tonti si cei de pe langa ele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *