Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

O gafă istorică: vizita Ursulei von der Leyen la Tel Aviv

Comentarii

28 comentarii pentru articolul „O gafă istorică: vizita Ursulei von der Leyen la Tel Aviv”

  • Maestre nota 20. Dupa parerea mea statul Israel ar trebui sa dispara. Ei l-au omorat pe Isus. Ho. Ca sunt ateu. De cand s-a infiintat acest stat orientul a fost tot timpul in flacari. Hitler fara sa supar pe nimeni a avut dreptate cand i-a gazat. Pacat ca n-a avut la dispozitie inca vreo 2 ani si azi stateam linististi. Heil Hitler! Nu am crezut niciodata ca voi spune asa ceva!

    • exista timpiti care spun timpenii normale pentru că sint oameni normali, însă timpiti intr un moment bine precizat în spațiu și timp.

      dar există și timpiti grandioși care spun timpenii grandioase, e și cazul spre ex al generalilor, care …oameni sint și ei.

      in ceea ce vă privește aleg sa nu mă exprim.

  • Din filmările făcute în Israel, căci acolo fiecare imobil este monitorizat, rezultă că, civilii care au însoțit teroriștii Hamas au fost cei care au siluit și omorât copii, femei, etc. Cei aproximativ 30000 de militari Hamas, care conduc Fasia Gaza sunt inruditi si susținuți de aproximativ 1 milion de civili. Conducătorul Hamas, numit Oaspete, este găzduit în fiecare zi de câte o familie fidelă acestei organizații. Fasia Gaza are aproximativ 2 milioane de locuitori, așa că guvernul Israelului a cerut retragerea celor 1.1 milioane de locuitori, adică acelora care nu susțin organizația Hamas, ca să poată interveni în forță în acele ghetouri și tuneluri subterane unde trăiesc teroriștii și acolitii lor

  • Unde sa plece peste UN MILION de plestinieni din casele lor, de pe pamantul lor? Fasia gaza are 60 km patrati, de unde le asiguri case la peste un milion de stramutati intr-un teritoriu de 30 km patrati? Ii tii sub cerul liber, fara apa, fara macare, fara asistenta medicala? Mortii si ranitii sunt numarati de agentiile ONU ramase in teren si nu de palestinieni sau Cotidianul!
    Israelul produce in fasia gaza un adevarat HOLOCAUST!!!

    Daca e sa fim cinstiti, atentatul Hamas e o provocare organizata de spionii americani si israelieni in acesta organizatie. Cum se face ca nici un sistem de alarmare israelian, de la Inaltimile Golan pana la zidul cu Palestina nici unul nu a functionat?
    Se pare ca a fost o provocare la care Hamasul a muscat si Israelul avea nevoie da goleasca Gaza de nord pentru a avea acces nelimitat si discretionar la gazul si petrolul din Marea Mediterana limitrofa Palestinei. Se vorbeste de zacaminte uriase de gaz in zona. Asa ca intr-un timp mediu vom vedea firmele israeliano-americane exploatand gazul palestimnian pe gratis, pe modelul exploatarii petrolului sirian de catre americani.

    Ce conteaza cateva sute de evrei morti si cateva mii de palestinieni morti!!!
    NU sunt decat afaceri….

  • Hitler a pierdut războiul fin in momentul in care el a devenit unul mondial.
    însă fix atunci și a pierdut și Germania, așa cum arată ea fix in momentul ăla, definiția.
    ulterior …doar a trecut timpul necesar împlinirii acestor ținte, adică în finalul războiului Hitler a pierdut războiul iar Germania s a divizat
    ce s a ntimplat atunci e mic copil fata de ce se ntampla acum in ‘noul razboi’

  • Lesby caută parteneri! Numai că a greșit locația…

  • din ciclul ‘cumparam romaneste’ : „Pe piața din România se pregătește să intre un nou lanț de magazine. Este vorba despre retailerul polonez Wittchen, care este prezent deja pe mai multe piețe europene.”

    pentru a ‘cumpara romaneste’ tre sa te misti altfel decit o faci, ca daca tot asa te misti …tot acolo vei ajunge, la deficit comercial spre ex
    solutia? pai te misti tot asa, insa si mai consistent, adica …inca un lant de magazine …de desfacere a productie din afara ro,…evident

    … 🙁
    🙁

    chestiile astea nu cumva seamana cu nebunia?

    • insa solutia gasita de polonezi e de nota 10, clar.
      bravo Polonia!, asa se face.

      • ca aici e vorba despre Polonia, ‘cu totul’, nu despre vreo actiune independenta, a …unuia care …pescuieste si el, poate ‘se prinde’ ceva.
        pina om ajunge noi sa ne comportam ‘cu totul’ …se prea poate ca totul sa devina nimicul.

        • @Online
          Până una alta…aplicat așa…au mărit taxele și au trecut in legea pensiilor speciale….adică a foloaselor necuvenite că vor fi revizuite in 2062….adică peste 39 ani…..totul e deșertăciune Online…Eu nu mai iau în serios ce fac ei de ani buni….
          Weekend Frumos Online!!!
          vali
          🙂

          • stai sa vedem cum trecem de 2025…2026 :))
            urmează doi trei ani …turați la maxim:), care vor aduce schimbări greu de întrezărit astăzi

            2062 e …că și cum ai vorbi despre ..2162, 22162 :)), tot aia…

    • având în vedere că nebunia e nouă definiție a sănătății mintale …s ar părea că totul e …corect.

  • ce urmeaza deja stim, exista istoric.
    reactiuni plenar disproportionate care intra in armonie, autodemolindu i pandemic pe cei care fac asta.
    peste o vreme o sa auzim ..iar: am vrut sa i distrugem paltii si …iauite, de fapt ne am taiat craci de sub propriile picioare.

  • atunci cind orice tabara ai alege vei alege ‘sa moara oameni’ devine de bun-simt sa propovaduiesti Pacea si prietenia intre popoare!
    mai ales intre cele la care se refera ‘sa moara oameni’

  • Maestre, cu un președinte cum e Iohannis un fel de Papură Vodă, România nu este decât spectator.
    Politica externă este inexistentă. Nu am întreținut relațiile cu lumea arabă deschise de Ceaușescu.
    Să ne amintim că Ceușescu a inițiat și intermediat negocierile de pace dintre Isral și Egipt iar ambele au semnat în 1979 un Acord de Pace la Camp David SUA.
    *
    Aș întreba pe câțelandrii ăștia schelălători din televiziuni care se numesc jurnaliști, unde consideră ei că e „Țara Sfântă”?
    În Bethlehem unde s-a născut Iisus și care este în Palestina? sau Ierusalim unde Iisus sa fost crucificat care este în Israel? Unde?
    *
    Termenul de avacuare a palestinienilor din nordul Gazei spre sud a expirat la 6 dimineața. Exodul continuă.
    Sute de mii de palestinieni sunt pe drumuri îndreptându-se într-o pungă fără ieșire. Nimeni nu-i vrea, fiindcă toate statele din jur au peste 40 de milioane de palestinieni in taberele de refugiați.
    Israel încă e orbit de furie și nu vrea decât epurarea Gazei ca singura soluție.
    Singurul care a reacționat dintre statele arabe a fost Qatar care spune că dacă nu se oprește acțiunea Israelului va opri aprovizionarea cu gaze.
    Ursula, nemțoaica, nu se putea să nu fie și ea acolo, ca un păduche în frunte.
    *
    Cu toate că este curentul și internetul oprit în Gaza, au început să apară imagini de pe telefoane.
    Lume într-un marș disperat către nicăieri. Familii întregi.
    Hamas spune că știrile transmise de Israel sunt false și că nu au ostatici. Pe cine să crezi?
    *
    Ce va fi mâine nu se știe, ultimatumul rămâne valabil ca și cuvintele ministrului apărării Yoav Gallant „fără electricitate, fără mâncare, fără apă, fără gaz totul închis”.

    • ‘Lume într-un marș disperat către nicăieri.’

      fals.
      el se indreapta catre Antinatura. catre Artificializare, ce vedem acum este un catalizator al procesului.
      daca era vorba despre ‘om’, nu despre ‘lume’, atunci destinatia se manifesta prin superpozitii.’lumea’ …se stie, se indreapta catre Artificializare. daca ar exista dubii …ar fi ceva, insa daca ele nu exista …aia e.

      • insa …cu cit inainteaza Artificializarea, cu atit cea care devine Catalizatorul este insasi Natura.
        prin urmare …ochii pe Natura, ca va mai face…inca un pas spre pozitia de Catalizator al Artificializarii ( pozitia e definita indirect, ca urmare a daruirii de sine a Naturii )

    • Aș aminti că atunci când Ceușescu a negociat între Israel și Egipt a recomandat pe Israelului să recunoască statul palestinian.
      Israelul nu a dat curs recomandării.
      Un urma evenimentelor desfășirate între Hamas și Israel, China, după 60 de ani de la recomandările lui Ceușescu a propus și ea Israelului recunoaștere statului palestinian independent ca prim pas de pace: „Ieșirea fundamentală din conflictul palestino-israelian constă în punerea în aplicare a „soluției cu două state” și înființarea unui stat palestinian independent”.

      • intre timp Ceausescu si ar fi adus la zi ‘solutia’. ea ar fi presupus tot doua state, intre ele fiind o distanta cit de la ana la caiafa

      • Niprul, ca solutie pentru pace
        si ‘doua state’ ca solutie pentru pace

        de unde rezulta ca sintem departe de pace. de fapt acum doar ne adincim in dinamici care sustin ‘innoirea din temelii’ a sistemelor sociale

  • Pentru o informare corecta, Fisia Gaza a apartinut Republicii Arabe Unite pana in 1967 cand a fost cucerita de Izdrael. Si-a declarat independenta in 1988. A apartinut de Izdrael pana in 2012 cand independenta a fost recunoscuta de ONU. Pana la venirea la putere a organizatiei Hamaz, Autoritatea Palestiniana avea suveranitate a unei mare parti din Fasia Gaza, nu a intregii suprafete. In alta ordine de idei, majoritatea palestinienilor si musulmanilor sustin oeganizatia Hamaz. Asta nu inseamna ca trebuie masacrati. Pentru Izdrael singura solutie ca sa nu mai fie supus uni atac este diminuarea populatiei din Fasia Gaza si preluarea controlului. Pentru pacea in zona nu cred ca este o solutie infiintarea unui stat Palestinian. Acest stat va fi inarmat de statele musulmane si va ataca iar Izdraelul.

  • Tampitii care conduc occidentul sunt niste inculti politici iremediabili. N-au inteles nimic din avertismentele lui Gaddafi.

  • Nu știu cum se aruncă în promisiuni și luptă marele aliat ale cărui fonduri în scop militar au fost blocate în Congres de Camera reprezentanților.
    E ceva suspect și cu abordarea duplicitară in chestiuni similare din două zone ale globului pământesc. Ce a căutat Ursulina în Israel chiar nu-mi imaginez; locul ei nu este acolo.
    Nu am văzut ca marele Ciolacu să-și dea cu părerea legat de posibila invadare a regiunii Gaza, dar dă de gard economia românească și apoi o aruncă în prăpastie. Să intri în fondul de rezervă al guvernului ca să plătești salarii?! Nu s-a întâmplat așa ceva niciodată!
    Și dacă tot nu-s bani uite că don general a pus de o plimbare la Iași nu de alta dar să piardă el un bun prilej de campanie electorală cu ocazia unei sărbători religioase?! Asta-i culmea – săracii și bolnavii se roagă, iar ciocoii noi se uită…
    Boc spunea ani în urmă când era PM că politicianul se pricepe la orice, dar uite că nu-i așa.
    Televiziunile din linia I bat câmpii și se iau la întrecere în materie de știri externe pe care le fac un talmeș – balmeș desăvârșit. Alții ca să nu se lase mai prejos discută până la plictis generalizat despre recalcularea și indexarea pensiilor.

  • pina acum aveam ursi prea multi, motiv pentru care tre; casapiti programatic. acum avem si cerbi prea multi…
    …e atat de multa Natura, pare a fi din ce in ce prea multa.

    • noul razboi si cel care a inceput mai naintea lui urmeaza acelasi calapod, atita tot ca noul …tinde sa fie desavarsit.

      • insa cu toate ca se foloseste acelasi calapod, in oglinda, fraiele sint diferite in mod fundamental

  • Ciolacu este PM de 3 luni jumate și a făcut toate relele din ROMÂNIA! Ce rapid ați uitat de prostile și hoțiile lui Orban și Câțu din pandemie și ce au lăsat ei în urma ! Sunteți la fel că Radu Tudor ! Vi s-a pata,platit sau nu !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *