Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Omenirea asistă complice la masacrarea civililor în Gaza

Comentarii

47 comentarii pentru articolul „Omenirea asistă complice la masacrarea civililor în Gaza”

  • Situatia este mai „complicata”: oamenii s-au saturat de necazurile lor si nu au nevoie ca guvernantii sa le dea si „tema” migrantilor
    palestinieni. Macar ucrainienii sunt priceputi, iar ele „soft”. De ce nu va implicati pentru conationali? E multa suferinta in Romania.
    E simplu sa dam din gura, sa punem slove pe hartie si sa traim in „bula” noastra. Responsabilitatea o mutam la altii…

  • 1(unu) Urmaritor/Follower al Maestrului Cristoiu dpdv intelectual face cat 1000 de followeri al manelistislor/infuencerilor/cocalarilor, cine pricepe bine …cine nu, nu e nici-o problema, ca nici nu trebuie.
    Sa va dea Dumnezeu Sanatate , sa va auzim in fiecare zi, cel putin inca 25 de ani, ca sa faceti 100 de ani ?
    Oricum pe 16 Octombrie impliniti 75 de Ani ? .
    Sanatate, ca e mai buna decat toate !

  • Da, ce se întâmplă în Gaza este genocid și noi stăm și ne uităm la televizor în timp ce se petrece. Israelul este sprijinit 100% de America. Capetele lor luminate mai dau din gură ca să-și mențină imaginea de far călăuzitor al planetei care întruchipează binele, că mai sunt proști care îi cred. Atacurile teroriste din 11 septembrie au fost folosite de americani să justifice invazia Irakului și Patriot Act. Atacul de la Pearl Harbour (care a fost provocat de americani, ca să justifice intrarea în război, că doar nu era să lipsească ei de la împărțirea prăzii!) a fost folosit să justifice bombele atomice de la Hiroshima și Nagasaki. Este și o povestioară drăguță că cică din unul din orașe (nu-mi amintesc care) proveneau bombele folosite de japonezi în atac. De fapt, orașele au fost alese în funcție de vreme, trebuiau să fie întregi ca să fie cât mai clar efectul de distrugere al bombei și Kyoto parcă, nu a fost ales ca țintă pentru că unul din generalii americani fusese în vacanță acolo și i-o plăcut. Chiar credeți că îi pasă cuiva de noi, oamenii de rând? Ce a făcut Vestul cu ucrainenii a fost din compasiune față de ei, sau un mijloc de a le-o trage rușilor?

    Cât despre guvernanții noștri, folosiți prea des cuvintele „ei gândesc” și nu se potrivesc în context.

  • Maestre / Stimate Domnule Ion Cristoiu , sa va dea Dumnezeu multa Sanatate, ca sunteti singurul care spuneti ADEVĂRUL !!!
    Avem nevoie de dumneavoastra pentru a afla ADEVARUL ! (ADEVARUL in ziua de azi e mai scump decat aurul ! 1g Adevar = 1Kg de Aur)
    Restul jurnalistilor sunt niste Slugi baloase, care si-au vandut sufletul pentru cascaval ?
    Situatia este in felul urmator : e clar, jidanii sunt la butoane la noi in tara. NU credeam ca deja sunt la butoane, banuiam ceva…
    Unde sunt romanii adevarati din serviciile secrete „romanesti ” ???
    Numai un singur OM crestin-ORTODOX, ne mai mai poate salva de la ce va urma. STIM CU TOTII CINE E ! ( Ne-a mai salvat odata !)
    Dumnezeu sa ne ajute pe noi poporul roman si fosta tara suverana Romania ! ?

    • ‘1g Adevar = 1Kg de Aur’

      :))))))
      deci vreti sa spuneti ca Adevarul are pret?
      io aveam impresia ca e nepretuit 🙂 :)))

      • cite kile are Adevarul, …in total?!
        :))))

        • @online
          Pastila de azi a Maestrului Cristoiu , valoreaza cateva tone de aur ! ( comparatia Adevar/Aur, a fost doar o metaforă.)

        • Cat valoreaza Adevarul ? Probabil doar Orwell 1984 vă poate raspunde la intrebarea asta( daca ar mai fi in viata), că el a anticipat la indigo , tot ce se intampla azi in lume. Că va fi in permanenta un Razboi intre Oceania ( SUA/UE) si Eurasia, sau cu Estasia, samd…
          Eu sunt doar un actor pe lumea asta, asa cum a spus marele Shakespeare : „Lumea-ntreagă e o scenă şi toţi oamenii-s actorii”.
          Stimă !

    • cel care il salveaza pe om e ‘el insusi’, ‘sinele omului’
      pentru ca cel care e pus la indoiala e ‘omul’
      deci daca vine vreun om si va spune ca va poate salva,…mai analizati :))),
      cel care poate salva omul, si care de fapt deja l a salvat:)), e localizat ‘in om, in fiecare om, in Sinele omului,
      si e chiar ‘fiul omului’, care de vreo doua mii de ani e chiar Fiul Omului pentru ca e SI Fiul lui Dumnezeu, iar Omul a fost Facut dupa Chipul si Asemanarea Sfintei Ttreimi 🙂

      cel care e pus la indoiala in stil plenar e ‘omul’, pe Vremurile astea,
      va veti urca in barca pe o veti alege …singuri,
      tot ce se mai poate face e …sa se disponibilizeze barcile, pentru ca e greut de deslusit intre barci, deci daca se despletesc sa se vada clar …e cu folos,
      insa asta e singurul folos pe care vi l poate darui cineva :))) ( si oricum el e daruit cu plenara si egala consideratie, …ca tocmai dasta se si manifesta ‘doua barci’ :)) )

      salvarea omului …nu mai poate veni din afara omului, pentru ca cel care e pus la indoiala e omul, in fapt Definitia Omului e pusa la indoiala
      salvarea vine …din Sinele omului,
      asa ca …daca l asteptati pe Hristos priviti spre …Imparatia care e in voi, pentru ca el In Imparatia asta va veni …a doua oara, ca Fiul al Omului ( ‘fiul omului’, a Inimii si Mintii omului, e tot una cu Fiul lui Dumnezeu, al Mintii si Inimii Oului Absolut, mai altfel spus Fiul, ‘parte’ a Sfintei Treimi, e SI Fiul Omului. insa asta deja s a spus, nu mai e nimic de daugat 🙂 )

      • @online
        Eu vorbesc (e doar parerea mea) despre cineva care ne-a scapat/salvat de Plandemie. Oare cine ?

        • daca ma ntrebi pe mine …Bunul-Simt!:))))
          altcineva cine ?!

        • lumea mare e in asa fel pusa la indoiala incat singurlul care mai face fata a ajuns sa fie Bunul-Simt,…in stare pura :))

  • Stimate maestre ,
    In primul rand vreau sa va felicit pt curajul de a spune lucrurilor pe nume.
    Afirmati : ” ai impresia ca unele posturi TV sunt vocea nu a Israelului , ci a armatei Israelului” . Asta e un caz flagrant de ukaz , nu de “angajare “ . In aceeasi situatie sunt Guvernul Rou , guvernele tarilor Occidentului , Administratia SUA.
    Faptul arata cat valoreaza “democratia “ care a promovat diverse personaje pt a fi alese, consistenta acestor “promovati“ si stapanii lor.
    Aceeasi situatie in cazul ONGurilor, ale unor personaje de notorietate din lumea spectacolului si a multor intelectuali ( care rezista prin cultura, tin opera la sertar ), care tac cu indarjire ( Unteanu) si care capata glas doar atunci cand li se ordona. Sunt f putini cei care au curajul exprimarii opiniei impotriva curentului si multi platesc cu “moartea civila“ : profesori universitari dati afara din Universitati sau punerea pe lista neagra de catre …banci a unor clienti din cauza opiniilor politice.
    O uriasa ipocrizie. Greata .

  • Am vizitat țara aia în lung și în lat la vreme de pace și înainte de construcția țarcului din jurul zonei Gaza. Toți oamenii se înțelegeau între ei și lucrau împreună, indiferent de religie, politicienii rodeau însă din mărul discordiei. Ce se întâmplă acum e un masacru greu de înțeles pe care văd că nimeni din lume nu-i pune capăt.
    Deciziile care se bat cap în cap în politica românească nu fac bine niciunui cetățean român cu sau fără drept de vot. Suntem parcă aruncați în haos. Ați zis că e mare poznă cu legea pensiilor. Dacă se mărește o pensie infimă obținută pe contributivitate tot infimă rămâne (mărire de câțiva lei care nu ajung nici pentru o pâine – exemplu prezentat de ministra task-force.)

  • nu mai e vorba despre ziaristi, despre conducatori,
    ci despre felul de a fi al oamenilor …care sint ziaristi, conducatori …sau ce or fi ei

    catalizatorii sint intr atat de capabili incat …mai intai se manifesta felul tau de a fi si abia dupaia, ca un efect al feluui tau de a fi, apare si ‘ziaristul’, ‘conducatorul’,…

    ei …indiferent ce rol joaca, in fapt joaca ‘rolul vietii lor’. asa sint ei! ( indiferent ce or fi si pe unde s or afla )

  • VREM TANCURI SUBMARINE AVIOANE PORTAVIOANE PATRIOATE SI CE SE MAI POATE TOATE MADE IN USA….ce prosti e unii …ha ha de ce nu au intrat maretele tancuri in lupta inca???
    Consider this: Romania, Hungary, Slovakia and Serbia have a combined population of roughly 42 million. This is substantial, it is also a promising market–make your own conclusion. As I already stated many times, Russia doesn’t need love or obedience, Russia is interested in trade with people who still recognize that there are only two genders. Simple as that. Once the land bridge is built, European structure changes dramatically. Old Europe can go and die.
    Hai sa vorbim si de maretul TEZAUR cate TEZAURE au luat AMERICA de la NOI din 1990 pana in ziua de azi?

  • conducatorii lumii sint aceeasi,
    daca lumea mare pare a fi alta, de citiva ani, e pentru ca …habar n aveam cum arata cu adevarat conducatorii.
    catalizati de ‘masura Vremurilor’, felul lor de a fi s a manifestat in toata splendoarea…

    • si nu e vorba doar despre conducatori, fix asa sta treaba si in cazul indivizilor. pina mai acu citiva ani …habar n aveam ce zace in ei…

      • surprizele sint uriesesti. unii declarati mai nainte draci par a lucra …cu sfintenie, in timp ce sfinti ai zilelor de alaltaieri par a fi draci impielitati

        • si …mai e ceva,
          in timp ce pina mai ieri unii erau declarati Raul Absolut,
          astazi fix cei care au declarat asta se vad dati mat de propria mutare ( asumata ca nedreapta din start ), pe motiv ca …privind aievea Raul Absolut se vad obligati sa spuna …iata Binele!

          • astazi in lumea mare se intimpla urmatorul fenomen, lumea se incoloneaza in jurul masculului alfa, …fie el si o femela, al gastii din care face parte
            sint de partea lui, ‘binele’ si ‘raul’ fiind date dracului fara probleme
            gasca conteaza, haita conteaza, alfa conteaza.
            lumea mare nu mai are ca referinta Dreptatea,,…dupa puteri sa fie!, ci Haita
            mai intai Haita si …la urma de tot vine si ‘bunul-simt’
            daca seful haite zice …cea!, atunci Cea sa fie, da l dracului de bine, da l dracului de rau, ce zice seful haitei devine ‘binele’
            daca seful zice hais!, atunci Hais! v fi, indiferent ce o insemna asta in realitate

            pare a fi cam ca la nebuni pe lumea asta, insa …n o fi!

          • referinta, oricind, insa mai cu seama pe vremurile astea, e Dreptatea, Bunul-Simt

            ( n are nici cea mai mica relevanta faptul ca puterile tale de ‘a face dreptate’ sint …cam ca o cirpa, important e sa o cauti, important e ca o cauti,…dupa puteri. daca puterile tale sint de 2 pe o scara de la 0 la 1.000.000.000, atunci inseamna ca daca folosesti cele doua unitati esti …desavarsit! )

            nu gasca, nu haita

            exista si o haita a celor care au ca referinta Bunul-Simt si ea se manifesta prin intrarea in armonie a celor care au aceeasi referinta, adica aceasta referinta

          • aceasta ‘haita’ e poreclita ‘turma de oi’

  • „Ucraina ar putea face concesii cu privire la problemele legate de limbă și minoritățile naționale de dragul aderării la UE, a declarat secretarul Consiliului de Securitate și Apărare Națională, Olexi Danilov, scrie TASS, conform Rador Radio România.”

    si? dupaia?
    ce mai urmeaza, odata intrati?!

    mai e mult pina la finalul ‘operatiunii speciale’, din cite se vede…

    • „Ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant, l-a criticat sâmbătă pe președintele francez, într-o declarație făcută lângă premierul israelian Benjamin Netanyahu.
      „Aud câțiva [lideri mondiali] și mă întreb și îi întreb: Cum poți fi atât de tupeist încât să ne ții predici despre morală în apogeul luptei? O mie cinci sute de soldați, civili, femei și copii au fost răpiți sau uciși, s-a întâmplat cu doar o lună în urmă. Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat” ( stiripesursero )

      mai e mult pina la finalul ‘noului razboi’, din cite se vede…

  • Ce-mi plac oamenii de-al de domnul Mircea! Tot aud retorica asta: au ce au votat! Pai acum nu mai sunt masluite alegerile? Sau cum? Ca la Putin sunt, in Korea de Nord sunt, in Iran la fel, aici NUUUU, sunt pe bune! Pai tu daca ai trai intr-o enclava controlata de niste tampiti inarmati pana-n dinti, cu cine Doamne iarta-ma ai ‘vota’? Domnule Mircea, ati vazut vreodata votul cu bile din Parlamentul Romaniei? Cautati pe youtube: vedeti acolo alegeri ”libere”! Adica daca vreau sa ma duc dupa liderul Koreei de Nord rad toata tara? Pai si aia l-au votat! Si ghiciti ce? Cu majoritate mai mare decat a fost votat Hamas in Gaza! Vedeti? Suntem vinovati cu totii…Tacerea noastra a fost complice. La doua zile dupa Colectiv am fost la Bucuresti. Erau parinti care pupau asfaltul deoarece acolo era sangele copiilor lor morti! Ce am facut noi ca tara? L-am dat jos pe Ponta si pe urma ne-am dus la culcare. Suntem comozi, imbuibati, letargici si indiferenti. Cand or sa ajunga si la noi, va fi prea tarziu! Sanatate tuturor.

  • Maestre, de data acesta, părerea mea este că ati abandonat logica! Adică, de vină pentru că Hamas blochează civilii care vor să plece este…Israelul! De vină pentru victimele din spitale este Israelul, nu Hamas, care-și amplasează acolo punctele de rezistență! Așadar, să lăsăm teroriștii în pace, că-s aciuați în spital!!! În loc ca media să fie indignată de metodele murdare ale teroriștilor, să ceară sponsorilor acestora să-i oblige să iasă din obiectivele civile, acuză Israelul că face victime civile, victime care n-ar fi existat dacă Hamas… Și încă ceva, domnule Cristoiu: haideți să nu ne mai ascundem după deget, Hamas este Gaza și invers! Hamas este forța de guvernământ în Gaza, aleasă la urne! Au votat, au ceea ce au votat! I-ați văzut pe „nevinovații” civili din Gaza, cu copiii de mână cum urlau de bucurie la vederea cadavrelor de evrei etalate de Hamas în urma incursiunii? Eu, da – și am realizat că acolo sunt puțini nevinovați. Dumneavoastă nu i-ați văzut, acea bucurie animalică, în masă, nu v-a spus nimic?! Un ultim aspect: Hamas nu luptă cu …cuțite, cum spuneți; trimite sute, uneori mii de proiectile, zilnic, peste Israel. Că numai câteva ating ținte, este altă poveste dar, dacă ați trăi la Haifa, nu v-ați sătura ca, de ani de zile, să vă sune, zilnic, alarma de atac aerian și să fugiți în adăpost?! Concluzionez: acolo, din nefericire, nu-i nimeni nevinovat! Copii sug ura odată cu laptele matern! Asta-i Gaza! A, soluții, discuții, că este bine așa sau altfel…astea sunt chestiuni care nu încap aici.

    • Imi pare bine ca mai este cineva cinstit pe lumea asta: in Haifa e inca bine: dar in Sderot?

  • dubla masura n ar fi fost o problema fundamentala daca s ar fi manifestat in lipsa dinamicilor pandemice
    faptul ca dinamicile se manifesta pandemic ( de citiva ani ) fac din dubla masura o problema fundamentala, capitala pentru cei care reactioneaza plenar disproportionat ( asa devine inclusiv dubla masura, o reactie plenar disproportionata )

    • ‘operatiunea speciala’ e departe de final, iar ‘noul razboi’ …abia a inceput

      si in cazul ‘operatiunii speciale’ a fost nevoie de o perioada, ani de zile, pentru a creste presiunea ( care a dus in mod inevitabil la inceperea ‘operatiunii’ )
      fix la fel se intimpla si in ‘noul razboi’, e nevoie de o perioada de timp pentru a creste presiunea, insa in mod inevitabil si in acest caz cineva se va simti obligat in mod capital sa reactioneze
      si va reactiona

      presiunea pusa pe gaza urmareste o reactie in alta parte…, fix asa cum presiunea pusa pe ‘rusii din dombas’ a urmarit o reactie din partea …rusilor

      mortii din gaza au ca echivalent cu mortii din dombas si imprejurimi

      presiunea trebuie sa creasca si sa tot creasca pentru ca cel care e vizat sa reactioneze
      la nevoie viteza cu care mor copii in gaza va fi crescuta, asta fiind doar o cale de a creste presiunea

      • in zona aia n au existat mai multe operatiuni, ci doar una, care la rindul ei are, evident, mai multe fascicule. in toata povestea e vorba despre ‘un intreg’

        • incepind cu prima dinamica pandemica…
          toti caii pur singe sint condusi de acelasi jocheu si toti isi schimba potcoavele la acelasi standuri

          • inca din startul primei dinamici care s a mondializat a putut fi observata o matrce care ..se tot repeta, la nivel micro, macro, …la orice nivel

            singura diferenta fata de acu trei ani e ca matricea asta e alimentata cu o cunoastere care s a hranit bine de tot intre timp, pentru ca a avut cu ce!, ca au existat o multime de reactii pe planeta care …nu se aratasera la fata pina cum citiva ani ( pe motiv ca nu existau catalizatori pe masura )
            undeva in spate e o ecuatie matematica si ea se tot repeta, devenind cu fiecare ciclu pe care il urmeaza …si mai potenta

            ca a fost clar inca din prima ca ceva …nu suna bine, pe motiv ca …dinamicile pandemice incep cu o ‘nonactiune’, asa e,
            ca ulterior treaba asta s-a tot adincit cu trecerea timpului …iar asa e,
            insa acum deja pot spune ca …nu exista nici macar un piculet de dubiu, dinamicile pe planeta asta sint simulate, mai nainte de a deveni realitate, iar realitatea e tinuta n frau prin initierea unor evenimente precis definite in spatiu si timp

            ceea ce se ntimpla acum pe planeta e o mare grozavie. se tese o panza de paianjen din care …daca ramai hipnotizat nu mai scapi.
            de ce nu mai scapi? pai pentru ca undeva in spate se manifesta …matematica cu m mare
            mai pe sleau: nu i asa ca pe planeta asta deja se manifesta un Computer Cuantic ?

          • asta e Arta…,
            un om nu poate lucra simultan pe atatea fronturi, pentru simplul fapt ca el gandeste o singura data intr o unitate de timp:))
            treaba asta nu e omeneasca si cu asta basta. ce inseamna asta …variantele sint doua, una dintre ele insemnand ca un Computer Cuantic e functional, ailalta varianta …tot aici ajunge …pina la urma, chiar daca e cu trece prin Ploiestiul dintr o alta galaxie:)))))

          • cum sa pastrezi, om fiind, aceeasi matrice activa la …orice nivel, concomitent, …la nivel mondial ?!:)))
            hai bre… :))))

      • cel vizat si de la care se asteapta ‘reactia’ …pesemne habar n are ca …n are scapare, va fi perpelit in mod stiintific si pe o parte si pe ailalta pina va reactiona. din ce se vede …momentan toti se tin tare pe pozitii, insa …presiunea va creste si va tot creste
        la un moment dat o siguranta va sari …fara doar si poate

  • @Domnu’ Cristoiu,

    A mai incercat unu’ altu’ sa spuna ceva da’ au fost „ajutati” rapid sa o dea cotita.

    Deci nu e complicitate. E teama.

    Mesaju’ Zeilor cu masacru’ din Gaza e ca daca vreunu’ se ia de ei, o sa i se ia tot ce are. Inclusiv viata.

    Oricum, mai repede ori mai tarziu, tot acolo ajungem.

    Toti.

    • Mesaju’ Zeilor …e greu de descifrat.
      daca ajungem la concluzia ca l am descifrat …tre s o luam de la capat!, concluzia nu e buna:)))))

      • unii au intins propria capcana, au propriul joc, ce i drept el asaaa, ca joc, e maret, insa faza tare e ca ei insisi sint folositi pe post de capcana, intr un joc mai mare…
        deci chiar daca ‘ce se vede’ e oricum un joc complex, …stai sa vezi ce grozavie de joc e ala care infasoara ‘jocul maret’. stai sa vezi …in sensul in care ‘nivelul’ asta inca nu s a activat, urmeaza s o faca atunci cind suprapresiunea va genera nevoia unei depresurizari

        • pina acum imi dadeam seama din primele zile despre ce e vorba. acum …uite ca a durat mai mult:)), poate si pentru faptul ca ‘grozavia’ e fix asa, o grozavie …greu de dibuit. imi mare era clar, insa ‘in amanunt’ chiar nu mi a fost clar despre ce e vorba. pina la zicerile Maestrului din jurnalul de aseara…
          lumea mare chiar se va schimba in mod fundamental ca urmare a ceea ce se intimpla in zona aia, insa aceasta ‘schimbare’ e depozitata in ‘nivelul’ care inca nu s a activat, dar pe care presiunea creste cu pasi uriesesti ( mai altfel spus ce vedem acum, pe acest ‘nivel’, e pistol cu apa fata de ce vom vedea atunci cind ‘urmatorul nivel’, care abia el e cel acre conteaza, se va activa

          • ‘nivelul’ asta se va activa in curind, pentru ca daca mi am dat seama inseamna ca ‘s-a trecut de pirleaz’

          • ,potentialul’ urieșesc al dinamicilor de acest tip sta in …’răbdarea’ care poate fi identificată in proces
            cel care a avut răbdare ani de zile pentru că rușii sa și iasă din țâțâni ..au acum răbdare că presiunea să crească pina la nivelul care se dovedește suficient
            se pare că și Antiintelepciune lucrează cu Răbdarea :)))))

          • Rabdarea cu care opereaza Antiintelepciunea e …Sadica :))))

            are …’tot timpul’ la dispozitie, mai pe sleau spus are chiar Timpul la dispozitie 🙂
            adica are la dispozitie chiar Timpul pentru a privi …cum te duci Dracului :)))
            sta si …te priveste,…cu o Infinita Rabdare :)))

            de unde rezulta ca Rabdarea se manifesta prin Superpozitii
            exista Rabdare Vesnica, priproie Intelepciunii
            si Rabdare Infinita, proprie Antiintelepciunii

    • au fost „ajutati” rapid sa o dea cotita.

      daca nu faceau asta …sistemul pierdea presiune, or faza e ca ea tre sa creasca :))))

      • cuvantul de ordine este asta:
        sa fie haos!, insa fix, dar Fix! pe dos decit in Laos
        ( porniti toate alarmele posibile )

        urmeaza un mare balamuc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *