Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

O pregătire politico-mediatică pentru atacarea Iranului?

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „O pregătire politico-mediatică pentru atacarea Iranului?”

  • Maestre asa da. Cu un amendament. SUA nu a trimis portavionul ca sa atace Iranul ci ca sa apere Israelul. Eu am mai spus ca succesele Mosadului sunt de fapt ale CIA. De data asta nu Mosadul a gresit, a gresit normal, ci CIA. In 78 nu puteau ataca Iranul pt ca era URSS. Dupa 90 puteau sa o faca de mii de ori. Nu pot. Iranul nu este Liban si nici Egipt sau Irak. Daca tu ataci Iranul acum il faci pe Putin seful planetei si pe China puterea economica nr 1 a lumii. Iranul are s400 si multe din celebrele f35 vor cadea ca mustele. Sadam a fost predat americanilor de catre KGB pt ca il mai cautau 1 an si nu-l gaseau. La Iran situatia este complet diferita. Nu mai este anul 2001. Americanilor le este teama de extinctia Israelului. Vreau sa vad daca sunt in stare sa intervina pt ca daca explodeaza situatia in zona si se baga SUA va deveni istorie. Ne intoarcem in 1939 cand stateau cuminti la ei pe continent. Iar in conditiile acestea Ucraina nu va mai exista. E bun f35 dar ce te faci la sol pt ca nu poti bombarda la nesfarsit. Cand Bibi a profetit ca se va schimba orientul mijlociu din temelii cred ca nu-si da seama ca ori va dispare Israelul ca stat ori vor fi mucles inca pt vreo 2000 de ani de acum incolo. Eu cred ca li se intinde o capcana mortala. Vad ca si Franta si Germania interzic mitinguri pro Palestina. Rezultatul? Bombe. Sa vad Europa ce va face cand se va intampla ca atunci cand Holland s-a ascuns pe stadion cand cu Bataclanul.

  • ..toate datele de pina acum duc la o singura concluzie, cel care va deconta tot balamucul, daca dinamica se mondializează, va fi Israelul. cum de a ajuns, brusc, in pozitia asta …suna a capcana pe care o confecționezi ..cu mana ta. aceste dinamici ‘non’ sint tot mai prezente , de altfel o revoluție, fata de un război mondial prin fix asta se deosebește, .. că se mișcă în stil non, punind in capul celor care reacționează plenar disproporționat…tot balamucul aferent, caz în care Revoluția se întâmplă ..fara sa se găsească vreun vinovat. se! intimpla, ..pe mana participanților.

  • https://www.national ro/politica/ucraina-vs-israel-pe-cine-sacrifica-america-803827.html

    pai …inca nu s a înțeles?:)), Statele se! sacrifica, n au nevoie de ajutor, aleg și fure sa se sacrifice …de le merg fulgii. e dori ta statelor, …asta a fost marele șpil al tuturor dinamicilor pandemice de pina acum, lumea s a îndreptat spre copca prin libera alegere a ..conducătorilor.

    • @Online
      A.Lord Palmerston 1784–1865 British statesman; Prime Minister, 1855–8, 1859–65
      „We have no eternal allies, and we have no perpetual enemies. Our interests are eternal and perpetual, and those interests it is our duty to follow.”speech, House of Commons, 1 March 1848
      B.”We have no lasting friends, no lasting enemies, only lasting interests.” Winston Churchill
      C.“America has no permanent friends or enemies, only interests”―Henry Kissinger
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • S a pornit de la A și, pe baza de telefonul fără fir a continuat:))
        primul a zis ceva care …am impresia că devine cam imposibil de priceput pe vremurile astea, ale …veșniciei și nemuririi :))))

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Da’ daca tot „jocul” asta e facut cu scopul de a justifica „primirea” urgenta a Israelului in NATO?…

    • Pai de facto sunt in NATO. Ca sunt aliatii SUA. Iar NATO e SUA, restul sunt pisoi. In afara de Turcia, care acum e acum, sa vedem cum joaca.

      • @Cib,

        Pai fix asta-i „schema”: sa intre Israelul si sa iasa Turcia… ca prea incurca socotelile-n NATO… 🙂

        • @Paul
          N-as baga mana-n foc ca ar fi un targ bun pentru NATO. Oricum, se pare ca ne intoarcem la razboaiele religioase si acum se aleg apele. Malraux a avut dreptate. Sec XXI va fi religios sau nu va fi deloc. Daca vom avea noroc, sper sa ne vedem sanatosi in prima pestera unde vom dansa in jurul focului gatiti ceremonios cu pene-n fund rontaind minutios si cu pofta dintr-un copan de brontozaur… :mrgreen:

  • Sunt oamenii luminii care vor să salveze normalitatea.Treziți-vă dragi români,mergeți la vot când e de votat și nu mai credeți mainstreamul!Alta e realitatea.Nu vă mai lăsați manipulați,spălați pe creier.Nu mai acceptați să fim țară experiment.Aveți curaj!Oameni deștepți ai României,de ce nu vă implicați?Avem nevoie de un lider,cu carismă,un Donald Trump al României,un Bjorn Hocke al României,un Herbert Kickl al României,un Jörg Haider al României,adevărați patrioți,nu falși!

    • @
      …ca tot vorbea Maestrul despre politicieni sub acoperire.
      pai …in mod normal, avand in vedere istoricul acestui demers prin lumea mare,..asta o sa si aiba poporul de ales,
      un nationalist sadea …sub acoperire:))))

      creca romanii au ajuns sa mearga la vor cum mergeau pe vremuri la balci :)), stiind din start ca balciul incepe la o ora si se termina la alta si …distractia mai vine tocma peste un an ( sau patru:) ) :)))deci se poate spune ca romanii au ajuns sa aprecieze cel mai capabil spectacol, stiind din start ca despre un spectacol e vorba 🙂

      pentru a fi credibil pe vremurile astea e nevoie …sa spulberi ‘specacolul’, or …asta presupune din start o exprimare pur naturala, deci povestea asta nu e cu ‘actori’, indiferent cit de potenti ar fi ei 🙂

      • acest potential uriesesc de ‘a i face’ pe alegatori in mod stiintific a ajuns la un asemenea nivel incat,
        (…fix la asta asistam spre ex zilele astea in lume ),
        printre cei mai mari ‘facatori’ din lume ‘sint facuti’ de …nici nu stiu ce li se ntimpla sau …cum ii mai cheama :))

        • ‘raul’ cu r mare e definit astazi de ‘ingerii cazuti ai natiilor’
          e de notorietate care sint acestia

          insa …fix asa cum in cel mai adinc ungher al lui Yin vei gasi Inima lui Yang, tot asa ‘scanteia’ renasterii se va regasi exclusiv in ‘cel mai adinc ungher’ al ‘ingerilor cazuti’

          mai intai ‘scanteia’ asta si abia mai apoi poti vorbi despre ‘renastere’ ( care oricum va fi pe masura vremurilor, deci daca va fi va fi spectaculoasa …fara doar si poate )

          le ‘cereti’ oamenilor destepti sa se implice, …pai demersul e lipsit de sens pentru ca dinamica e exclusiv pe masura ‘inteligentilor’ 🙂

          • cita vreme nu se va manifesta ‘scanteia’ care sa se nasca din Natie, avand ca referinta exclusiv Natia, cel care va face legea va fi Statul.
            doar ceva superior Statului, ceva …cam absolut, adica Neamul, Natia, poate initia ‘scanteia’ careia ulterior i se va subordona, prin Definitie, inclusiv Statul.

            deci treaba e complexa si e proprie Neamului, caz in care povestea transcende generatiile, ducind cu …mii de ani in urma.
            suna a basm, insa …’renasterea’ fix de basm este:))), oricum altfel ‘renasterea’ finalizindu se printrun soi de ‘minciuna imbracata in haina adevarului , fiind prin urmare mai degraba o …pierdere de vreme, exista istoric pe piata in acest sens 🙂

      • ( faza e ca prin lumea mare s ar putea sa se manifeste un balci suficient de potent incat sa nu mai fie nevoie de unul …din patru n patru ani :)), …motiv pentru care ‘se reporteaza’, pesemne 🙂

    • Da, da, mergeti la vot, sigur ca da. Doamne ce naivitati induiosatoare. Singurul lucru pe care trebuie sa-l facem e sa ne rugam ca la varful serviciilor sa mai fie unii care sa aiba picioarele bagate in ligheanul cu apa rece si sa inteleaga care e mersu’ pe planeta. Ca sa fie bine sa nu fie rau pentru ei si p-orma si pentru noi. #Dacat atat!

  • important e ca răzbunarea sa nu cumva sa se mondializeze, sa nu genereze o criza mondiala.
    însă toate datele de pina acum susțin că fix asta a fost ținta, caz în care analiza tipilor de la prestigioasa universitate n are decit sa se dovedească …cristal.

    • faza tare e ca pe vremurile astea nu prea poti sa te dai la vremuri …fara sa te trezesti cu o mondializare a demersului tau. e greu sa scapi de mondializare pentru ca potentialul ‘marii revolutii’ fix despre mondializare e. prin urmare ramane de vazut cum mai poate scapa lumea de o mondializare ( plenar posibila din start! ) a dinamicii ‘noului razboi’

      cel putin teoretic …e imposibil. ‘se’ nasc ploi de la waterloo care te joaca n foi de vita pina iti mondializeaza demersul ( nu e vorba despre ‘razboi mondial’, asta a ‘murit’ de mult, ci despre crize pandemice care se suprapun peste alte si alte noi crize pandemice,…povestea trimitind …’la gradinita’ ‘razboiul mondial’, atit de potenta e tesatura asta de crize pandemice… )

      • Fratica, ce traim noi acum e fix WW3 da’ nu s-a-ncins inca toata oala. Cum oala e de tip minune da’ fara supapa, singura necunoscuta ramane momentul cand va face bum badabum!

        • ‘razboiul mondial’ nu mai exista ca definitie.
          acu daca nu mai e …aia e.

          insa exista ceva si mai infricosator, de 1.6 ori mai infricosator decit suma dintre cele doua razboaie mondiale,
          pe nume: Revolutia Mondiala,
          Artificializarea,
          Metamorfoza ( Civilizatiei, care trece de la dinamici Naturale la unele Artificiale )

          deci …e mai complicat decit spui tu
          de fapt mai complicat de atat pur si simplu nu exista in Univers, Artificializarea fiind Ultimul Nivel de dezvoltare a unei Civilizatii ( care aduce cu sine si ‘desavarsirea omului’, chestia asta exprimindu se prin superpozitii, caz in care pe de o parte omul …clasic se va desavarsi, insa se va manifesta desavarsit si ‘omul nou’, propriu Noii Lumi, adica Antiomul )

          deci …fratica, ce traim noi acusica e fix Marea Revolutie, o chestie pe linga care ww3 e …mic copil 🙂

          • Fratica, parc-ai fi frate cu filozofii cu papion. O tot dai cu savantlacuri penibile. Artificializare, anti-om, etc. Bai, o sa arda la ciuru’ nostru. Artificializarea si anti-maimutza o sa apara poate la urmatoarea civilizatie. Pen-ca nu omu’ se trage din maimuta ci maimuta se va trage din om.

          • ce savanticluri, bre, ca io sint prost 🙂

          • talica dupa mine te iei? :))
            ia te dupa vremuri, …mai drept de atit … 🙂

            ah…, am uitat sa ti zic:),
            alta civilizatie …n ai de unde alta.
            asta e …toata, ‘toata’ suma celorlalte:)))
            s a ajuns la final:),
            mai departe e doar …Antinatura, Antiadevarul, samd …
            asa ca …Ochii pe ele 🙂

          • sa nu dai doi bani pe ce zic:)
            doar …priveste vremurile …dupa ce nu dai :),
            atat 🙂 :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *