Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Protestul fermierilor: un argument pentru ca puterea să bată cu pumnul în masă la Bruxelles

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Protestul fermierilor: un argument pentru ca puterea să bată cu pumnul în masă la Bruxelles”

  • Maestre, dumneavoastră faceți drumuri scurte așa în buclă nu prea aveți tangență cu cetățenii dar vă spun eu, care circul mai mult, toată lumea e nemulțumită. Mai mult, toată lumea discută, in mașini, în tramvaie, la cozi, fiecare are ceva de reproșat guvernanților.
    Problema asta cu favorizarea, fără motiv, a Ucrainei irită pe toți. Ciolacu când a luat scunul de premier prima lui declarație a fost că va sprijini Ucraina indiferent ce. De Iohannis ce să mai vorbesc, că Ucraina e grija lui și în sculare și în culcare.
    Ucrainienii ăștia sunt peste tot până și in stațiunile balneo unde pensionarii nu-și mai permit.
    Aici cu protestul agricultorilor și transportatorilor este un lucru grav fiindcă sunt două ramuri mari ale economiei României.

  • nu exista nicio deosebire intre potentialele destabilizatoare din zonele ucr, gaza, taiwan, daca referinta e ‘metamorfoza’.
    toate ‘beneficiaza’ de acelasi tratament.
    tinta finala e consumarea potentialului destabilizator. pina nu mai ramane pic.

    astfel, dinamica din ucr se va ‘termina’ atunci si numai atunci cind potentialul destabilizator va fi consumat plenar. calea pe care va fi consumat se subordoneaza nevoii plenare de consum plenar.
    astfel, dinamica din gaza se va ‘termina’ atunci si numai atunci cind potentialul destabilizator va fi consumat plenar. calea pe care va fi consumat se subordoneaza nevoii plenare de consum plenar
    astfel, dinamica din taiwan se va ‘termina’ atunci si numai atunci cind potentialul destabilizator va fi consumat plenar. calea pe care va fi consumat se subordoneaza nevoii plenare de consum plenar.

    daca mai exista astfel de zone prin lume …ele se muleaza pe acest calapod, care vine la pachet cu Noua Lume, care s ar parea ca are o ‘nevoie’, ‘lipsa potentialelor destabilizatoare’. deci …cam asta le asteapta.

    pe de alta parte ‘marea revolutie’, de la primul pas pe care l a facut, a demonstrat o eficienta …extrema. asa ca …ea va consuma aceasta energie destabilizatoare, acest potential, pentru a cataliza nasterea ‘noii lumi’ ( demolind o pe cea veche )

    indiferent ce referine sint folosite in lume, dinamica lumii mari are ca referinta ‘metamorfoza’,
    adica translatia de la umanism la antiumanism ( atiumanismul fiind si el un soi de umanism, insa intors pe dos si cu capul in jos. el seamana cu umanismul fix asa cum imaginea ta din oglinda seamana cu tine ), cu aceasta translatie ocupindu se ‘transumanismul
    cu aceasta translatie se ocupa ‘transumanismul’

    • ucr, gaza, taiwan, sint zone acoperite de ‘operatiuni speciale’
      nu de razboaie
      ele sint indreptate impotriva nazistilor, teroristilor, …, nu impotriva unor state.
      deci abia o lupta intre state, in zonele astea, ar fi anormala.
      se prea poate ca in taiwan lupta sa fie impotriva …tradatorilor.

      ce e de luat in seama e ca translatia de la ‘situatiile conflictuale’ locale la ‘dinamici mondiale’ e facuta printr o ‘reactie disproportionata manifestata in fata ‘situatiilor conflictuale, locale’
      deci nu ‘operatiunile speciale’ sint cel care duc la ‘mondializare’, deci la activarea ‘dinamicii intregului’, ci felul absolut naucitor in care se ‘reactioneaza’ in fata ‘operatiunilor speciale

      insa toata aceasta tesatura, ultradeosebita!, …unitara, duce la o singura concluzie, ca dinamicile astea sint acoperite de aceeasi strategie. de aceeasi inteligenta. naturala sau artificiala?! oricum ar fi un lucru e clar-cristal: e superioara, pentru simplu fapt ca jongleaza cu dinamici la nivel mondial, concomitent, si din cite se vede pe toate le tine n frau.

      • focusarea actorilor statali pe dinamici proprii ‘lumii vechi’, expirate, aflata pe moarte, pe echilibrarea acestor dinamici, are ca efect consumarea energiei. noua lume va fi acceptata, astfel, ca pe o oaza, ca pe o optiune acoperita de o dorinta, nu ca pe o ‘alta varianta’. caz in care ai avea de ales intre mai multe variante, deci ai putea sa i te impotrivesti uneia, spre ex …’noii lumi’
        cea consumata e inclusiv energia destabilizatoare pe care o poarta actualele sisteme sociale. actualele sisteme sociale sint impinse …in mare, insa in stil ..sa i spunem non, adica cele care aleg sa faca asta sint fix sisteele sociale, ami altfel spus ele ajung in mare, pe copca, pe propria mana, prin propriile alegeri. actualele sisteme sociale vor lua decizii care mai de care mai abracadabrante, mai iesite din orice noima, astfel incat in final se vor ingropa singure.
        insa concomitent se dezvolta alte ‘sisteme sociale’, dupa chipul si asemanarea ‘noii lumi’, iar la un moment dat va deveni ceva ‘de bun-simt’ sa renunti la astea de azi si sa le alegi pe alea noi, pentru ca astea care, chipurile, sint functionale astazi intre timp se vor umple plenar de dubii.

        • spre ex ele nu s au prins ca au fost date mat, o tura, prin smplul fapt ca s au umplut de dubii in mod absolut atunci cind au tratat doua ‘farfurii’, care contineau aceeasi papica, in mod fundamental diferit. o data au zis ca mancarea nu e comestibila, iar mai apoi au zis ca …vai ce buna e!
          modurile …de la dubioase la plenar dubioase cu care ‘actualele sisteme sociale’ trateaza tot felul de probleme aparute ( u intimplator!, ci fix pentru a le ‘ajuta’ sa se umple de dubii, astfe pierzindu si ‘increderea’ pe care cetatenii o depozirteaza in ele’ au ca tinta ‘umplerea lor cu dubii’ …pina se vor ineca in ele ( acesta fiind si momentul in care cetatenii nu vor mai da doua parale pe actualele sisteme sociale.

          • si …se prea poate ca cetatenii …deja sa se fi prins ca la alegeri ‘iese cine trebuie’, deci sistemul politic se cam clatina din temelie, ca sistemul de sanatate e folosit de unii in interes prorpiu, ca el devine unul care propovaduieste boala, nu sanatatea, ba si ca el e in cardasie cu sistemul politic, si uite asa cam toate sistemele sociale, daca le iei la puricat, au tendinta sa se umple plenar de dubii, devenind de a dreptul dubioase.
            moment prielnic ca ‘noi sisteme sociale’ sa se nasca, unele definite dupa chipul si asemanarea Noii Lumi, …despre a carei nastere se vorbeste …in stil pandemic

      • si din cite se vede pe toate le tine n frau.

        cum adica le tine in frau?
        pai simplu. tinta e ca ‘lumea mare’ sa moara linistita. iar ‘noua lume mare’ sa se nasca tot asa.
        prin urmare se poate observa cu lejeritate ca actuala lume mare moare, insa moare in liniste, si se poate intrevedea ca noua lume se naste, insa se naste in liniste, adica ‘pastrind o stare de echilibru’

        mai altfel spus nu …faptul ca lumea mare se duce pe copca e de luat in seama, ca oricum se duce!, i a venit sorocul, globalziarea a facut din planeta o singura ‘lume’ iar Iarna, cind a sosit, si a sosit, presupune ‘moartea’ actualei lumi …care e mare cit planeta!,
        ci faptul ca ea moare ‘intr o stare de echilibru’, adica o fi haos, in lume, insa el nu e ca n Laos.
        dupa cum tot intr o stare de echilibru se naste si noua lume, pentru ca ea e imbratisata ca pe o oaza, ca pe o gura de aer vitala, ca pe o scapare din ‘starea de moarte’ care acopera, in mod natural pentru ca asa se ntimpla Iarna, ‘lumea mare’

        • prin urmare singura discutie care devine fundamentala e asta: Noua Lume, care va fi proprie Antinaturii, va fi echilibrata? sau va inunda toata lumea mare?!
          adica va exista ‘Natura SI Artificializare’? sau doar Artificializare la nivel planetar, caz in care dinamicile Naturale vor deveni desuete

          • faza e ca o astfel de ‘problema’ se rezolva ‘din temelie’, adica acusica, fix pe vremea cind Noua Lume isi tese temelia.
            ca daca nu faci asta acum …orice vei mai face, ulterior. va putea fi facut exclusiv pe temelia pe care o vei avea la dispozitie.

        • intrebarea care se! naste e asta: citi au habar de aceasta Piesa mareata:
          a. mai multi
          b. unul
          c. nici unul

    • transumanismul se ocupa cu translatia de la umanism a antiumanism, nu cu translatia de la umanism la nonumanism.

  • În caz că nu ai noștri politicieni au ajutat doar ucrainenii și nu românii uite că le aduc aminte fermierii și transportatorii.

  • De când a venit Ciolacu PM au început protestele care s-au acutizat in 2024 cu categoriile cele mai vizibile transportatorii și agricultorii ! Proteste profund politizate,mai ales că răsplată pentru liderii sindicali poate venii repede,la alegerile din acest an !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *