Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Nicușor Dan a furat un proiect de-al Gabrielei Firea, nu a schimbat nici măcar o virgulă

Ce bune sunt proiectele administrației Firea când în #NoulBucurești nu s-a lucrat nimic! Minciuna și furtul continuă, încă, la aproape doi ani de la alegeri.
Astăzi, actualul primar general supune la vot reabilitarea Parcului Carol, un proiect lucrat în mandatul meu, ca și cum ar fi al său. L-a găsit în sertare, a pus ștampila și semnătura pe el și, gata, e al lui. Nu mă miră, a făcut așa și cu tramvaiele, cu fondurile europene pentru reabilitare termică și toate investițiile mari. Măcar de s-ar vedea ceva.
Proiectul de reabilitare peisagistică a Parcului Carol, introdus pe ordinea de zi a Consiliului General, a fost lucrat în anul 2019 de echipa Companiei Municipale Dezvoltare Durabilă. Da, una dintre „companiile ilegale, fără profesioniști, care nu lucrau nimic”, cum a tot spus în atacurile la adresa mea. Nicușor Dan a reevaluat acum situația după propriul interes. Proiectele lăsate de mine sunt bune, angajații profesioniști și companiile nu mai sunt chiar atât de ilegale.
Cum să interpretez altfel văzând că în proiectul Parcul Carol Nicușor Dan nu a schimbat nici măcar o virgulă din ce lucrase echipa mea? Asta înseamnă, evident, că proiectul e perfect, iar echipa de arhitecți, proiectanți, peisagiști a fost bună. Aceiași oameni care au fost nevoiți
să-și găsească alte locuri de muncă pentru că Nicușor Dan s-a încăpățânat să închidă singura companie municipală care livra proiecte la cheie, la costuri mult mai mici. Apropos, aceeași echipă a lucrat și la proiectul reabilitării Grădinii Cișmigiu, doar că acesta a avut ghinionul să fie blocat în instanță chiar de Nicușor Dan, în campania electorală.
Sigur că mă bucură interesul pentru Parcul Carol, având în vedere cum au fost abandonate toate spațiile verzi din oraș. Cișmigiul e în paragină, în Herăstrău colcăie șobolanii, iar în fața Teatrului Național, în centrul orașului, e numai uscăciune.
Nu este singurul proiect furat de la echipa Firea sau de la consilierii generali social-democrați. După doi ani grei, Nicușor Dan și-a adus aminte de angajații TESA din spitalele bucureștene și propune un stimulent financiar pentru aceștia. Consilierii generali PSD au propus asta de trei ori în ultimii doi ani și primarul general nici nu a vrut să audă. Nu a pus proiectul pe ordinea de zi nici în decembrie 2020, nici în ianuarie 2021 și nici iunie 2022.
Iată încă o dovadă, dacă mai era nevoie, că mandatul lui Nicușor Dan și al majorității PNL-USR-PMP se bazează pe minciună și pe furt. Mi-ar fi rușine să ies în lume dacă aș fi în locul lor. Ei cred că bucureștenii nu văd și uită. Nu, bucureștenii sunt inteligenți și au ținere de minte. (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Nicușor Dan a furat un proiect de-al Gabrielei Firea, nu a schimbat nici măcar o virgulă”

  • Ne-am saturat de astia care sunt profesionisti in a pune „etichete” pentru altii, in timp ce ei sunt noii ciocoi ai lumii. Halal Inteligenta Artificiala ! Niste excroci, oportunisti si talhari la drumul mare ! Au transformat conceptul de HAIDUC – cei care iau de la bogati si dau la saraci, intr-unul de un sadism feroce – saracirea si mai accentuata a saracilor si imbogatirea desantata a bogatilor. Astia sa fie noii exponenti ai omenirii ? Niste rai si niste fameni ! I-e rusine omenirii sa va zica voua oameni !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *