Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Pun pariu că Marcel Ciolacu se va întoarce de la Bruxelles pe un cal alb

Comentarii

26 comentarii pentru articolul „Pun pariu că Marcel Ciolacu se va întoarce de la Bruxelles pe un cal alb”

  • Off, off! Tzontzi vă anunța că este un intrus pe balcon? Motanii sunt teritoriali! O pisică sau motan negru vă va lăsa să o/îl mângâiați!
    Cât despre calul alb al lui Ciolacu mă cam îndoiesc.

  • https://workspace.google.com/blog/product-announcements/duet-ai-in-workspace-now-available

    referinta Noii Lumi este IA
    odata cu noile sisteme sociale, proprii Noii Lumi, se naste si ‘noul sistem politic’, are si el va avea c referinta IA.
    ‘politicianul IA’ e cea mai tare inventie pe care a disponibilizat o vreo civilizatie pe aceasta planeta. acesta, din referinta va deveni Referinta, atunci cind IA va avea un trup pe masura, care e ‘computerul cuantic, evident…

    • Insularizarea lumii mari vine devine catalizator pentru manifestarea Noii Lumi, pentru ca obliga insulele sa adopte aceeasi solutie pentru a rezolva probleme existentiale. abia astfel se ajunge la ‘acelasi numitor’, prin urmare la Unificare.

      unificarea vine …indirect, pur si simplu accepti, pesemne pentru ca nu prea ( mai ) ai de ales, o ecuatie de miscare bazata pe IA, care ti gestioneaza tara …fara probleme, in mod unitar.
      insa …minune!, aceasta ecuatie de miscare …locala, adoptata la nivelul unei insule, care nu e musai sa fie o tara, poate fi un oras, este …una si aceeasi pe fiecare insula, indiferent de nivelul pe care se manifesta, :))))), unificarea venind indirect,…mai exact te trezesti cu Lumea Mare …Unificata…fara sa fi Actionat pentru unificarea ei ( prin urmare fara a se manifesta Reactiuni ).
      catalizatorul plenar al acestui proces devine chiar Natura care, prin felul cum arata in momentul in care ‘se daruieste pe sine insasi procesului de Echilibrare a prezentei Artificialului in Creatie’, te ‘obliga’ sa Artificializezi la un nivel superior.

      pasii pe astfel de Vremuri sint …uriesesti, asa ca anii devin luni, lunile devin zile, …totul se intampla … cu o viteza din ce in ce mai mare decit cea pe care o intrezaresti la un moment dat

    • microsoft are ceva destul de asemanator din primavara. pentru 365. te superi daca o sa ai IA integrat in windows 11 foarte curand?

      • nu se numără printre dorințele mele, din cite mi dau seama, însă o fi printre dorințele altora iar eu n am nimic împotriva

        • nu exista război clasic între om și IA. IA, adică Antihrist, va fi îmbrățișată cu tot dragul,
          …că doar aduce Raiul pe Pământ 🙂
          la nivelul asta se folosește Referința Absolută, nu e cu Acțiuni, e cu Nonactiuni, chiar dacă una dintre superpozitii’ lucrează doar cu modulul Nonactiunii

          • „la nivelul asta se folosește Referința Absolută, nu e cu Acțiuni, e cu Nonactiuni, chiar dacă una dintre superpozitii’ lucrează doar cu modulul Nonactiunii”
            O sa blochezi ireversibil orice IA care va incearca sa inteleaga asta.

          • la nivelul asta …știrile sint dăruite cu egală considerație.. fiecare le pricepe in propria cheie

      • exista ceva superior, IO integrat in windows13

        • cum as putea sa stiu ceva de windows 13…. daca nu ai gresit cand ai scris IO, imi place gluma. :))))

        • in windows 11 o sa apara asta la urmatorul update. https://youtu.be/Yh5ewkWr5fA?t=188 . e deja in dev channel in insider, deci se poate instala si acum.

          • mai degrabă intra o cămilă prin urechile acului, decit un bogat prin windows13

          • pe asta cu win13, bogatul si camila nu am inteles-o si cred ca vorbesc in numele tuturor telespectatorilor :))))

          • 2, Pluralul, …Viața, Calea
            e Golul ‘ferestrei 1-3’

          • pe de altă parte asta ar însemna că win12 va fi ultimul win produs de om, ‘win 13’ devenind primul …și ultimul win produs de IA( fiind pe măsură ei, adică o perpetuă revoluție )

  • dca ai ajuns in mod stiintific la performanta de a ridica pe tron pe oricine doresti … e si pacat sa nu ti perpetuezi puterea vreo …20 30 de ani, barim.

  • intr o negociere exista cel putin doi cai.
    nu doar noi sintem la bruxelles, ci si bruxelles e la noi.
    fara sa pun pariu, ‘pun pariu ca bruxelles ul se va intoarce acasa pe un cal alb’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *