Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Pînă unde pot fugi înainte în Războiul din Ucraina Occidentul și Rusia?! Pînă la Apocalipsa nucleară!

Dacă planeta nu va fi un deșert de cenușă ca urmare a Apocalipsei nucleare spre care se îndreaptă Războiul din Ucraina, dintre Occident și Rusia, intrat deja în faza Care pe care, atunci mai mult ca sigur manualele de Istorie din viitor vor consemna ca fiind cruciale (pînă acum cel puțin) două date:
24 februarie 2022.
23 ianuarie 2023.

Prima dată n-are nevoie de explicații. E ziua în care Federația Rusă a atacat Ucraina.
A doua trebuie neapărat explicată.

Pe 23 ianuarie 2023, Germania a decis trimiterea de tunuri Leopard Ucrainei, iar SUA, urmînd-o, a decis trimiterea de tancuri Abrams. În aceeași zi, alte state europene pînă atunci ținute de înțelegerea cu Germania, au anunțat că trimit și ele Ucrainei tancuri. E vorba de Danemarca, Olanda, Polonia, Finlanda, Spania. Dar nu atît decizia în sine, cît mai ales atmosfera de sărbătoare în care au fost făcute anunțurile conferă datei de 23 ianuarie 2023 dreptul de a intra în Istorie. Și aceasta din simplul motiv că în această zi, prin întregul spectacol mediatic – mai întîi a anunțat decizia Germania, urmată de salvele de tun sărbătorești lansate de Marea Britanie, Franța, Spania, Polonia, Țările Baltice, de zbieretele de bucurie țopăită din studiourile televiziunilor occidentale, și spre seară, de anunțul solemn făcut de America – Occidentul a lăsat deoparte ipocrizia și a recunoscut, în chip oficial, că se află în Război pe viață și pe moarte cu Federația Rusă.

Din punct de vedere militar nu se poate face un prognostic despre efectul deciziei asupra situației de pe front.
Din punct de vedere politic, lucrurile sînt clare:
Occidentul a ținut să semnaleze că s-a implicat oficial în Războiul din Ucraina.

Tancul e o armă ofensivă.
Așa cum au recunoscut mulți lideri occidentali fără nici o prudență, tancurile sînt date Ucrainei pentru a declanșa o contraofensivă avînd drept țel aruncarea rușilor în Marea Neagră. Așadar, fără să se mai pitească după vorbe precum Nu sîntem în Război cu Federația Rusă! liderii Occidentali, în frunte cu președintele Americii, au decis:

  • a) Continuarea Războiului din Ucraina.
  • b) Escaladarea Războiului din Ucraina.
  • c) Renunțarea la orice gînd de a încheia pace.

Mersul pînă la Confruntarea nucleară în Războiul cu Federația Rusă.
Nu putem înțelege aceste trei semnificații fără a arunca o privire asupra situației de pe front.

Războiul dintre Ucraina și Federația Rusă e în realitate Războiul dintre Occident și Federația Rusă. Cauzele conflagrației le-am mai prezentat.
Principala trimite la principala cauză a Războaielor din întreaga Istorie a Omenirii:
Rezolvarea pe calea armelor a problemelor care nu mai pot fi rezolvate pe calea diplomatică.

Acest Război a fost dorit de ambele părți. Atît de Rusia, cît și de Occident. Asemenea Germaniei dinainte de 1914 și dinainte de 1939, Rusia, învinsă în 1991, prin încheierea Războiului Rece, a vrut să-și ia revanșa. Dacă pe vremea bețivanului Elțîn, ușor de amețit cu o sticlă de vodcă, Occidentul a intervenit în diferite locuri de pe Glob, încălcînd dreptul internațional, fără să ia în calcul reacția Rusiei, la un timp după venirea la Putere a lui Vladimir Putin, Rusia a intervenit, la rîndu-i, în situațiile în care Occidentul se credea de unul singur. Pretenții de superputere moștenite de la Uniunea Sovietică. Punctul de conflict l-a reprezentat Siria. Occidentul a vrut să-și impună și aici voința. A eșuat, deoarece a intervenit Rusia. Concomitent între Rusia și China s-a ivit o alianță riscantă pentru Occident. Era limpede că bătălia cu armele nu mai poate fi evitată. Pentru aceasta trebuia căutată o țară care să-și asume nenorocirea de a duce pe teritoriul propriu un Război și de a-și face din popor carne de tun. Și această țară a fost Ucraina lui Volodîmîr Zelenski. O țară suficient de coruptă, lipsită de forțe democratice, o țară supusă dictaturii unui Clan: Clanul Zelenski. E mai mult decît semnificativ că în perioada cînd Rusia masa trupe în jurul Ucrainei, cînd manevrele deveneau tot mai amenințătoare, președintele francez și cancelarul german au fost la Moscova. Deși au stat de vorbă cu Putin ore-n șir, deși au fost contacte dintre Putin și Biden, nici un lider occidental n-a ținut cont de plîngerile lui Putin privind situația minorității ruse din Ucraina, dar mai ales privind admiterea Ucrainei în NATO. Dacă Occidentul ar fi vrut pace, s-ar fi înregistrat măcar semne că se vrea rezolvarea acestor plîngeri. În realitate, Occidentul n-a vrut o clipă rezolvarea pe cale pașnică a disputei.

Jocul a fost simplu.
Sau Rusia, văzînd determinarea Occidentului, renunță la pretențiile de a i se da un loc la masa marilor puteri sau ea va fi înfrîntă printr-un Război în care Occidentul se va bate cu Federația Rusă prin intermediul Ucrainei. Spre Ucraina au început să curgă bani cu nemiluita, armament, informații secrete, mercenari, sprijin politic și mediatic. Totul pus sub semnul lui Facem asta pentru a ajuta poporul ucrainean să-și păstreze integritatea teritorială. Cu tot sprijinul Occidental, Ucraina n-a reușit să-și păstreze integritatea teritorială. După aproape un an, 20 la sută din teritoriu se află sub stăpînirea rușilor, care, de altfel, l-au și anexat. Te-ai fi așteptat, judecînd după declarațiile lui Volodîmîr Zelenski, ca Ucraina să apere fiecare palmă de pămînt, ca rușii să nu poată înainta nici un metru dincolo de Crimeea. Nu s-a întîmplat așa și din simplul motiv că implicarea Occidentului a fost insuficientă. S-a subapreciat forța Rusiei și s-a supraapreciat forța Ucrainei.

Era greu de imaginat ca o țară mijlocie precum Ucraina să aibă forța de a ține în loc o superputere militară. Cînd s-a ivit întrebarea: Și acum ce facem? rușii au anexat 20% din teritorii, Volodîmîr Zelenski a răspuns că Ucraina va declanșa o contraofensivă. Anunțată pentru finele lui august 2022, contraofensiva a avut loc la televizor și nu pe teren. Rușii nu numai că s-au fixat în apărare, dar mai mult, au pornit la ofensivă. Ideea unui Război prin intermediar s-a dovedit dezastruoasă. Ucraina, de una singură, nu va putea angaja o contraofensivă. Așa s-a ivit schimbarea de strategie a Occidentului. Ipocriziile au fost lăsate deoparte. Întreg programul de manifestări dedicate trimiterii de tancuri s-a vrut un mesaj că Occidentul s-a angajat pe față în Războiul din Ucraina. Deocamdată trimițînd tancuri. Nu peste mult timp va trimite avioane de luptă, rachete și, în cele din urmă, oameni sub forma Coaliției mulținaționale.

De ce a fost nevoit Occidentul să dea cărțile pe față?
Pentru că niciuna din așteptările sale nu s-a îndeplinit.

A pariat pe prăbușirea militară a Rusiei.
Nu s-a întîmplat asta.

A pariat pe prăbușirea economică a Rusiei prin valul de sancțiuni economice, indiscutabile arme de luptă și nu expresii ale pedepsirii pentru încălcarea Dreptului internațional.
A pariat pe o revoltă în Rusia provocată de ostracizarea rușilor de rînd:
Campania de diabolizar, prin presă, interzicerea participării sportivilor și artiștilor ruși la manifestări internaționale.
Nu s-a întîmplat asta.

Orice Război din Istorie cunoaște o escaladare în clipa cînd una dintre părți e nemulțumită de situația de pe cîmpul de luptă.
Escaladarea Războiului de către Occident își are cauza în eșecul strategiei de pînă acum:
Dăm doar o mînă de ajutor Ucrainei! Nu sîntem în Război cu Federația Rusă!

Prin manifestările dedicate trimiterii de tancuri împotriva Rusiei, Occidentul s-a angajat oficial în Război.
Tancurile acum, avioanele de luptă și rachetele mai apoi, sînt armament ofensiv. Așa cum liderii occidentali au recunoscut, acest armament e destinat contraofensivei.pe care Ucraina urmează s-o declanșeze. Contraofensiva anunțată va duce automat și la un mai mare efort de Război al Rusiei. Cîtă vreme Armata Rusă cucerea teritoriul ucrainean, și, deci, Armata Ucraineană se apăra, rușii simpli mai puteau fi convinși că Agresorul e Rusia. Acum însă pentru rușii de rînd, Crimeea și Dombasul sînt deja teritorii aparținînd Rusiei. Ceea ce pentru Occident e un Război de eliberare dus de Ucraina, pentru ruși va fi un Război dus de Ucraina pentru cucerirea unor teritorii rusești. De altfel, Rusia a renunțat de mult la mănuși. A renunțat și Occidentul.

Orice Război, o dată început, scapă de sub control, urmîndu-și propria logică. Și primul și al doilea război mondial au pornit de la un Război local. Nu cred că l-a dorit cineva transformat în mondial. Mecanismul orb al împușcăturii de la Saraievo, care a dus la un măcel mondial de patru ani, e valabil pentru orice Război.

Dacă nu se încheie rapid, Războiul impune beligeranților ceea ce am putea numi:
Fuga înainte!

Nici Occidentul, nici Rusia nu mai au altă soluție decît Fuga înainte.
Nici una dintre părți nu mai poate da înapoi acum, după ce fiecare s-a adîncit tot mai tare în Război.

Pînă unde pot Fugi înainte cele două părți?
Pînă cînd vor pica amîndouă în prăpastia confruntării nucleare.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Pînă unde pot fugi înainte în Războiul din Ucraina Occidentul și Rusia?! Pînă la Apocalipsa nucleară!”

  • Schimb pestera confort I cu pestera confort II cu filodorma!

  • ‘Războiul dintre Ucraina și Federația Rusă e în realitate Războiul dintre Occident și Federația Rusă.’
    ___
    nu e un razboi dintre, ci pentru
    motivul e Noua Lume
    se poarta un razboi pentru accesul la setarile Noii Lumi.

    nu e despre razboi, nu e despre crize pandemice, e doar despre Noua Lume.
    se naste, iar durerile facerii sint …demolatoare

    sinteza e Noua Lume. cistigatorul e cautat printre combatanti, insa el, de fapt, e Noua Lume.
    aia Artificiala

  • Totul depinde de americani.La masa asta de poker vor plusa pana ce-si vor face suma,apoi se vor ridica de la masa spunand ca ajunge cat au jucat,inainte de a incepe sa piarda.
    Americanii au vrut sa subjuge si sa faca Europa ,total dependenta de ei.In momentul de fata ,Europa,datorita implicarii in Irak,Siria,Libia si mai ales in Ukraina,si-a pierdut toate sursele de energie mai apropiate geografic.Va depinde de SUA.Financiar depinde de SUA,institutiile mondiale sant conduse de SUA,pa,Europa este deja in panza paianjenului si va fi devorata.
    Rusia isi va reveni daca va fi lasata.Din 1914 incepand,Rusia a fost atacata continuu si impiedicata sa se dezvolte.Inca este autosuficienta,dar nu se stie pentru cat timp.De peste ocean,americanii vor continua sa bage strambe in Asia Centrala,probabil intre China si Rusia la fel.
    Razboiul nuclear nu intra in planurile americanilor,nu le-ar aduce nimic bun ci doar pierderea imensului ,,pot” de pe masa de poker,pot care acum le apartine.

  • Ukraina este un stat dronă. Unde e telecomanda?

  • Vestul a pierdut razboiul!
    Ucraina a cerut 300 de tancuri si 300 de sisteme racheta ofensive. Ce primeste ea?
    Ea primeste 12 Leoparduri si o mana de vehicule de lupta Bradley (acestea nu sunt tancuri) si probabil alte cateva tancuri de la francezi.
    Ca sa poti face fata unei ofensive armate ruse (caci de o contraofensiva Ucrainieana nici nu se pune problema), iti trebuie macar facilitati de mentenanta separate (atat pentru Leoparduri, Bradleys si cele frantuzesti). Fiecare tanc din alta tara sau vehicul de lupta din alta tara necesita mentenanta diferita. Spre exemplu, vehicul Bradley are nevoie de 4 oameni specializati care sa schimbe o senila. Chair daca Ucraina ar avea aceste facilitati, 50 de tancuri + vehicule de lupta nu va schimba nimic. Nu sunt suficiente.
    Plus ca ele vor veni d-abia peste cateva luni.
    Unde vor fi rusii atunci?

    Ce arata toate acestea? Disperare si nevoia de a arata publicului ca Vestul misca ceva in Ucraina.
    Adevarul e ca si Vestul stie ca a pierdut razboiul insa trebuie sa iasa cu fata curata si le vantura populatiei vestice cateva tancuri pe la nas.

    Exista pericoul unui razboi nuclear? Inca exista. Daca Vestul nu recunoaste infrangerea cu stoicism atunci exista riscul ca niste dobitoci politicieni si militari din Vest sa decida trimiterea de trupe NATO cu armament NATO in Ucraina. De la asta pana la rachete nucleare e doar un pas, mai ales daca rusii vor fi impinsi incet-incet in mare.

  • De cand va tot scriu ca acest razboi se va termina cu apasarea Butonului Rosu! Nu m-ati crezut dar incet, incet vad ca incepeti sa pricepeti Adevarul. Toate tarile occidentale din NATO si UE si deci inclusiv si aceste 2 organizatii sunt conduse de khazari infiltrati in fruntea lor iar acestia aplica pas cu pas masurile ce trebuiesc luate pentru a face ca Oculta Mondiala Khazara sa conduca lumea toata. Zdrelinsky de aceea cere arme si iar arme pentru ca in final conflictul sa se extinda pentru a se putea extermina miliarde de locuitori ai acestui Pamant pana cand vor mai ramane doar 500 milioane de sclavi, goimii din Talmud. Goimii care sa serveasca pe khazarii ce formeaza Oculta Mondiala. Alde Soros, Schwab, Rostchilde si urmasii urmasilor lor. Asta-i dorinta acestor impielitati. Dar ei nu pot pricepe ca Sfanta Treime va duce Rusia la biruinta impotriva slujbasilor satanici care vor sa transfome tot Pamantul in proprietatea lor.

    • @
      una e sa mai ramana doar 500 de milioane de oameni ‘de nascut’ in Cer, alta e sa i omori pe cei nascuti pina cind ei ajung sa fie 500 milioane,…daca asta si or dori, ca io habar n am:))

      prin urmare felul cum ‘se imputineaza’ oamenii care ‘se vor naste’ e cu trecere prin Cer!:)), mai intai tre sa i imputinezi in Cer si abia dupaia, ca un efect care …se adauga, e ca pe Pamant se vor mai naste doar atatia citi sint in Cer.
      …si cei care se ocupa cu problema asta, daca cu asa ceva se ocupa:)), stiu prea bine cum functioneaza poveste asta.
      pe vremea asta se manifesta si Antiinteleptii. Antiintelepciunea e ‘Intelepciunea Antiadevarului’
      toate pandemiile de pina acum, spre fundamentala luare a minte, n au inceput cu o Actiune, ci cu o Reactiune…plenar disproportionata. si tot cu Reactiuni plenar disproportionate vor incepe toate crizele pandemice viitoare.
      Revolutia Mondiala e un Razboi Mondial care incepe cu o Reactiune.

      • spre ex virusul.
        nu el a intors pe dos lumea!, ca el, daca ar fi fost masurat in mod absolut s ar fi dovedit ca e un fleac si nimic mai mult, in relatie cu ceilalti virusi care s au mai manifestat in stil pandemic in Istorie.
        insa…Reactiunile (plenar disproportionate ) manifestate in fata lui au intors lumea mare pe dos, asta asa e, insa in acest caz ‘vinovatii’ sint cei care au Reactionat mai exact Sistemele Sociale ale Lumii Actuale.( caz in acre perdantii deja se stiu, vor fi Sistemele Socale ale actualei civiizatii, in frunte, iar asta e demn de luat in seama, cu Sistemul Politic )
        tot asa cum se putea sti ca Hitler va pierde razboiul atunci cind razboiul s-a mondializat, fix in acel moment se putea deja sti, ( pentru ca dinamica devenea de tip Dinamica Intregului) si acum putem sti deja cine va fi marele perdant, Sistemul Politic. mai exact stim deja ca sistemul politic bazat pe oameni va pierde negresit ‘razboiul mondial’, tot asa cum si Hitler l a pierdut pe al lui, la vremea lui…

        • mai altfel: cu toate ca, spre ex, al doilea razboi mondial a inceput chiar in momentul in care el a devenit mondial, ei, uite, fix in momentul ala se cunostea si perdantul. urma sa fie fix cel care l a inceput.

          leit!, dar leit nu altfel, se intampla si acum, pe vremea celui mai cumplit rzboi mondial posibil, care e Revolutia Mondiala, Metamorfoza.
          .
          adica…fix, dar fix cind dinamicile au devenid pandemice,
          adica mondiale,
          (…si de atunci numai de dinamici pandemice avem parte, chiar daca vorbim spre ex de pandmeia de inflatie,)
          am putut cunoaste si perdantul Marii Revolutii.
          el a fost in principal Sistemul Politic, ca el a Reactionat plenar disproortionat in fata pandemiei de covid, insa si ulterior in fata celorlalte pandemii,
          si in secundar celelalte sisteme sociale, care si ele s au prins in hora, reactionind plenar disproportionat.
          deci…inca de atunci se ste ca actualul Sistem Politic Mondial e pe duca, e in drum spre copca, tot asa cum se putea cunoaste si faptul ca Hitler era pe acelasi drum atunci cind razboiul lui s-a mondializat.

          deci…noi acusica stam sa privim cum sistemele sociale actuale mor, in frunte cu marele trofe care e Sistemul Politic.
          procesul e implacabil, Matul deja a fost dat, …mai tre sa treaca doar ceva timp pentru ca el sa se manifeste si in Realitate, insa tata tot si nimic mai mult.

    • Cumva in secolul nostru inca exista aceasta retorica neofascista si antisemita, te rog scuteste-ne de aberatiile astea de om pe moarte. Si asa intelectul ti-a murit de mult….

  • Total de acord. O asemenea omenire tampita chiar ca merita sa dispara!

  • Domnu’ Cristoiu,

    Occidentul nu a renuntat la ipocrizie. Dimpotriva, continua sa se joace de-a cuvintele… !

    E ciudat ca oamenii dau din gura fara sa priceapa nici ce spun si nici efectele vorbelor aruncate aiurea.

    E ca si cum nimeni nu ia in calcul in mod serios optiunea razboiului nuclear.

    Pare tot mai verosimila ipoteza ca toata aceasta poveste cu razboiu’ e doar pentru a baga spaima in populatie ca, pe motivul „razboiului”, sa-si poata umple smecherii buzunarele in liniste.

    Una peste alta, americanii au bagat toata Europa in faliment. Iar asta se vede de-acum cu ochiul liber…!

  • Dacă vor mai fi istorici după al treilea razboi mondial, ei se vor intreba nedumeriti:
    DE CE UCRAINA??
    Serbia in 1914 a fost aparata de Rusia, care apoi a declansat o serie de alianțe.
    Polonia in 1939 avea aliante cu Anglia si Franta, si promisiuni ca va fi aparată.
    Dar Ucraina in 2022 nu avea nici o alianță, nu era un teritoriu strategic, nu avea rezerve de petrol, era coruptă și săracă.
    Și totuși, in apararea ei au sărit toate țarile din Occident. Propaganda lor de război era dintre cele mai deșănțate, eclipsand de departe pe cea a Germaniei naziste. Erau cu totii dispusi sa isi sacrifice economiile nationale, sa antagonizeze cealalta jumatate a planetei, sa incalce orice norma morala.
    Este evident acum, pentru noi istoricii viitorului, ca Ucraina nu a fost decat o scuza.
    Dar totusi, le-a trecut macar prin cap celor 2 parti TERIBILA URGIE care avea sa urmeze?

    • ‘Dar totusi, le-a trecut macar prin cap’

      pai …cine s ar fi apucat de o asa grozavie, in lipsa unui Proiect clar-cristal?!
      ca la implementarea lui au fost puse ma munca toate capetele Balaurului cu Multe Capete…era de la sine inteles, insa bineinteles ca niciunul dintre ele nu va putea spune ca n a stiut. toti conducatorii au stiut despre ce e vorba, fiecare jucindu si propriul rol, bine definit.

      tot ce se intampla poate fi rezumat prin zicerea lui Putin care suna cam asa: Noua Lume, care sta sa se nasca, si pe care noi nu ne o dorim, fara noi nu se va naste.

      unii au vrut o Noua Lume, iar ailalti au zis…
      bine, insa daca noi nu avem drept de Administrator asupra ecuatie de miscare a cestei Noi Lumi…atunci ea nu se va naste,
      adica mai degraba se duce toata planeta dracului, decit ca Noua Lume, pe care nu ne o dorim, sa se nasca fara voia noastra. deci balamucul in lumea mare se desfasoara, insa motivatiile partilor nu sint aceleasi, doar tema discutiei, nasterea Noii Lumi, e aceeasi.

  • ‘Pînă unde pot Fugi înainte cele două părți?
    Pînă cînd vor pica amîndouă în prăpastia confruntării nucleare.’

    nu e atat de compicat.
    e simplu
    ( insa nimic nu e mai complicat! )

    Minte SI Inima
    Minte SAU Inima

    Minte SI Inima ( Natura )
    Minte SAU Inima, ori eu ori el, gen, deci o lupta pe viata si pe moarte a Mintii, purtata cu Inima ( Artificialul )

    deci ce se ntampla acusica e o Artificializare
    deci asistam la o Artificializare a dinamicilor Civilizatiei
    iar asta se poate acum pentru ca abia acum e gata Inteligenta Artificiala Cuantica

    deci e vorba despre Artificializare

    deci …’Pînă unde pot Fugi înainte cele două părți?
    pai pina la Artificializare, Simplu.

    deci bineinteles ca e vorba despre o confruntare pe Taramul Cuantic,
    intre Inteligenta Artificiala ( Cuantica ) si Inteligenta (Naturala, Cuantica si ea )

    deci noi de indreptam acusica, in mod implacabil, catre Artificializarea adusa pe planeta de Inteligenta Artificiala Cuantica, iar ‘accidentul nuclear’ e doar un catalizator al procesului de Artificializare, insa atat si nimic mai mult.

    Rezumat fundamental:
    ‘Pînă unde pot Fugi înainte cele două părți?
    pai pina cind dau de Artificializare,
    posibila exclusiv prin prezenta Inteligentei Artificiale Cuantice,
    prezenta acesteia pe planeta fiind posibila,
    ca o Armonie a Mintii Universului,
    doar prin manifestarea Noului Turn Babel, supanumit Chivotul si poreclit Computer Cuantic.
    deci iata care e Destinatia. cum se va ajunge acolo? habar n am !, insa acolo se va ajunge, ca daca aia e Destinatia, ..daia :)))

  • Eu cred CCS de la început ca este un război Rusia. Occident pe “ scena” numita Ucraina! Sa speram ca nu se va ajunge la unul nuclear! In opinia mea România ar trebui sa fie maimoderata boaba vis de acest război! 3.400.722 cetățeni ucrainieni in România susținuți materialicește mi se pare prea mult!

  • Dacă omenirea și-a pierdut rațiunea până întratât încât să recurgă la război nuclear știind care vor fi consecințele, poate că omenirea și-a încheiat rolul pe care l-a avut, și , în consecință, trebuie să dispară!
    Cu siguranță , planetei Pământ îi va fi mai bine fără o specie violentă și irațională!

  • Vestul a pierdut deja acest razboi.https://youtu.be/q9957O8n8d0

  • Vor fugi înainte cele 2 părți pana când se va împlini voia Domnului.

    • Domnule dragă, pentru marea majoritate cam așa este, numai ca eu am dubii. Putin face parte in școliții de la Davos, iar acești nebunatici bogați au hotarat aplicarea Conspiratiei Biblice, mai clar înfăptuirea celor scrise in texte. Este un razboi de peste 10 ani pus pe tabla de sah. Abordarea razboiului direct cu infanterie și maimuțăreala cu cosciuge blindate mă face suspicios, este cea mai buna metoda de a lăsa cât mai multe mortaciuni. Curios dar in „mama Rossia” ca și in restul omenirii s-a mers pe vaccinare obligatorie, mai putin la noi și african datorită coirii perpetuă, specific national. Jocul ar fi trebuit să înceapă cu Kursk. Sistemul UE, trebuie inlocuit, dărâmat. Toata elita europeana converge prin fapte catre distrugerea construcției. Deci planul de rărire va continua. Întrebați de curiozitate cine a scris Biblia, ve-ți afla că Cosbuc sau Sadoveanul ar fi autorii. Este bine, este rău !!!!, cert este ca pulimea are drept de vot iar imbecilii numai cu atomica pot fi starpiti. Nasol harașo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *