Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Regina Maria pe patul de moarte

Pe 18 iulie 1938, la ora 5,30 după amiază, moare Regina Maria, unul dintre marile repere istorice ale națiunii române.
Presa se ocupă pe larg de acest moment, publicînd, pe lîngă panegerice și informații și fotografii despre moartea și înmormântarea Reginei.
Una dintre fotografiile date de întreaga presă o surprinde pe Regina Maria, expusă la Peleș, îmbrăcată, potrivit dorinței sale testamentare, nu în negru, ci în alb.

IMAG0013


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Regina Maria pe patul de moarte”

  • Poza este a reginei Elisabeta. Dvs sunteți istoric și știți. Regina Maria a fost expusa la Pelisor. Apreciez gândul bun cu care ați scris.

  • Se împlinesc 80 de ani în acest an, de la înveşnicirea Reginei inimilor sau Mama răniţilor, aşa cum a fost supranumită Regina MARIA a României. Pomenirea Sa din neam în neam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *