Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Recreștinarea Rusiei – Operațiune Psihologică Specială a Armatei Române

Mi-e tot mai limpede că Recreștinarea, cel puțin în Transnistria, servește nu numai ca justificare a Trecerii Nistrului, dar și ca Operațiune de cîștigare a încrederii localnicilor. Din acest punct de vedere, rămîne greu de stabilit dacă iureșul rușilor spre slujbele religioase ținute de ai noștri, invocat în Rapoartele clericilor militari, concordă cu adevărul sau dacă nu cumva asistăm la celebrele raportări false pentru a fi pe placul șefilor. Că e vorba și de o operațiune militară sesizez din interesul deosebit al unor comandanți, lăudați pentru asta de iscălitorii Rapoartelor (care, totuși, trec pe la comandamentele militare înainte de a fi trimise la Episcopia militară), care comandanți de cum a intrat unitatea într-o localitate îi pun pe preoții să se miște pentru a chema populația la slujbe. Vine aceasta în genunchi, cum se grăbesc să noteze cu pompă preoții, doar de dragul lui Dumnezeu sau cumva vin din teama de ocupant sau chiar din impulsul de colaboraționist, vechi de pe vremea Asirienilor? Rapoartele trebuie privite cu prudență, în orice caz nu pot fi abordate ca surse categorice, și pentru că în unele apar precizări despre biserici rămase în picioare, despre preoți care au supraviețuit persecuțiilor bolșevice și asta chiar în Transnistria. Fie și ca intenție, activitatea misionară a preoților militari merită înscrisă în ceea ce azi se numesc Operații psihologice speciale, PSYOPS, prin care, în Afganistan, de exemplu, malacii analfabeți din Armata Americană vor să cîștige pe crescătorii de capre dîndu-le gumă de mestecat. Chiar de la BAR îmi spun că trebuie să caut cartea lui Călin Hentea în care vorbește despre PSYOPS. Nu mai știu unde am pus-o, deși ar trebui s-o caut: dacă nu mă înșel, s-a ocupat și de Propaganda Războiului Sfînt.

Am nevoie și de unele amănunte despre slujbe, Sfințirea apei, pristol, și alte noțiuni întîlnite în toate Rapoartele. Florian Bichir mi-ar fi de ajutor. Nu m-a lămurit el, cînd mă lovise (trecător, desigur) pasiunea pentru Bizanț? Îl sun, dar îmi intră căsuța vocală. Acasă, butonînd printre posturile de știri îl descopăr la B1tv luptîndu-se din greu cu analfabetismul fătucii moderatoare, incapabilă să înțeleagă și dacă poartă ciorapi sau șosete. Pe telefon dau de un SMS prin care Florian Bichir îmi spune că e la B1tv și dacă poate să mă sune după 23. Da, îi răspund. Mă apuc de căutat Antologia Propagandei a lui Călin Hentea. Nu e ușor de descoperit, chiar dacă țin minte c-am văzut-o nu de mult în zona Instrumentelor de lucru pentru Istorie. O găsesc sus de tot, pe un sfert de raft repartizat instrumentelor, titular fiind Mareșalul Antonescu. Deși i-am zis soției că vin la tv, ca să fac o haltă între BAR și Lucrul acasă, găsind cartea, mă reped să văd ce scrie despre Războiul Sfînt. Dezamăgitor! Mai toate referințele sînt din Mioara Anton, care nici ea nu e o Enciclopedistă în materie de Propaganda Războiului Sfînt. Nimic despre preoții militari, despre BOR. În prima parte a cărții găsesc amănunte pentru a înscrie Recreștinarea între Operațiunile PSYHO de azi. De fapt așa li se spune acum, cînd planeta s-a americanizat, ca un aeroport internațional, dar ele au existat de cînd lumea, chiar și la intrarea lui Soliman Magnificul în Constantinopole am întîlnit operațiunile PSYOPS, sub forma grijii Sultanului pentru creștini și bisericile lor.

*

Scriam în 30 martie 2014: Nu v-aș dori să fiți jurnalist în Republica Mazăre care e nefericitul oraș Constanța

Am mai spus și am mai scris despre Procesul împlinit de PSD numit feudalizarea României. Aflate sub atotputernicia rîtanilor PSD, porecliți președinți de consilii județene sau primari, părți însemnate ale teritoriului lui național sunt practic republici autoproclamate, în genul Transnistriei. Toate instituțiile așa zisului stat român sunt la cheremul bulibașei PSD-iste. Pentru ca șobolanul gras Nicușor Constantinescu să poată fi adus în fața procurorilor au trebuit trimise de la București forțe speciale. Nici un polițist din Constanța n-ar fi avut curaj să-i pună cătușe Stăpînului!

Viața jurnalistului în Republica Rîtanului PSD e cumplit de grea. M-am convins de asta răspunzînd invitației de a participa vineri, 28 martie 2014, la Conferința Națională „CODURILE PENAL ȘI DE PROCEDURĂ PENALĂ – PREMISA CONSOLIDĂRII STATULUI DE DREPT”, organizată de Universitatea „Andrei Șaguna” din Constanța.

Ca moderator al mesei rotunde Noul Cod Penal și libertatea presei, am întrebat pe jurnaliștii din sală cine a avut procese de calomnie. Spre uluirea mea, s-a ridicat o pădure de mîini. Toți fuseseră tîrîți prin tribunale de Radu Mazăre. Acest maimuțoi al PSD-ismului absolut are un Trust de presă: televiziune (mi-o vîră pe gît UPC), ziar. După ce sunt tăvăliți bine prin cerneală de haidamacii mediatici, jurnaliștii care au cutezat să scrie împotriva lui Radu Mazăre sunt hărțuiți prin tribunale.

În Constanța, cînd spui Mazăre, toată lumea tresare, crezînd că te referi la acest Ceaușescu de la Malul Mării, inconfundabil în România prin îmbrăcămintea de maimuță în călduri. Dacă e un asistat social, interlocutorul tău îi înalță elogii. Dacă e mai spălat, interlocutorul face o grimasă ca și cum ar fi călcat într-un rahat.
Aceasta e România. O Republică Federală a PSD, alcătuită din feudele rîtanilor PSD-iști.

Alt titlu din 30 martie 2014


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Recreștinarea Rusiei – Operațiune Psihologică Specială a Armatei Române”

  • o operatiune psy ar putea fi denumita ‘prezenta d lui Mihai Tudose la digi’, despre care ati vorbit si dvs cu Marius, in emisiunea lui Tuca ( :)) )

    dumnealui a fost invitat in emisiune pentru a i se vara subliminal pe gat faptul ca daca ajunge in parlamentul european ….nu ‘pleaca’ de pe aici, ci va fi pus sef la nivel inalt 🙂
    n atinut!, dl Tudose …se pare ca s a prin inca dinainte sa inceapa emisiunea despre ca va fi vorba :))), reactia dumnealui putind fi inteleasa in aceasta cheie, nu in alta …

    • deci putem spune ca prezenta d lui Tudose la digi a fost o peratiune psy esuata lamentabil… :))
      de fapt cred ca a avut efect invers, a catalizat ‘reactiunile’ care oricum se manifestau in dl Tudose …

  • ( unde dai si unde crapa :)))))))) )

  • ‘Operații psihologice speciale, PSYOPS’
    ‘vor să cîștige pe crescătorii de capre dîndu-le gumă de mestecat’

    :))
    acu’ e mai complexa treaba, in operatiuni psy se folosesc dinamici popper, adica se foloseste antiintelepciunea. operatiunile psy sint …greu de dibuit pe vremurile astea.
    n am nicio indoiala ca vor fi folosite in alegerile care se desfasoara prin lumea mare, anul asta. guma, uleiul, faina, …astea tin de varianta arhaica a operatiunilor psy :))

    • atunci cind operatiunile psy se suprapun peste manifestarea antiintelepciunii devine probabil ca intersectia cu o civilizatie extraterestra sa fie ‘unsa’ pofosind chiar putinta civilizatiei noastre de a operationaliza dinamici psy in mod desavarsit
      :))))

      atunci cind operatiunile psy devin sinonime cu antiintelepciunea, adica ele se desavarsesc, pot fi folosite in stil Non de catre o civilizatie extraterestra in interes propriu …fara ca asta sa fie o Actiune ( pentru ca se lucreaza exclusiv cu materialul clientului )

      prin urmare exista pe planeta vro ‘echipa’ de psy-hioti ultracapabili care sa supervizeze o astfel de ‘putinta’?
      :)))
      daca nu, de ce nu exista?!

      • uite, io zic asa:

        toata frasuiala cu ‘lumea intoarsa pe dos si cu capul in jos’,…ca sa nu zic cu fundul in sus:)), prin care bunul-simt e definit ca nesimtire,
        prin care minciuna e noul adevar,
        prin care albul e noul negru, etc,
        e o operatiune psy , grandioasa, pusa la cale de o civilizatie extraterestra pentru a ‘apropia’ civilizatia noastra de un punct de intersectie, care ar urma sa se manifeste.

        de asta se si intampla in lumea mare tot felul de dinamici care …pur si simplu intorc pe dos tot ce e de bun-simt, tot ce ‘stia’ cetateanul pina mai ieri si ii se parea ca …asa tre sa fie’, tot ce stia omul …din start! ca e …normalitatea.

        deci io spun asa:
        Civiliztia mare cit planeta se afla sub influenta unei operatiuni psy pusa la cale de o civilizatie extraterestra, aceasta operind exclusiv cu ‘cuceririle stiinfice’ ale civiizatiei noastre ( care pe alocuri s au cam desavarsit sau tind sa faca asta )

        io am zis asa, iar voi,…indiferent cine de pe planeta asta, poa sa puna la indoiala ce am zis:))
        insuccesul pare a fi …garantat, e greu de dovedit ca nu e asa, pentru ca Civilizatia noastra, mare cit planeta, manifesta tendinte clare de sinucidere in folosul unei altfel de lumi, Antinaturala, Artificiala.

        • am tot vorbit paici despre Computerul Cuantic, despre Definitia lui cu totul si cu totul speciala, Unica, despre cum el reprezinta Perpetuum Mobile, un Trofeu Absolut, …acelasi in cazul oricarei civilizatii, oriunde s ar manifesta ea in Univers.

          si despre faptul ca el e Intersectia dintre oricare doua sau mai multe civilizatii din Univers, pentru ca el, Computerul Cuantic, adica ‘scara intre Pamant si Cer’, disponiblizeaza Armoniii ale aceleiasi unice Minti a Universului.

          se pare ca o discutie pe un nivel superior ar putea fi initiata,
          aceasta discutie fiind una Non prin Definitie,
          de folos si uneii oarecare ipotetice civilizatii extraterestre, care e in plin proces de setare a unei intersectii cu civilizatia noastra( pentru simplul fapt ca aceasta intersectie a devenit posibila odata cu Computerul Cuantic, adica cu ‘atingerea’ Nivelului,…raftului pe care se afla Trofeul Universului),
          insa si …oamenilor, …indivizilor care populeaza civilizatia pamanteana, acestia putind ‘pricepe’ prin proprii ochi …care e faza cu Intersectia :)), prin urmare orice civilizatie extraterestra care urmareste o intersectie cu civilizatia noastra n are de ce sa se opuna unui astfel de demers 🙂

          prin urmare …hai sa vorbim deschis despre cum planeta se afla in mijlocul unei operatiuni psy desavarsite, care are ca scop resetarea civilizatiei, insa si a oamenilor, astfel incat o intersectie intre civilizatia acestei planete si o alta, extraterestra, sa fie nu doar posibila, ci si compatibila.

          vrajelile politicienilor-oameni …chiar par de gradinita, atunci cind in discutie se aduce, uite ca am adus io, aceasta …probabilitate.
          mai altfel spus …politicienii-oameni n au decit sa vrajeasca ncontinuare pe cine doresc, insa s o faca avand ca referinta ‘starea’ despre care tocma am vorbit mai sus.
          :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *