Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Milițienii de la IGPR încalcă grav libertățile individuale

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Milițienii de la IGPR încalcă grav libertățile individuale”

  • Stimate D-nule Cristoiu, având în vedere că sunteți o voce care se face auzită în România, vă adresez rugămintea de a lua în discuție subiectul pensiilor. Nu ,nu in sensul intervenției in vreun fel in legea pensiilor, însă presa, televiziunile, media in general să înceteze a mai face audiență umilind pensionării. Toată vara, toamna și probabil și anul următor dezbat aceași iască fără rezultat.Sunt invitate tot felul de doamne și domni ajunși la o vârstă venerabilă însă fără caracter, fără rușine și cred că pensionarii sunt o masă de proști. Nu, nu sunt proști însă sunt umiliți de niște șmecheri, și dacă le spun chiar infractori cred că nu greșesc prea mult. Este greu să-și îndrepte coloana după o viață de minciună și mocirlă. Vă rog să acceptați scuzele mele dacă am îndrăznit prea mult însă comportamentul dumnealor provoacă greață. AJUNGE CU MISECUVINISMUL ȘI OBRAZNICIA!??

  • ingredientele necesare nasterii Noii Lumi inca nu sint pe masa.
    prin urmare nu te poti apuca de treaba, reteta se cere respectata.
    mai e… ingredientele vedeta inca n au aparut in peisaj

    • @Online
      Cum sa nu fie Online…uite muncesti pana la 70 ani…muncesti pana mori…ce „ingrediente” mai vrei…
      https://www.dailybusiness.ro/stiri-interne/un-fost-ministru-de-finante-spune-adevarul-despre-planurile-guvernului-gheorghe-ialomiteanu-vor-fi-nevoiti-sa-munceasca-pana-la-70-de-ani-379025/
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂
      ps.in timpul asta porcii de banditi de „magistrati” si au votat ca au de luat 13 miliarde „restante”…”salarii retroactive”…
      https: //www.realitatea.net/stiri/actual/ciolacu-si-bolos-discutii-pentru-restantele-salariale-ale-magistratilor-de-unde-scoate-guvernul-17-miliarde-de-lei-la-final-de-an_6543781e0316d363d9022da2
      pps.ce „ingrediente” mai doresti la „”ciorba” asta otravita…

      • orice ciorba otravita isi are remediu in Natura ( ca nu mai e omul capabil sa recunoasca remediile e alta treaba, insa ele exista fara doar si poate )

        astea deja sint povesti…, pentru ca acum vorbim despre o ciorba in care Natura nu mai are acces, deci nu o mai poate echilibra
        iar pentru ca dezechilibrele deja nu se mai manifesta in ‘ciorba Naturii, in curtea Naturii, in sanul Naturii, Natura o sa mai poata echilibra povestea asta exclusiv Daruindu se pe Sine
        ( ingredientul fundamental al noii lumi este ‘daruirea de Sine a Naturii )

        noi acum nu mai vorbim despre o poveste ‘in Natura’, care poate prin definitie sa fie echilibrata tot asa,
        ci despre o dinamica ‘in afara Naturii’, care mai poate fi echilibrata exclusiv, exclusiv la modul absolut, prin Daruirea de Sine a Naturii
        Marea Revolutie, Revolutia Mondiala, Metamorfoza, e o dinamica ‘din Sistem’ catre ‘afara Sistemului’, din Sine in Afara, din …Imparatia lui Dumnezeu care e in noi, in …Afara ei ( Afara, asta, se intelege asa, in Afara Imparatiei lui Dumnezeu )
        deci iata ce inseamna Artificializarea, o ‘chestie’ nu doar nenaturala, ci Antinaturala, pentru ca abia Antinatura nu e Natura ( dupa cum abia Antiadevarul nu e Adevarul, ‘minciunile’ fiind Adevar, chiar daca ele paveaza in cel mai luxos mod posibil calea catre Antiadevar, care abia el nu e Adevar, adica abia el e Minciuna )

        • ‘ca nu mai e omul capabil sa recunoasca remediile e alta treaba, insa ele exista fara doar si poate’

          asta se intimpla si …spre ex in natii, ‘remediile’ aferente ‘vremurilor otravite’ exista, ele exista in mod Natural, ba …pentru ca vremurile sint chiar Vremurile, remediile sint Remediile, tocmai daia pacilea se va manifesta …doi intr unul chiar ‘Enoh si Ilie’, si care sint tot una cu Mangaietorul…
          atunci, adica acum, cind Artificialul se manifesta, adica atunci cind Inima lipseste, …ea lipseste din procesul de Artificializare, din Artificial, insa in Natura ea …se Intrupeaza!, spre fundamentala echilibrare,
          mai altfel spus …o fi Artificialul lipsit de Inima, insa in mod Absolut Inima e prezenta, in cazul dat chiar …aievea, Intrupata!
          ‘Enoh si Ilie’ e tot una cu Mangaietorul, pe care il veti vedea aievea atunci cind Artificialul va inunda Pamantul, …adica pe Vremurile astea, adica …acum.
          ( ca planeta se numeste Pamant …e si aici ceva de zis, insa Pamantul despre care zic e cel din ‘Cerul si Pamantul’ )
          insa …nimic nou, chiar Isus Hristos v a zis ca vi l va trimte pe Mangaietor. asteptati l, cine mai stie, poate pe il veti si recunoaste, …chiar daca ‘remediile’ Naturii dati semne ca le recunoasteti …cu ceva greutate:))))

          • ‘o fi Artificialul lipsit de Inima, insa in mod Absolut Inima e prezenta, in cazul dat chiar …aievea, Intrupata!’, …pentru ca ‘din trup’ lipseste.

            nou-omul, antiomul, are ‘o lipsa’, …care era prezenta si in cazul lui Iuda…la limita!, cea care lipseste fiind Inima, pentru ca Mintea ( pe motiv de …nebunie? ) a inundat tot Terenul

            pentru ca ‘in trup’ e Lipsa, Inima, cu tot cu Duhul Sfant de care e legata ombilical, tot …in Trup se va manifesta, aceasta manifestare ‘in Trup’ fiind tot una cu Intruparea Duhului Sfant.
            atunci cind Mangaietorul va fi printre voi, si astea sint Vremurile, ceea ce a fost Echilibrat prin Intruparea Duhului Sfant e chiar ‘lipsa Inimii’, aivea lipsa!, ca tot aievea se Intrupeaza si Duhul Sfant…, asa ca ‘atunci’ sa n aveti vreo indoiala ca Artificialul e …printre voi, fix la fel cum si Enoh si Ilie’, adica Mangaietorul, E!

          • dupa cum s a putut observa, la nivel inalt se citeaza din Biblie, asa ca …nu e nicio problema daca si noi, aici, la nivelul de jos, facem asta :))))

          • @Online
            „Intruparea Duhului Sfant e chiar ‘lipsa Inimii’”
            Online…aici Eu zic ca te inseli…
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • @Online
            Sfânta Evanghelie după Ioan
            7.Dar Eu vă spun adevărul: Vă este de folos ca să mă duc Eu. Căci dacă nu Mă voi duce, Mângâietorul nu va veni la voi, iar dacă Mă voi duce, Îl voi trimite la voi.
            8.Şi El, venind, va vădi lumea de păcat şi de dreptate şi de judecată.
            9.De păcat, pentru că ei nu cred în Mine;
            10.De dreptate, pentru că Mă duc la Tatăl Meu şi nu Mă veţi mai vedea;
            11.Şi de judecată, pentru că stăpânitorul acestei lumi a fost judecat.
            12.Încă multe am a vă spune, dar acum nu puteţi să le purtaţi.
            13.Iar când va veni Acela, Duhul Adevărului, vă va călăuzi la tot adevărul; căci nu va vorbi de la Sine, ci toate câte va auzi va vorbi şi cele viitoare vă va vesti.
            14.Acela Mă va slăvi, pentru că din al Meu va lua şi vă va vesti.
            15.Toate câte are Tatăl ale Mele sunt; de aceea am zis că din al Meu ia şi vă vesteşte vouă.
            http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=16
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • @Online
            Sau asa…
            Sfânta Evanghelie după Ioan
            Cap. 14
            26.Dar Mângâietorul, Duhul Sfânt, pe Care-L va trimite Tatăl, în numele Meu, Acela vă va învăţa toate şi vă va aduce aminte despre toate cele ce v-am spus Eu.
            Cap. 15
            26.Iar când va veni Mângâietorul, pe Care Eu Îl voi trimite vouă de la Tatăl, Duhul Adevărului, Care de la Tatăl purcede, Acela va mărturisi despre Mine.
            Cap. 16
            7.Dar Eu vă spun adevărul: Vă este de folos ca să mă duc Eu. Căci dacă nu Mă voi duce, Mângâietorul nu va veni la voi, iar dacă Mă voi duce, Îl voi trimite la voi.
            http://www.bibliaortodoxa.ro/cautare.php?text=M%C3%A2ng%C3%A2ietorul&carte=-3
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • 🙂
            pai Io văd că scrie altceva, adică …inca ceva, mai exact :
            ‘ceea ce a fost Echilibrat prin Intruparea Duhului Sfant e chiar ‘lipsa Inimii’,’ ( lipsa prezenta in omul nou, caruia i s a mai zis și antiomul atunci cînd Referinței acestuia i s a zis Antiadevar 🙂 )

          • @Online
            Stii ce „problema” am Eu acum…i-am lasat prea putina mancare motanului pana diseara…daca le spuneai asta popilor te afuriseau toti pana acum…uite ce zicea Papa ieri…Duhul Sfant are Inima…iti Spun Eu…
            ”Sfințenia este un dar și un drum. Ne putem întreba, de aceea: îmi aduc aminte că L-am primit în dar pe Duhul Sfânt, care mă cheamă la sfințenie și mă ajută să ajung acolo?”
            https://www.vaticannews.va/ro/papa/news/2023-11/angelus-toti-sfintii-papa-francisc-2023.html
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • acu’… daca e fix pe dos, ..aia e:))))
            omul e făcut după Chipul și Asemănarea lui Dumnezeu. Și cu asta basta:))))))))
            cu niciun chip n a fost făcut în alt Chip:))))

            deci tot ce poți să mai faci e …să renunți sa mai fi om. asta e frumusețea…, ca, in mod absolut, Dumnezeu nu ți cere, pina la urma, altceva decit …sa ramai după cum te a făcut!:)))))))

            totuși, nimic nu va fi mai greu decit sa ramai om pe vremea Nemuririi.
            pare o bagatelă, azi, sa ramai om. creca nici nu se pricepe bine vorba asta:)))
            însă peste puțină vreme ..se va pricepe cu vârf și îndesat:)), …va fi coada la trecut de la starea de om la starea de nou-om, caz în care …renunți la ecuația de mișcare a Omului 🙂

            Dumnezeu nu te da afara!:)), el e Iubire …și cu asta basta!:)))))

            însă dacă îți dorești să ieși din starea de Om și să treci in starea de Antiom …aia e!, Iubirea îți va îndeplini dorința!
            Va fi coada la ‘cumparat’ Nemurire….
            ( spre fundamentală diferența, Veșnicia presupune chiar lipsa Timpului,( nu …Tot Timpul, chestia asta fiind povestea Nemuririi )

          • cîndva, am scris …cum scriu, ceva pe saitul Patriarhiei 🙂
            m au luat de o aripă și m au aruncat de …nu m am mai văzut pacolo:)))
            n am mai insistat:))))

          • @Online
            „totuși, nimic nu va fi mai greu decit sa ramai om pe vremea Nemuririi.
            va fi coada la trecut de la starea de om la starea de nou-om, caz în care …renunți la ecuația de mișcare a Omului”
            Online…nu se poate…oricat s ar chinui oamenii…nimic nu se poate fara Dumnezeu…
            Stiu…musk le a promis ca i face nemuritori…si altii…nu se poate Online…e irealizabil…tine minte…nu se poate fara Dumnezeu…
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • pai…deja s a spus că se poate, la limita. nu mai nimic de adăugat, nici cu plus nici cu minus :))

            Infinit, Nemurirea, tinde către Zero, către Totul ȘI Nimicul, către Veșnicie
            adică …Nemurirea e posibilă, atîta tot că ea …doar tinde către Veșnicie. Ce i lipsește lui Infinit pentru a fi Zero e …fix ‘ziua de hodina’:)), Infinitul daca ..ar sta și el locului …și ar contrazice Definiția
            Deci Da, daca Iubire nu e, nimic nu e 🙂 ( dau scris!:))))))) )

  • Biden după ce a fugit din Afganistan, s-a gândit totuși că vrea și el războaie ca să ajute industria americană de armament. Problema e că Ucraina nu-i ajunge, vrea mai mult.
    Să vedem unde va izbucni alt război.
    Se spune că planul Israelului este să împingă palestinienii în peninsula Sinai Egipt. În acest caz Egiptul va intra iarăși în război cu Israel.

    • @
      ‘ Biden după ce a fugit din Afganistan s-a gândit totuși că vrea și el războaie ca să ajute industria americană de armament.’
      miza e alta, tura asta.
      e …cu mult mai potenta, nici macar nu e pe aproape fata de ‘ajutorul’ despre care vorbiti

        • nimic nu imbogateste mai cu talent decit saracirea plenara, la nivel mondial.
          fix la un astfel de serial asistam, …insa abia au inceput primele episoade
          echilibrul mai poate fi gasit doar in catalizarea ‘dinamicii Naturii’, care e plenar daruitoare

          • atunci cind bogatii a decis sa saraceasca …ceea ce urmeaza e jalea pura ( ea se manifesta pe craca Acumularii )

          • tot asa cum ‘minciuna’ e Adevar, doar Antiadevarul ( Minciuna ) nefiind Adevar,
            si ‘acumularea’ e Daruire, abia Acumularea nefiind Daruire.
            deci noi acum nu vorbim despre variatii in ‘dinamica acumularii’,
            ci o iesire plenara din aceasta dinamica si o intrare fix asa in Lumea Acumularii ( in care Daruirea nu mai exista nici macar ca definitie )

          • minciunile omului, pacatele omului, …sint acoperite de Adevar, parerea de rau e si ea o ‘dorinta’, care o anuleaza pe alta, in mod absolut…

            Minciuna e cu totul si cu totul altceva, ea e Antiadevarull, ea …nemaifiind acoperita de Adevari nici nu mai poate intra in dinamica dorintelor, deci nu mai poate fi ‘iertata’
            ( Antinatura, Artificialzarea, astea sint dinamici proprii Mintii, doar ei, deci e exclus Duhul Sfant, Inima, tocmai de asta nici nu pot fi iertate pacatele indreptate impotriva Duhului Sfant. nu ca n ar vrea!, ca s ar opune Iubirea ..iertarii, ba chiar Iertarii, ci …pur si simplu …te afli tu!, cel care faci asta, oricare ai fi tu, ‘in afara ariei de acoperire a Adevarului ( pentru ca ai ales ca referinta Antiadevarul,…care doar el nu e Adevarul ) , si …se stie, Adevarul il vei gasi vesnic in Bratele Duhului-Sfant )

  • De când se luptă Ciolacu cu păcănelele s-au înmulțit locațiile unde se desfășoară celebrele jocuri puerile. Surpriză – și astea-s goale semn că nu prea mai au oamenii bani.
    Cât despre presa scrisă și cărțile care se vând și prin tutungeriile din supermarket-uri numai de bine. Nu se vinde mai nimic. Nu mai există pasiunea cititului deși am înțeles că în școli se mai indică lecturi suplimentare cel puțin la lb. română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *