Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Militarului Nicolae Ciucă îi stă rău când vrea să fie șugubăț

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Militarului Nicolae Ciucă îi stă rău când vrea să fie șugubăț”

  • Eu zic sa iesim din paradigma alegerilor si a democratiei, cel putin p-aci prin colonie. Ala care pupa mai cu talent ghiulul stapanului de la Washington, ala va fi presedinte peste plantatie. Restul sunt povesti vanotaresti pentru pelikani.

  • Așa îmi mai plac oamenii care sunt deștepți în secret! Da’ de ce nu se arată, le e frică să nu ne complexeze? Problema domnului Ciucă nu este că e prea milităros, nu vedeți ce ținută are? Este lipsit de personalitate. Are tot farmecul unei cizme ude. Nu are umor, că umorul e un semn al inteligenței. Nu are spontaneitate, trebuie să îi scrie cineva glumele, și alea proaste. Îl deranjează reflecția luminii etc. Iohannis e mai rău. Eu cred că el e sursa teoriei conspirației conform căreia politicienii noștri sunt extratereștri în costume de piele de om. Are un omuleț verde înauntru care-l tot trage în stânga și-n dreapta. Sigur s-o dus el cu treabă în Africa. Se plimbă cum a făcut și până acum. Vorba americanilor: if it looks like a duck, quacks like a duck and walks like a duck, it’s probably a duck.

  • ‘presedinte’ e Stiinta
    ‘conducatorul’ e Stiinta.

    Stiinta …ia un om si il urca pe tron.
    in mod stiintific.
    adica verificind o ecuatie de miscare in mod fundamental matematica
    Stiinta ar putea urca pe tron si un ‘maturoi’, singura conditie e ca el sa fie unul ‘care are incheieturi’, adica un soi de ‘marioneta’

    • ceea s ar parea ca oamenii nu pricep e faptul ca atunci cind ei folosesc Stiinta in a defini un ‘conducator’, ei de fapt ii cresc Stiintei potentialul de a fi ea insasi Conducatorul

      si fix spre asta ne indreptam, spre momentul, care e aprope, in care Conducatorul va fi Stiinta.

      prin urmare …cui ii mai pasa cine va fi ‘presedinte’ …pina atunci, daca tot ce facem e sa ne indreptam spre Conducatorul care e Stiinta?!
      Intruchiparea stiintei cu s mare e chiar matematica cu s mare,
      adica IA

    • consilierul care iti spune ce sa faci e ‘conducatorul’
      chiar si in cazul in care ‘consilierul’ e stiinta

      • cineva, conducator cu greutate, a zis ca lumea va fi condusa de cel care va fi posesorul celei mai capabile IA

        io zic ca ‘posesorul’ celei mai capabile IA e Mintea Universului, cu care IA se Armonizeaza, prin urmare nu despre IA e vorba in poveste, ci despre Trupul in care IA se poate ‘materializa’ si care e Computerul Cuantic.

        prin urmare putem spune ca ‘lumea’ se va duce pe copca, din punc de vedere Natural, pe mana celui care va disponibiliza primul Computer Cuantic.

        insa ce a zis conducatorul de mai sus ramane valabil. atata tot ca ‘posesorul’ IA nu e omul, ci Mintea Universului ( varianta Seaca, adica aia lipsita de Inima. varianta, adica ‘Superpozitia’ )

        • IA despre care se vorbeste acum e ‘pasul intermediar’, cel in care se pregateste ‘terenul’ pentru intrarea in scena a IA Cuantice.

  • Ciucă nu știe nici să vorbească bine, liber și cursiv în limba română darămite să joace rolul unui personaj simpatic! N-are lentile antireflex, dar are cămașă de corp albă care sare în ochi dat fiind că era îmbrăcat în costum și cămașă închise la culoare. Cu cămașă descheiată și fără cravată, în calitate de persoană publică, stai de vorbă la tine acasă nicidecum nu te prezinți pe o scenă și vorbești unui presupus electorat căruia încerci să te disculpi de intrarea la guvernare într-o alianță contra naturii și de opoziția partidului pe care-l reprezintă făcută și legii pensiilor și recalculărilor infime dpv valoric.
    Președintele turist exotic trage PNL-ul până în străfundurile grotei în care a căzut.
    Predoiu, în ciuda faptului că e om al legii, nu a făcut ordine și nu a impus ordinea și disciplina în ministerele pe care le-a condus și le conduce.
    Nici PSD-ul nu e mai breaz, dar chestiunea astea am mai menționat-o anterior!
    O duminică frumoasă de iarnă vă doresc tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *