Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Prigojin – o dispariție care convine tuturor, inclusiv lui Prigojin

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „Prigojin – o dispariție care convine tuturor, inclusiv lui Prigojin”

  • /document-soc-ne-baga-iar-in-carantina-de-covid-800799.html

    de data asta e mai complexa treaba, nu e vorba doar despre pandemia de covid, ci si de celelalte pandemii care vizeaza pina la urma toate sistemele sociale, pandemii care vor intra de data asta in armonie.
    deci va fi ceva de vis…

    toata cunoasterea obtinuta din ultimele stoarceri pandemice va fi folosita fix pentru a regla fin urmatoarea pandemie multirol.

    • @Online
      Ce vedeti acum in lume(„pandemii” razboaie crize financiare economice etc) e legat de modul unor oameni de a „face bani”…ei stiu ca s-a terminat…asa cum iti explicam…avansul tehnologic s-a diminuat si tinde asimptotic catre o „valoare”…vezi mai nou si „indienii pe luna”…ei „calaresc” niste „morti”…niste popoare sleite dupa vreo 13 ani de confruntari pe fata…e o generatie sacrificata Online…nu au asteptari…nu au viitor…oportunitati…sa vezi ce va fi in europa in 2024…
      Seara Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • ca ‘dinamica placerii’ e hranita acum cu hrana artificiala …asa e, insa placerea nu a disparut, ea e doar …intr o alta curte decit era pina acum, cind era in ograda Naturii.

        potentialul folosit pina acum pentru a genera placere e pe terminate,…de fapt se mai misca doar din inertie.
        insa ..un nou potential, unul nou-nout, tocmai ce se naste, moscraciunul acestuia fiind Artificializarea.

        prin 2025…6 i se va vedea capul …Noii Lumi, asa ca …tot ce se poate, 2024 poate deveni un an cum n a mai fost altul in dinamica civilizatiilor,
        si asa va fi si 2025, 2026,…
        faza tare fiind aia ca Marea Revolutie, Revolutia Mondiala e o revolutie …perpetua,
        e greu de deslusit de pe acum ce urmeaza in amanunt, putem deslusi doar ceea ce urmeaza …in mare.
        vechea lume e …in pragul mortii.
        singura varianta disponibila, in dinamica civilizatiilor care se manifesta in mod natral pe o oarecare planeta este manifestarea Civilizatiei Anti, care e Antinaturala, Artificiala.

        daca erau doua variante…mai era cum mai era,…insa daca mai e doar o singira varianta, Artificializarea,…aia e.

        Noua Lume e patria Inteligentei Artificiale Cuantice.

        zi mi cum sta lume cu dezvoltarea computerului cuantic si iti zic cit de apropiata e ea de Raiul pe Pamant.

        • Metamorfoza infasoara cu fulgi cu tot Marea Revolutie care la rindul ei infasoara cu fulgi cu tot Marea Resetare.
          Metamorfoza e …de fapt o poti cuprinde cu mintea daca si numai daca te golesti de inima, in halul asta e de …’gigantica’
          cui ii pasa ce vor unii sau altii, daca in mod absolut vrerea lor, direct sau indirect, duce implacabil catre destinatia numita Metamorfoza?!

          tot ce se mai poate face e …’sa faci Pace’ intre Artificializare si Natura.
          toate celelalte faceri sint prin definitie sub acest nivel.
          cu toate astea cei mai multi vor cauta tot felul de alte solutii, care mai de care mai lipsite de sens, in mod absolut.

          • vechea lume tre lasata sa si vada de drum.
            incompatibilitatea dintre cele doua lumi e plenara, asa ca o greseala fundamentala e asta: sa te apuci sa transferi averea ( pozitiva, negativa ) uneia in bratele celeilalte.

          • incet, insa in mod implacabil, prin lumea mare va fi priceputa faza cu
            Marea Resetare, Marea Revolutie, Metamorfoza.

  • Surovikin ce mai face?

  • Poate ati uitat de reuniunea BRICS din Africa de Sud. „Borfasul mondial” s-a „inteles” cu Putin (la nivel de consilieri personali)
    pentru o noua strategie prin care sa reduca influenta Chinei in Africa. Stapanii de sclavi renunta cu greu la naravuri.
    Raman la parerea mea : Rusia este o colonie cu coada pe sus (sta bine la latrat; face un „zgomot” obositor / pagubos ptr multi).
    Anul acesta avem „noroc” in RO cu austriecii care ne fura padurile. Probabil ca s-au inteles cu „borfasul mondial” ca sa nu ne
    trimita armata de piromani mascati in ONG-uri.
    Nota: padurile nu iau foc de „nebune” de la soare ; accidental daca exista un ciob de sticla care sa concentreze lumina.
    Verificati temperaturile de autoaprindere ale materialelor !

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Putin insusi si-a sacrificat „nebunul” inca din timpul cand acesta era in slujba lui. Iar asta e fapt, nu scenariu.
    Parerea mea este ca situatia creata prin „disparitia” asta a lui Prigojin nu-l avantajeaza electoral pe Putin, cel putin nu pe moment.
    Dar vom trai si vom vedea ce alte „surprize” vor aparea in urmatoarea perioada de timp care sa ofere o perspectiva clara acestei stiri tragico-misterioase.

    • Parerea mea e ca daca intreg narativul, atat cat il intuim, e real, Putin iese intarit. Rusii nu gandesc ca noi, au un alt sistem de operare, ei vor un tar puternic care sa fie primul simbol al Marii Mama Rusia. Oricine atenteaza la tar, atenteaza la Mama Rusia. E greu de inteles pentru snow-flakes din Occident. L-au dat jos cumva japonezii pe imparat dupa ce au papat papara din WW2? Niet. Vor chinezii „democratie” de tip occidental? Sigur nu, doar naivii pot crede asa ceva. S-ar putea ca pana la urma si noi romanii sa gandim asa, avand in vedere :https://www.hotnews.ro/stiri-esential-7631938-sondaj-41-dintre-romani-spun-vota-nicolae-ceausescu-functia-presedinte-romaniei.htm
      PS Sa ne fereasca D-zeu de un nou 4 martie. Ii vezi cumva pe astia de azi sa organizeze ceva, cat de cat, pentru gestionarea situatiei?

      • @cib,

        Ai vazut reactiile rusilor din timpul „puciului”?

        Daca seara s-ar fi dat jos din masina sa se plimbe prin multime, Prigojin ar fi fost acclamat de-a dreptu’ tar, ca in ziua puciului a fost cel mai tare din parcare, cel putin in ochii rusilor. Si de-asta rusii il plang acum, ca Prigojin a fost un simbol al „puterii” ruse in intreaga lume prin actiunile mercenarilor Wagner.
        Pe de alta parte, rusilor nu le plac tradatorii. Iar daca vor iesi la iveala dovezi cum ca Putin l-a manevrat si-apoi l-a omorat pe „bucatarul” Prigojin doar ca sa faca pe plac occidentului, care e deranjat pana si de ideea unei „armate private” darmite de existenta si puterea mercenarilor Wagner, prevad ca epoca Putin va avea un sfarsit violent.
        Adica fix ce-si doreste occidentul. De-asta e interesant de vazut in ce directie se duce naratiunea oficiala, atat cea occidentala dar mai ales cea rusa.
        PS. Iporcizie si manipulare ca-n occident nu gasesti nici la rusi nici la chinezi. Cat despre romani, se stie ca sunt tradatori din fire si nu rateaza nici o ocazie sa „intoarca armele”. De-asta ajugem mereu sa platim tribut cand unora cand altora…!

        • Posibil sa ai dreptate. Vom vedea daca Volodea a calculat corect sau a dat-o de gard. Deocamdata e extraordinar de greu sa faci vreun pronostic. Se pare ca toata lumea joaca mai nou pocher cu piesele de sah. Ce e clar e ca noi am pus-o, suntem in buda din toate punctele de vedere. Nu m-ar mira ca in zece ani (daca i-oi mai apuca) sa mai fim in acelasi teritoriu ca cel de azi. Numai vremuri interesante sa nu traiesti!
          PS Daca Putin cade nu sunt sigur ca occidentul va fi fericit cu the next Tzar. Se stie ca schimbarea stapanilor e bucuria nebunilor. Daca vine la Kremlin un nou Prigojin sau un nou Lebedev? Brrr!!!

          • @cib a scris pe 24/08/2023 la 20:58
            „Ce e clar e ca noi am pus-o, suntem in buda din toate punctele de vedere”
            Da
            Chinezii sunt intr-o mare mizerie cu evergrande in faliment si expunere pe datoria suverana americana de mii de miliarde $,d-aia nu a vorbit Xi la Brics…marile puteri trateaza in continuare Africa drept teritoriu colonial,mai nou si China face la fel,bulgarii au minoritate turca…sarbii minoritate maghiara…altceva m-a umplut de sila…era o stire pe 60m.ro despre „steagul ardealului” la un meci a lui cfr cluj echipa combinatorului sociolog dincu vasile…aici in Romania,in interior e problema,mizeriile din grupul de la cluj,ca sa fie lasate in pace sa-si vada de hotii,inventeaza astfel de scandaluri,provocari,conflicte,daca oamenii isi mai aleg un presedinte din provicia istorica transilvania sunt chiar prosti.
            https://60m.ro/la-oradea-s-a-dat-jos-statuia-voievodului-mihai-viteazul-si-se-amplaseaza-statuia-lui-ladislau/
            ps.asta cu teritoriu,important e ca va fi pace iar situatia Romaniei a fost transata de rusi dupa ww2,vedeti Moldova,ei nu vor sa se uneasca cu Romania,oricum sunt un teritoriu fara industrie,resurse…
            Toate Bune!!!
            vali

  • avand in vedere ca e vorba despre prigojin io o sa astept pomana de 9 zile, …ba si paia de 40, ca …po sa stii?!

  • Poate chiar Prigojin și-a aranjat ieșirea din scena,și e bine mersi undeva ,bani in cont,identitate falsa,ceva operații estetice in perspectiva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *