Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Păruiala Lasconi între mamă și fiică pe scena politică

Comentarii

36 comentarii pentru articolul „Păruiala Lasconi între mamă și fiică pe scena politică”

  • ‘doresc să menţionez că (…) susţine familia tradiţională’

    cel care ‘sustine’ familia, poreclita ‘familie traditionala’, e bunul-simt

    cita vreme el e gradinarit in armonie cu Natura, …definitia familiei n are nevoie de sustinere, se sustine singura :))
    faptul ca ‘pe piata’ au aparut partide pe care cetatenii le sustin, chiar daca ele propovaduiesc manifestari pe care bunul-simt incetatenit intr un neam nu le recunoaste e pentru ca bunul-simt nu mai e gradinarit, ba …se intampla chiar fix pe dos, gradinarit e un ‘alt bun-simt’, acesta fiind fix pe dos decit bunul-simt incetatenit din generatie in generatie si dincolo de ele.
    orice bun-simt care nu e in armonie cu Natura are tendinta naturala sa sutina Antinatura

    consistenta partidelor progresiste sint masura lipsei gradinaritului bunului-simt armonizat cu Natura
    daca bunul-simt armonizat cu Natura ar fi fost gradinarit, partidele ar fi existat, s ar fi manifestat, insa n ar fi atras adepti, ramanand inconsistente, lipsite de viata

    • atunci cind cineva isi propune tinte marete cu mai degraba un personaj minor, cea care e potenta e ‘stiinta’ care ajuta la atingerea tintei.
      astazi conducatorii sint un efect, cauza e ‘stiinta’

      insa …tot folosind ‘stiinta’ ca ingredient fundamental in propulsarea unui personaj minor in stratosfera …de fapt altceva se intampla, in mod absolut.
      cea care isi cistiga singura dreptul absolut de a deveni ‘conducator’ e chiar ‘stiinta’. mai altfel spus atunci cind stiinta, nu conducatorul, e majoritara in accederea pe tron a conducatorului, Esenta Conducatorului se transfera de la ‘conducatorul impotent’, catre ‘sustinerea potenta’, adica spre ‘stiinta’

      pesemne ca astfel ajunge IA sa conduca lumea mare, …cistigind dreptul asta in mod absolut, in lupta dreapta

      • stiinta atunci cind trece parleazul, devenind majoritara, are tendinta naturala de a accede la conducere, inlocuind oamenii, care raman in partea ailalta a pirleazului

  • Dle Cristoiu, Câmpulung Muscel este un dezastru: drumuri desfundate, cu gropi in care puteai să-ți distrugi mașină, clădiri negre, etc … Stilul inconfundabil al useristilor!!?

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Paruiala asta intre mama si fiica e dovada agresivitatii „progresimului” liberal.

    De observat ca nu e nici o diferenta intre felul cum actioneaza progresismul (noua religie post-moderna) fata de cum actioneaza conservatorismul religios. Atata doar ca acum nu mai e ca pe vremuri, cand mama religioasa era „dezgustata” de fiica lesbiana ori de fiul homosexual, acum progresistii au preluat fix limbajul acesta si se declara ei „dezgustati” de parintii religiosi-conservatori.

    PS. In lumea reala relatia dintre o femeie si-un barbat va insemna intotdeauna altceva decat relatia homosexuala. Asa ca degeaba se paruiesc progresistii si religiosii intre ei sa redefineasca „familia” in zona limbajului. Vorba e una, fapta e alta!…

  • Aseară am încercat să mă uit la cu Răzvan Dumitrescu care l-a avut invitat pe dl. Ponta și care anunțase că vor fi discuții pe teme economice.
    Dar, ce să vezi, emisiunea a început tot cu obsesia lui Dumitrescu, adik războiul din Gaza.
    A încercat, minute în șir să-l convingă pe Ponta să recunoască că palestinienii sunt unicii vinovați și că este normal să fie pisați 24 din 24 cu bombe, fiindcă au votat Hamas, fiindcă protejează Hamas, fiindcă sunt înarmați (!!) etc.
    Răzvan Dumitrescu nu suflă un cuvânt despre faptul că în ultimii ani forțele ocupaționale au aplicat pedepse colective asupra palestinienilor din aceste teritorii întemnițând sute de mii dintre ei, gonindu-i din proprietățilelor, că Israel are o politică colonialistă, că există epurare etnică în Cisiordania și Gaza așa-zisa “iudaizare” forțată.
    În plus atitudinea agresivă a Israelulului față de locurile sfinte creștine și musulmane.
    Nu s-a întrebat, ca jurnalistul Răzvan Dumitrescu de ce atacul sângeros al soldaților Hamas a fost făcut tocmai în satele din care au fost alungați brutal palestinienii de către coloniști?
    Nu știe ca jurnalistul Răzvan Dumitrescu că încă dîn 2018 ONU a avertizat că Fâșia Gaza va deveni un loc impropriu de trăit pentru oameni, până în 2020, deoarece sunt înghesuiți 2 mil. de oameni de 16 ani, în acest perimetru fără resurse?
    Nu știe ca jurnalistul Răzvan Dumitrescu 750.000 de palestinieni alungați din casele lor au fost înghesuiți în Gaza?
    Nu vede pesecuțiile israelienilor asupra Gaza “Israelul a controlat punctele de ieșire și de intrare în ghetoul Gaza, monitorizând chiar și tipul de mâncare care a intrat – uneori limitându-l la un anumit număr de calorii”. Partu ore de electricitate pe zi, etc.
    În fine, se pare că nu am cui să pun aceste întrebări.
    Evident că am renunțat la Ponta și am închis televizorul.

  • Știrea numărul unu de ieri constă în declarația Ministrul Patrimoniului Amichai Eliyahu care a declarat că una dintre opțiunile Israelului în războiul împotriva Hamas ar putea fi să arunce o bombă nucleară pe Fâșia Gaza. (!!)
    El a spus „Așteptați-vă că mâine dimineață vom arunca ceea ce echivalează cu o bombă nucleară asupra întregii Gaza eliminând pe toți acolo”.
    Tot el și-a exprimat obiecția față de permiterea oricărui ajutor umanitar în Gaza, spunând: „Nu vom oferi ajutor umanitar naziștilor” și acuzând că „nu există civili neimplicați în Gaza”
    Benjamin Netanyahu l-a suspendat din cabinet.
    *
    Părerea mea e că Netanyahu nu l-a suspendat pentru ce a spus, adik exterminarea totală a civililor din Gaza, ci fiindcă a dezvăluit că Israel are/produce arme nucleare.
    Se știe că Israelul a construit, cu asistență franceză, un reactorul nuclear cu apă grea in anii 1960, însă a susținut că reactorul nuclear este pentru „scopuri generale de cercetare în știința atomică”.
    Centrul de Cercetare Nucleară Shimon Peres Negev, este situat lângă orașul Dimona. Se crede că Israelul a produs primele sale arme nucleare până în 1967 și s-a estimat că deține între 80 și 400 de focoase nucleare.
    Informațiile despre instalație rămân strict clasificate, iar Israelul menține o politică cunoscută sub numele de ambiguitate strategică – refuzând fie să confirme, fie să infirme posesia acestora.
    În prezent, Israelul nu este semnatar al Tratatului de neproliferare a armelor nucleare.
    În 2021, s-a raportat că, pe baza imaginilor din satelit, complexul trecea printr-o extindere majoră. Noua construcție a fost estimată a fi început la sfârșitul anului 2018 sau începutul lui 2019.

    • ‘să arunce o bombă nucleară pe Fâșia Gaza. (!!)’

      sa arunce o bomba nucleara

      o bomba nucleara

      …mai ramane de vazut unde anume ar exploda ea, daca tot a aparut in discutie, in zona aia, ‘bomba nucleara’

    • ‘Știrea numărul unu de’ azi e ca se doreste digitalizarea plenara, tot ce misca se doreste a fi digitalizat.
      de fapt …cred ca asta e stirea ultimelor doua milenii :)))

    • Tipu ăsta, ministrul Amichai Eliyahu, cred că este principalul furnizor de idei pentru Antena 3 fiindcă și redactorii de acolo spun că nici un civil nu este nevinovat, că nu poți să-i deosebești de Hamas, așa că să-i omoare pe toți ca să nu existe dubi. (Eu nu am văzut nici o imagine sau video cu civili înarmați).
      Așa a spus Antena și când s-au bombardat spitale, școli, convoaie de salvări, moschei sau biserici.
      Acum a fost bombardată biserica bizantină din secolul al V-lea în apropiere de Jabalia cu tezaurul său de inscripții grecești și, mai ales, cu 400 de metri pătrați de mozaicuri si biserica Sfântului Porfirie abia refăcută după bombardamentele din 2014.
      Apropos de biserica Sf. Porfire pe acel loc a fost construită o biserică încă din anul 425 d.Hr., iar construcția bisericii actuale a fost întreprinsă de cruciați în anii 1150 sau 1160. Înregistrările din secolul al XV-lea arată că hramul bisericii a fost atestat și pentru Fecioara Maria. Este una dintre cele mai vechi biserici ortodoxe bizantine.
      Ca o nenorocire în 2014, peste 70 de palestinieni și creștini care se adăposteau în biserică au fost uciși.
      Israel urăște deopotrivă și pe musulmani și pe creștini.
      Ce mai, în mod cert Anrena3 îl are mentor pe Eliyahu, ăla cu propunerea de bomba nucleară peste Gaza.

  • digitalizare …sus-jos, stanga-dreapta, fata-spate
    ura.

    si …cu Natura cum ramane?! :)))))))))))
    ( nu i asa ca momentan nu se vede legatura? :)) )

    digitalizati!, dupa dorinta sa digitalizati, insa …pe celalalt taler ce e?!
    …e ceva? :)) o fi existind barim talerul?!:)))
    …sau digitalizati tot-tot, folosind …iarasi!, ‘balanta cu un taler’ ? :))

    • in treaba cu digitalizarea e simplu, se aplica zicerea aia cu …masori …de o mie de ori:)) si tai o data.
      odata taiat, …aia e, n o vei mai putea da la ntors.

      impresia mea e ca cineva v a inoculat in minte, in stil popper, ‘digitalizarea cu toptanul’, ca …prea nu mai vedeti altceva in fata ochilor :))

      • urban, rural
        un taler, celalalt taler
        digitalizati zonele urbane ( ca mai nainte ar trebui sa faceti o reorganizar administrativ teritoriala…pare de bun-simt )
        pastrati asa cum sint zonele rurale

        cum sa digitalizezi toata tara?!
        cum sa Artificializezi toata tara?!
        pai …cu Natura cum ramane?! :))

        • s ar parea ca unora Marea Revolutie, Metamorfoza li se pare a fi o gluma.

          in fapt e …un proces irepetabil, unic, plenar, pentru ca e sinonim cu trececerea de la dinamici Naturale la dinamici Artificiale

          prin urmare …pe ce va bazati atunci cind, pe vremea Metamorfozei, digitalizati tot tot tot ?
          facind asta ….ocupati tot terenul, inclusiv pe cel al Naturii. de ce faceti asta? asta va doriti?, sa scoateti din joc Natura?

        • Dumnezeu iti cere …o nonactiune, iti cere sa ramai om …pe vremea Metamorfozei, a Artificializarii,
          deci el iti cere sa ramai ceea ce esti 🙂 ( totusi, nimic nu e mai greu in Creatie decit sa ramai om pe vremea Metamorfozei )

          fix asa e si cu zona rurala, cu satele cu adunaturile de sate numite comune.
          pastrati satele asa cum sint.

          tot asa cumomului i se cere sa ramane ceea ce e, atatica,…nimic mai mult, tot asa ‘ce se cere’ in procesul digitalizarii e ‘sa lasi satele asa cum sint’

          pai daca voua va e greu sa lasati satele asa cum sint, dorinta voastra fiind sa le digitalizati si pastea,
          …ce veti face pe vremea cind se va cere sa lasati omul asa cum e?!, ii veti digitaliza cu japca pe toti? :)))))))))))))

          • lasati i de pe acum omului teren sa se manifeste, ca poate unii oameni vor refuza ‘digitalizarea omului’

            lasati satele …libere, lasati le sa se manifeste Natural,
            pentru ca doar asa peste olecut de vreme vor avea unde sa se miste si …oamenii care vor dori sa ramana oameni, …chiar daca ei nu sint chiar asa multi pe cit ai zice …azi:)))))

            cei care digitalizeaza azi cu toptanul tot neamul …vor digitaliza, maine, cu japca, toti oamenii

          • „Rectorul UBB: În 5-10 ani oamenii vor avea implanturi în creier. Va fi o optimizare” ( stiripesursero )

            poate ca, peste o vreme, spre ex 5…10 ani, unii oameni vor dori sa refuze ‘optimizarea’ :)))), pe motiv ca omul, adica ei, sint ‘suficienti’ asa cum sint facuti, adica …’dupa Chipul si Asemanarea Sfintei Treimi’

            daca voi digitalizati azi …tot tot tot, cu tot cu zonele rurale, oamenii…oameni, care …se simt suficienti :)), deci nu vor ‘imbunatatiri’, deci nu vor Artificializare, …unde o sa stea?!
            asa ….daca stau la sat, in zona rurala, chiar daca stau ca in ‘rezervatii’, …barim au unde sa stea :))

            digitalizarea plenara e, poate, cel mai mare act de tradare nationala de cind e natia asta paici…
            insa …nu se va supara nimeni daca faceti …dupa cum va e dorinta 🙂

      • io cred ca totu am ajuns doar la 900 cu masuratoarea:)), mai tre sa masuram de inca 100 de ori si abia dupaia sa taiem, adica abia dupaiasa implementam digitaizarea plenara, ca poate intre timp ne iese la masuratoare ca zona rurala n are ce cauta in povestea asta 🙂
        nadejdea nu moare niciodata :)))

  • ce se ntimpla cu lasconi e …o constructie mareata.
    si a demonstrat maretia inmomentul in care ‘proiectul’ a presupus nasterea unui razboi intre mama si fiica pe motiv ca mama imbratiseaza si cu mainile si cu picioarele ‘familia traditionala’

    mai simplu spus pentru a se atinge acest obiectiv …s a mers pe lipsa oricarui scrupul, daca tinta era atinsa in mod credibil. si a fost atinsa in cel mai cu putinta mod.

    de ieri mama cu pricina e …’cu familia traditionala’ dincolo de orice dubii

    lipsa de scrupule prevesteste un plan maret. se vorbeste despre mama ca ar urma sa devina presedinte.
    orice discutie despre o ‘femeie-presedinte’ e demna de luat in seama pe vremurile astea…
    lumea Artificiala nu se poate naste altfel decit avand femei la conducere. de asta se si apasa pedalade acceleratie pe inundarea cu femei a pozitiilor de conducere …la cele mai inalte niveluri.
    asa ca …mama cu pricina …presedinte …e ceva demn de luat inseama.

    ingineria sociala a devenit atit de potenta incat …poate pune pe tron pe orice doreste ea.
    impresia mea e ca daca ‘ingineria sociala fragmentara’ isi doreste sa puna pe tron …un soricel, …toti se vor buluci sa voteze soricelul-presedinte.
    soricel …la propriu!
    insa …cred ca ar putea fi vorba chiar despre un maturoi, adica despre ceva lipsit de viata. da, ingineria sociala fragmentara poate urca pe tron, la limita, chiar si un maturoi, …caruia o natie intrega i se va inchina

    • lipsa de scrupule va fi laitmotivul proiectului numit ‘mama traditionala, mama natiei’
      pesemne ca la alegerile care vin vom vedea ce n a vazut tara asta …de cind e ea pe lume

      • se prea poate ca in jocul alegerilor de la anu’, pe teren, adica paici, sa fie prezenti cei mai capabili ‘ingineri’ …la nivel mondial

        • adica …niciodata in istoria lui acest popor n a fost facut …de cap, asa cum urmeaza sa fie facut in 2024
          …nici n o sa mai stie unde e nordul…nord :))))

        • Taica Cristoiule de cand ai fost in Scotia ai cam luat-o razna. Cred ca ar trebui din cand in cand sa nu scrii in fiecare zi. Si daca o ardem tigani vreau sa-ti pun o intrebare eu fiind foarte scarbit azi de antena 3. E adevarat ca Dan Voiculescu ti-a platit niste bani si nu putini pe care ai fost obligat sa-i platesti in urma unui proces pierdut si era cat pe ce sa-ti pierzi casa?

  • „Ședință de urgență după scandalul ‘Legii Porcului’ – Ministrul Agriculturii cere renunțarea la interzicerea vânzării porcilor din gopodării”

    mai intai scandalul si abia dupaia sedinta. important e faptul ca cineva a gandit o astfel de grozavie, iar grozavia a devenit lege. in lipsa ‘scandalului’ atacul asupra ‘zonei rurale’ ar fi reusit. de retinut e ‘atacul’.

    • Pacea ar insemna o echilibrare intre zonele urbane, care vor tinde in mod natural catre Artificializare si zonele rurale, care vor avea tendinta naturala sa se apropie de Natura, renuntind la ‘darurile civilizatiei’

      prin storcirea, prin atacarea cu ferocitate a zonelor rurale, inclusiv prin digitalizarea lor, cineva urmareste sa nu i lase nicio sansa ….Naturii.
      adica el are n minte o tara …Artificializata, digitalizata, …seaca. artificial-urbanizata.

      • artificializarea, digitalizarea, folosirea IA pe motiv ca ‘inteligenta naturala’ e depasita,
        …e calea Antiadevarului.
        nu e nicio problema daca asta e alegerea, insa barim sa se stie de la cap la coada care e calea aleasa.

        • pe vremea asta , a insularizarii, ar fi trebuit ca cresterea si vanzarea de porci, doar un exemplu, in gospodariile romanilor …sa fie catalizate! :))))
          ce se intimpla, iata? pai …fix pe dos!, unii vor sa distruga si ce a mai ramas!
          chiar sint tari, nimic de zis

          • atunci cind IA s-a manifestat definitiile natiilor s-au schimbat, brusc

            brusc s-au manifestat doua lumi in definitia statelor, lumea Artificiala, lumea Naturala

            in natiile in care ‘vechiul sat’ inca se mai manifesta, o ‘intoarcere la sat’ le a prins pe acestea in pozitia in care, pe linga ‘noul sat’ sa si poata manifesta si ‘vechul sat’, adica …tocma la fix pentru a putea face Pace inte Artificializarea …natiei si exprimarea ei Natura;la.

            natia asta …uite ca, intimplator, are active ambele superpozitii ale satului

            insa Artificialul e sinonim cu Mandria, el …vrea ca totul sa fie ca el, Artificial, caz in care demoleaza orice e Natural,
            incepind, evident, cu superpozitia satului care s-a manifestat ….dincolo de generatii, din generatie in generatie, dincolo de timp, adica pe taramul Anotimpurilor.
            de ce cei care conduc azi vor sa demoleze Natura, storcind si strivind dinamicile proprii ‘vechoului sat’ …doar Dracu’ stie.

          • doar Antiadevarul are ca tinta demolarea ‘vechiului sat’
            ‘identifici rapid o exprimare Antiadevarata de fiecare data cind Natura, dinamicile Naturii, insa si armoniile cu dinamicile Naturii sint ‘luate in catare’
            de fiecare data cind ‘vechiul sat’ e atacat, spre a fi Artificializat …mai apoi, ce se stie din start e ca autorul atacului este adeptul Antiadevarului, a Artificializarii. tocma ce s a dat in vileag. insa asta nu e absolut nicio problema, …nu se supara nimeni. nici aici …nici altundeva prin Creatie.

          • urbanizarea zonelor rurare e proiectul Antiadevarului.

            urbanizarea zonelor rurare incepe cu …metamorfozarea bunului-stimt, folosind ingineria sociala fragmentara, adica lucrindu se la metamorfoza folosind …generatiile, eci pe perioade intinde de timp…
            de 30 de ani pacilea ingineria sociala fragmentara, adica antiintelepciunea, si a facut de cap, a redefinit bunul-simt dupa cum a avut chef…

  • ‘alegerile’ au devenit un demers stiintific, matematic, ingineria sociala in general, aia fragmentara in special, cu asta se ocupa. prin urmare …n are sens sa te mai bagi in ghiveciul asta

  • Ca a fost susținător al celui mai infect scârbos libidinos trădător din istoria României și anume Traian Basescu …a fost …dar ca e susținător fervent al anormalitatii ca e propagandist lgbtist ca ii place pârțul asta deja spune multe…și ca susține o creatura care lăsând la o parte dezastrul din București adult matur fiind mănâncă public muci și declara public ca nu se spala asta arata ce fel de creatura poți fi …Ar fi bine sa fie scuza celor 75 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *