Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Radiațiile politice mortale ale bombei nucleare de la DNA

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Radiațiile politice mortale ale bombei nucleare de la DNA”

  • Este cumva, domnul Câțu, primul politician, pe care domnul Cristoiu nu il apara cand este pe cale sa cadă? Nu cred ca merita apărat la cât de maaaare jigodie a fost. A furat in Valcea, a furat ca ministru, a mintit si are mainile patate de moartea, boala si spaima de boala a celor care au facut injectia. Cu ce s-a injectat el, in 3 doze? A fost o cârpă, care acum este murdară și nu merită să fie spălată de cei care au folosit-o. Tot asa trebuie tratati si cei care s-au folosit de un astfel de specimen, ca sa ne trateze cu indiferentă, sa ne fure si chiar sa ne omoare (moral, spiritual si fizic) – la cosul de gunoi cu ei! 1 miliard? Este nimic fata de daunele morale, terfelirea si bataia de joc la care a fost supus poporul român de o mana de oameni de joasa speță.

  • Cel vizat e de fapt Johannis. Să așteptăm sfârșitul mandatului. Va fi distractiv.

  • Indiferent cum au interpretat avocații intervievați probele din dosarul vaccinurilor, e totuși primul pas împotriva unor politicieni români, ghiocei ai puterilor străine, care au cheltuit aiurea bani din bugetul țării și împotriva intereselor cetățenilor români. Miroase a trădare contra intereselor naționale. Să mai impună și alții dorințele străinilor în România…calea este deschisă spre brațele justiției.
    Vor urma multe dezvăluiri, vor fi scoase la lumina rampei nenumărate persoane controversate. Am o întrebare pe care și-o exprimă multă lume – lui Arahat când îi vine rândul?
    Să-i mulțumim lui Câțu și pentru ideea creață de liberalizare a prețurilor la energie și carburanți care ne-a făcut viața un iad.
    Vor urma și alte dosare pe tema unde-au zburat banii din bugetul României.

    • va fi un pas uriesesc momentul in care natia va da semne ca are barim mintea unui copilas de citiva ani care s a prins ca …daca n ai baterii nu te poti juca cu masinuta.

      • nu poti rezolva problema cu mirosul asta daca nu rezolvi ‘revolutia’ din 89. daca rezolvi ‘problema pandemiei’ indirect o rezolvi si paia a revolutiei …si invers. e ca la acoolici, mai intai tre sa accepti ca esti alcoolic si abia dupaia apare si sansa dezalcoolizarii.

    • ‘Miroase a trădare contra intereselor naționale.’

      pai …inca dinainte de 89 miroase asa, insa pesemne ca unii s au imbolnavit de covid inca de pe vremea aia

  • faptul ca cetatenii aud ca se fura si ‘cu miliardul’, completat de faptul ca imaginatia lor ii va duce la concluzia ca de la un nivel in sus se fura ‘cu miliardele’, e demn de luat in seama. ‘istoricul’ spune ca de fiecare data cind Biroul de Presa al Lumii Politicienilor a anuntat ca ‘nu mai sint bani’ …ulterior s a aflat si faptul ca ‘in suferinta’ erau miliardele de mai sus

    exista o fractura fundamentala intre Lumea Politicienilor si aia in care misuna poporul. pina cind fractura asta nu va fi rezolvata natia chiar n are cum sa mearga …ca omul, doar va topai intr un picior, dintr un mandat intr altul

  • E vorba de prejudiciu de 1 mld de euro,la asa suma va dați seama cât au fost comisioanele,să mergem doar pe 10% inventat de Base și ajungem la 100 mil euro,din aceștia câți au ajuns la Ursula și câți și la câte persoane au rămas în țară ? Implicațiile sunt prea mari ca sa asistam la un …Gate romanesc,daca era o suma mai mica deja aveam arestări dar așa …o sa zică ca nu a fost decât o eroare?! datorata robotului chatgpt Ion ,a băgat vreo 2 de zero în plus.Vom vedea persoanele implicate numiți ambasadori prin Tanzania,Capul Verde,Kenya ,bine merci la plajele cu nisip alb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *