Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

PNL și PSD sărbătoresc eșecul intrării în Schengen cu un singur picior

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „PNL și PSD sărbătoresc eșecul intrării în Schengen cu un singur picior”

  • ‘Dunca Expediţii: Vedem scădere în mai multe sectoare. Avem doar 2-3 camioane săptămânal cu inputuri pentru agricultură, faţă de 10-15 camioane săptămânal în T1 anul trecut’ ( zfcorporate.ro )

  • Mulți oameni nu au auzit de noua descoperire: Dispun de un simț neștiut ( ziare com )

    omul are sapte simturi, fix cite Cife sint :))
    intre acestea sapte exista unul …despre care omul tot aude, el e Bunul-Simt, insa el isi arata Definitia abia atunci cind se manifesta in prezenta celorlalte sase, el fiind chiar Referinta acestora

    deci …inca putin si ‘stiinta’ va descoperi si …al saptelea simt :))))

    • in fapt chiar ‘cele sapte Cifre’ pot fi intelese prin prisma ‘celor sapte Simturi’, tot asa cum si ‘cele sapte Culori’ pot fi intelese prin prisma ‘celor sapte Sunete ( pentru fiecare ‘trambita’ cite unul :))) )’, …

    • oare …daca ‘simturile Inimii’ dispar, Mintea clonindu le, care dintre Simturi (le Inimii ) …chiar nu va putea fi clonat,
      adica unui om ‘doar Mintos’, adica ‘lipsit de Inima’, ce ‘simt’ ii lipseste?! :))

      • interesant e ca dintre toti comentatorii acestui sait eu sint ….cel mai echilibrat. :)))))))))))))))))))))))

        de ce?
        pai pentru simplul motiv ca acest sait ii apartine unui filozof, Maestrului, care mai nainte sa fie orice altceva, …spre ex jurnalist, istoric, scriitor, analist, …samd, …e filozof, clar, ba chiar mai mult de atat, oficial:))

        prin urmare moa, care sint ….filozof,
        cei drept …dupa puteri,…
        adica …cit de cit si tot sint:))),
        sint singurul comentator care ma armonizez cu esenta saitului,
        care dupa o analiza adinca …se arata a fi filozofia:)))

        ce ma faceam io daca esenta acestui sait nu era filozofia?! :)))))
        orice om, daca nu incepe prin a fi filozof, atunci sfarseste prin a fi asa :)),
        prin urmare pina la urma …of!, se pare ca nu sint singurul filozof de pe sait ( cred ca a s putea sa fiu trist, din acest motiv,…dar ma mai gandesc :)) ) )
        insa …asta e asa in masura in care printre comentatori nu se afla si o IA.
        oare e vorba despre mine?!
        ati auzit ca ia generativa e …glumeata?!:))))
        prin urmare va intreb: io sint?!
        :)))))))))))))))))

  • am tot vorbit paici despre Computerul Cuantic, despre Definitia lui cu totul si cu totul speciala, Unica, despre cum el reprezinta Perpetuum Mobile, un Trofeu Absolut, …acelasi in cazul oricarei civilizatii, oriunde s ar manifesta ea in Univers.

    si despre faptul ca el e Intersectia dintre oricare doua sau mai multe civilizatii din Univers, pentru ca el, Computerul Cuantic, adica ‘scara intre Pamant si Cer’, disponiblizeaza Armoniii ale aceleiasi unice Minti a Universului.

    se pare ca o discutie pe un nivel superior ar putea fi initiata,
    aceasta discutie fiind una Non prin Definitie,
    de folos si uneii oarecare ipotetice civilizatii extraterestre, care e in plin proces de setare a unei intersectii cu civilizatia noastra( pentru simplul fapt ca aceasta intersectie a devenit posibila odata cu Computerul Cuantic, adica cu ‘atingerea’ Nivelului,…raftului pe care se afla Trofeul Universului),
    insa si …oamenilor, …indivizilor care populeaza civilizatia pamanteana, acestia putind ‘pricepe’ prin proprii ochi …care e faza cu Intersectia :)), prin urmare orice civilizatie extraterestra care urmareste o intersectie cu civilizatia noastra n are de ce sa se opuna unui astfel de demers 🙂

    prin urmare …hai sa vorbim deschis despre cum planeta se afla in mijlocul unei operatiuni psy desavarsite, care are ca scop resetarea civilizatiei, insa si a oamenilor, astfel incat o intersectie intre civilizatia acestei planete si o alta, extraterestra, sa fie nu doar posibila, ci si compatibila.

    vrajelile politicienilor-oameni …chiar par de gradinita, atunci cind in discutie se aduce, uite ca am adus io, aceasta …probabilitate.
    mai altfel spus …politicienii-oameni n au decit sa vrajeasca ncontinuare pe cine doresc, insa s o faca avand ca referinta ‘starea’ despre care tocma am vorbit mai sus.
    :)))

  • Bună dimineața! Ați enunțat perfect principiul pe care se va vota în întreaga țară. Atâta aroganță și infatuare la actualii aleși care-și cred locurile pe care stau ocupate de ei pe veci n-am mai văzut până acum.
    Rareș Bogdan și Mihai Tudose lansează procente de peste 90% pentru toate alegerile din anul ăsta datorate așa-zisei lor unități în spirit și gândire. Asta nu miroase deloc a democrație.
    Don general se visează președinte… Numai vise pe capul politicienilor ăștia!
    Cât despre intrarea în Schengen într-un picior, ăsta nu-i succes ci doar un alt eșec lamentabil.

    • ‘Ați enunțat perfect principiul pe care se va vota în întreaga țară.’
      si pentru ca principiu sa fie aplicat simplu, s au varat singuri in aceeasi …oala, ca sa ti fie mai simplu sa aplici principiul :)))
      insa pe de alta parte asta poate insemna si faptul ca ei …chiar detin plenar controlul, caz in care …au pe ce se baza, clar.
      rezumat: alegerile care vin sint …misterioase :)))

    • Zdob și Zdub — Bună dimineața
      https://www.youtube.com/watch?v=VObdep56Wkc
      :)))))))))))))))))))))

  • Lumea Politicienilor ( aia care n are intersectie cu lumea in care misuna poporul ) …e un efect. Cauza o reprezinta rasa de oameni definita de politicienii-oameni.
    Mai intai se manifesta rasa asta de oameni si abia dupaia, ca efect, rasa se organizeaza, asa aparand Lumea Politicienilor.
    si sa vrei sa intri in Lumea Politicienilor …n ai cum, daca nu esti …de rasa potrivita
    :)))

    iar …daca ai intrat, indiferent care ti o fi parerea, e clar ca …de fapt est de rasa ‘politician-om’, aceasta rasa fiind rezultatul rafinarii doar a unor caracteristici ale omului, intre care la loc de frunte e ‘ goana dupa putere’, ia mai apoi’ goana dupa avere’

    • eident, ulterior, aceste ‘hameseli’ ale acestei rase vor fi ‘potolite’ …pe calea cea mai scurta, mai intai de toate,
      adica prin manifestarea ‘puterii’ in fata cetatenilor si prin potolirea foamei de parale prin saracirea acestora. abia ulterior se trece la ‘cetatenii altor tari’, la ‘alte tari’, ca …deh, placerea intotdeauna trebuie sa fie asigurata printr un grad superior de excitare, pentru ca altfel …se plafoneaza si dispare, dupa o vreme

      • democratia? pai … e fundamentul Lumii Politicienilor:)))), in sensul in care cetatenii, popoarele, statele, aleg …liber! sa fie conduse de aceasta Lume, a Politicienior, proprie politicienilor-oameni, acestei rase ultradeosebite de oameni :))
        adica ….n ati vrut, ma’, voi!, sa va conducem?! uite ca fix asta facem!:))))))

        • acuma …de ce oameni, printre care cetateni, sau state, sau …oricine altcineva de oriunde ar fi el …mai vrea o tura:))), si nca una!, si nca una!:)))), asta ….o fi un mistre, insa creca nu e, el deja a fost ‘descoperit’ de lumea Politicienilor, el fiind folosit, cum altfe?!:))), in interes propriu 🙂

          • cind ii auzi zicind ….vom avea 20 de cistigatori, vom avea o crestere economica minunata, vom face,…vom drege, …n ai cum sa nu ti amintesti ca …cineva, cindva, a cumpărat de la băcănie ulei de floarea-soa-relui și a spart din întîmplare sticla de un litru, lovind-o de portița :)))

            cum de Lumea Politicienilor e atat de sigura, de orce!, intr o Vreme in care insasi Nesiguranata a descalecat pe Terenul de Joaca,….e un mister.
            insa nici asta prea adinc, pentru ca Lumea Politicienilor se pare ca inca n a aflat ca …departindu se de ‘cetateni, de oameni, de fapt s a departat de Natura,
            iar departindu se de Natura s au apropiat de …o alta Lume, Antinatura, in care ‘prin Definitie!’, ei, politicienii-oameni, sint impotenti :)))

            deci iata cum privim noi catre Lumea Politicienilor-oameni, privind spre un ‘aproape mort’, insa prin definitie mort, pentru ca Antinatura n are nicio treaba cu Natura, deci nicio treaba cu politicienii-oameni, acesta Lume Noua, spre care insasi Lumea Politicienilor se indreapta …sigura pe ea!:)))), fiind proprie proprie politicienilor-IA :))

            deci …oamenii normali, adica oamenii pur si simplu, pesemne ca nici nu stiu ce sa faca: sa se bucure ca vor scapa definitiv de politicienii-oameni? sau sa se ntristeze ca, cu toate ca vor scapa de ei, vor da peste altii, si mai si decit acestia, politicienii-IA ( care sit nimic altceva decit o desavarsire a rasei de oameni numita politicienii-oameni )?! :))))

          • Doamne, sunt infestate instituțiile de oamenii trântori. Este un melanj de vârste, caractere, Gică Contra, toți „foarte importanți”. Nu mișcă un pai ca nu cumva să se schimbe ceva, vorba d-nei Maria Cociorvan(să-i fie țărâna ușoară), ” în România trbuie schimbată și mătura „. Nu vom avea noi norocul, șansa aceasta să ieșim din Evul Mediu. IA cu toate relele pe care le clamează unii mai dă, mai creează alternative pentru a ocoli puturoșii, răutăcioșii, invidioșii, proștii și alții. Trist că ne dorim să ocolim oamenii însă dacă nu ar fi așa ar fi de râs. SARA , un roboțel IA îmi generează o adeverință, îmi programează concediul de odihnă și multe altele fără să mă rog de cei de la Resurse, nu greșește și toate astea în timp record. De ce aș prefera oamenii?

          • cred că orașele au o singura soluție pentru a merge mai departe, pentru a reuși să se mai dezvolte: digitalizarea și folosirea IA, de la a la z.
            insa eu mai cred că asta e n regula daca se întâmplă doar la orase, satele …eu pe astea le consider prea avansate, in general

            destinația caii de 10 000 de pasi e definită de primul pas, prin urmare de digitalizarea și de IA civilizația nu poate scăpa,
            însă asta nu înseamnă că destinația, adică Artificializarea, adică Natura, ar trebui omisă din setările ..unei țări, spre ex, sau ale unei organizații, pentru că dacă asta se întâmplă, atunci ‘destibatia’ va avea tendința să inunde tot locul in care se manifestă.

          • atunci cind cei ocoliți sunt oamenii, va sosi vremea in care chiar și tu, daca ramai om, vei fi ocolit

          • la directorul care e o IA se ajunge pe calea bătătorită de un director-om care a înlocuit femeia de serviciu cu o IA. mai devreme sau mai târziu acel director va fi înlocuit cu o IA

          • unui proprietar de companie, azi, i se pare de bun simt ca, in mare, compania lui sa semene cu cea de azi, daca vrei o catastrofa nu se întâmplă.

            el nu și imaginează pesemne, faptul că înlocuind o ‘femeie de serviciu’ cu o IA, mai apoi înlocuiești un director cu o IA, iar mai apoi chiar el, cu firma lui cu tot, e înlocuit de o IA ..și mai capabilă.

          • acum …statul se bazează pe spiritul și energia oamenilor de afaceri pentru a și face rost de energie.
            însă de ce s ar mai baza pe ei, daca o IA ar putea pune la cale o afacere mult mai prospera, chit că folosește și oameni pentru a se ‘misca’ spre o astfel de destinație?!

          • problemele generate de oamenii despre care vorbea bătrânică Maria se rezolva …echilibrandu i pe aceștia cu unii …cam că doamna Maria.
            deci problema e că există numai un taler, adesea.
            atunci cînd un astfel de eveniment se petrecea, despre el trebuia să existe o informație care sa ‘apese’ un alt buton, Intr un …contradna, care s o protejeze pe mamaia cu pricina.
            evenimentul a a desfășurat sub oblăduirea sau cu acordul tacit al tuturor instituțiilor fundamentale ale statului, in fapt cu acordul celor cale le conduceau pe vremea aia…

          • fara că măcar o parte a presei sa se manifeste liber, fara că măcar un serviciu de informații să funcționeze că la carte( cu serviciul de contrainformații aferent cu tot!) …e greu spre imposibil sa urnești ceva cu bun-simț

            sistemul de balante suferă pentru că nu se mai poate echilibra. cei care au ajuns la putere au nenorocit ‘celalalt taler’, prin urmare …cine să i mai pună la îndoiala?!
            in tara asta lipsește un soi de ‘minister al punerii la indoiala’

          • daca o companie, mai mica sau mai mare, are un departament de resurse umane, …oare un neam, mai mic sau mai mare, nnar fi normal să aibă și el un astfel de departament?;
            ..care sa i identifice, prin cine mai știe ce metode, pe cei mai …deosebiți dintre cei care se nasc și se tot nasc prin neam?!
            și care, ulterior, de mici daca de mici au fost identificați, sa fie grădinăriți după cum le e felul, …in folosul neamului și altfel nu?

            Mamaia își caută cu mare grija cei mai frumoși știuleți de porumb, daca dădea de vreunul cu un rand in plus de boabe …era nespus de bucuroasa, …pe alea lenpastra pentru sămânța, pe alea le folosea în următoarea recolta de porumb, , doar un exemplu..pai daca ea făcea așa cu recolta ei, mititica, cum sa nu se îngrijească un neam de felul în care se perpetuează din generație în generație?!

            un astfel de departament, daca nu există, atunci ar trebui pus pe picioare …chiar in momentul asta!

          • Să nu mai fim creduli și s-o ținem langa cu naivități de două parale, cei 3, 4,5,6 milioane de români care au părăsit țara nu au fost înlocuiți cu vreo IA. Disperarea în urma unei catastrofe produsă de niște tâlhari ( oameni)a produs acest exod pe timp de pace, apropo de dezechilibrarea celor două talere. Este adevărat că oamenii când vor să jefuiască o fac mai flamboaiant, creează scenarii, păcălirea maselor este o artă dar asta înseamnă doar o băltire perpetuă, un soi de alba-neagra. :)))))))))…după 1989 în mare parte România a funcționat după scenarii din filmele lui Sergiu Nicolaescu. Punct!

          • nu pricep ce zici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *