Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Revoilusion de furculision

Mare a fost șocul generalului Milea când și-a dat seama că și-a trădat țara, dar și mai mare trebuie să fi fost șocul lui Nicușor Ceaușescu când și-a dat seama că, fără să vrea, a pus umărul la uciderea părinților. Cei pe care îi frecventase, cei care de fapt se dăduseră peste cap să-l frecventeze, vânduseră informații. Securiști și masoni de tranziție. I-au făcut însă rost de avocată, de un proces televizat și i-au alimentat mult prea convenabila ciroză. Înspăimântat, așa arăta Nicușor, de parcă singur și de capul lui dăduse ochii cu moartea. Ceaușescu a murit pentru că era în stare să demonstreze că socialismul, implicit comunismul, puteau avea succes și puteau reprezenta o variantă mai bună. De asemenea și pentru că le dădea idei, finanța și educa țările din lumea a treia, ceea ce ar fi însemnat că nu li s-ar mai fi putut fura resursele atât de ușor. China și toți conducătorii Chinei nu au avut și nu au empatia lui Ceaușescu, pentru chinezi totul s-a redus la afaceri, Ceaușescu, contrar tuturor tâmpeniilor pe care încă le mai auziți sau citiți, a ajutat omul, învățându-l să se ajute singur. Ca o notă: toate televiziunile înființate după așa zisa revoluție au fost ridicate pe banii lui Ceaușescu, nu pe investiții din afară. Occidentalii au dat probabil de pomană africanilor ceva firimituri din ce s-a furat din Irak și din Libia, genul de generozitate brevetată de masoni.

A dărâmat biserici. Cuiburi de masoni și legionari. Dacă ar fi avut ceva împotriva lui Dumnezeu, Ceaușescu ar fi putut dărâma toate bisericile, le-ar fi putut scoate înafara legii, dar nu a făcut-o. Între timp, Europa care se urla liberă făcea din biserici crâșme, dar se îngrijora de soarta bisericilor românești. Și petrolul României îi ustura pe imperialiștii de atunci la glandă. Azi nimeni nu suflă o vorbă despre faptul că multe din bisericile din România nu se închină doar lui Dumnezeu, că există cazuri de homosexualitate și abuz în mânăstiri, că posturile de preot se vând la fel ca cele de medic și de învățător. Porcește. L-ați găsit pe Teodosie drept obiect de anchetă și încercați să-l puneți cu genunchii pe coji de nucă că nu v-a lăsat să faceți măști cu Isus și vaccinuri cu Sfânta Cruce.

O mulțime de intelectuali plâng și astăzi soarta deținuților din închisorile comuniste. Au suferit și prin suferință au fost trecuți la sfinți. În unele cazuri la fel de ușor precum muta Ceaușescu bisericile. Nimeni nu vorbește de muncitorii care lucrau în condiții mizere pentru niște salarii de nimic. De fetele angajate servitoare, violate de intelectuali cu studii la Viena și la Paris, de aristocrați și burghezi care răspândeau cultura Romei, a Parisului în timp ce mai violau niște copii. Nu vorbește nimeni de copiii angajați prin prăvălii, prin ateliere, câștigând bănuți pentru familie, fără să îndrăznească să viseze că ar putea avea o carte, d-apoi să meargă la școală! Nu vorbește nimeni de țăranii bătuți, cărora li s-a luat pământul, li s-au violat femeile și fetele, care au fost torturați de oameni ajunși, de oameni cu carte. Aceia sunt sfinții mei și sunt fără număr. În Anglia, poate și în România, copiii erau folosiți pentru a curăța hornurile vilelor și ale palatelor, aveau pielea arsă și erau ținuți flămânzi ca să rămână puțintei la trup, să se poată strecura în hornuri și în tunelurile ca de omidă ale minelor de cărbune și de minereuri. Copiii au fost exploatați nu numai de societate, dar și de propria familie, de cei care ar fi trebuit să-i ocrotească. Copiii nu mureau la vârste fragede din cauza unui Dumnezeu crud, așa cum ne explică astăzi, artistic, masonii, ci pentru că erau exploatați de adulți, cu animalitate. Au continuat să fie vânduți pedofililor, pentru organe, pentru bogați. De ce nu-i plângeți și pe ei? De ce nu-i sfințiți? Sfințiți intelectuali? Intelectuali lași cărora le-a fost rușine cu propriii părinți, intelectuali care au închis ochii sau au participat la orgii? De ce MISA nu a fost scoasă înafara legii în România? A funcționat cu participarea extraordinară a multor intelectuali români. Pe lângă programul ‘România educată’, iată un stat care are grijă de viitor!

Poate că pentru voi s-a născut Moș Crăciun, pentru sfinții copii ai acestei lumi s-a născut Isus și nu acum, în anotimpul aparentei morți, când s-a consfințit de fapt nașterea lui în ceruri, ci în anotimpul trezirii la viață. Dar lui Isus nu-i pasă de discounturile la electronice. Nașterea lui putea foarte bine să fie sărbătorită în plină iarnă, când cei ce munceau pământul se strângeau pe la casele lor și aveau timp să se bucure. Dacă s-ar fi cheltuit tot atâta energie cât s-a cheltuit în a afla data de naștere a lui Isus în a face bine, lumea nu ar mai fi fost atât de ușor de păcălit de propaganda celor puternici, a acelora care au răspândit obiceiurile cămătăriei și ale corupției, indiferent de anotimp.

Ne apropiem de 2024. Din pământ au început să se ridice deja țepușe pentru cei ce și-au trădat țara și Dumnezeul. Urmează trei ani de judecată, după ce (nu e nevoie să mă acuzați de dat în bobi, se vede cu ochiul liber), în ultimii ani, multe mizerii au fost scoase la lumină. Cine a avut ochi de văzut, a văzut. Cine a avut urechi de auzit, a auzit. Imperiile de la răsărit și de la apus se clatină, iar murdăria pe care au ținut-o strâns la subsuori le cade în bătătură.

Dar să ne întoarcem la oile noastre. Când PSD, PNL, UDMR și USR, partidele care au sughițat la mirosul de ciolan și au vândut, cu comision, aproape tot ce a fost de vândut prin țară, masoneriile, cu sediu decizional la New York și mână de lucru securistă în toată lumea, s-au gândit să mai facă un partid. O golănie de partid, partid de mici și de bere la halbă. Artizanul fusese instruit în America. Bursier, din familie de sponsori. Dacă pe Geoană până și ponderatul Iliescu l-a făcut prostănac, de Simion nici curcile nu mai știu cum să se minuneze. Nu a votat nicio lege bună pentru România, s-a eschivat de la orice luare de decizie în favoarea țării. A vomitat însă pe opincile românilor o mulțime de vorbe goale. La una din școlile de vară ale partidului dumisale o fată a fost violată. Poate nu cea mai deșteaptă, ba chiar naivă, bucuroasă că niște adulți o băgau în seamă. Simion nu a luat atitudine, a așteptat să treacă și să se uite. Zilele trecute invita femei în partid. De ce mă, ventrilocule, nu mai aveți cu ce anima conferințele de partid? Nici măcar nu e întâmplător că s-a văzut cu Papa, șeful unei biserici care nu a făcut publice și nu a pedepsit violurile, pedofilia, abuzurile, corupția, sângele nevinovat de pe mâinile puterii. Domnul Cristoiu avea dreptate, în Italia s-au adunat cei cărora le-ar conveni o făcătură legionară, semn că Berlusconi încă mai trimite lenjerii de pat în dar.

Admiratorilor de horror le aduc aminte de un fragment din Școala de scris a lui Stephen King: “M-a șocat cartea de memorii a scriitoarei Mary Karr, intitulată Clubul mincinoșilor. Nu doar prin ferocitate, frumusețe și felul duios în care s-a ancorat în tradiție, dar mai ales prin detaliu – iată o femeie care își aduce aminte absolut totul despre primii ei ani de viață!”

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Revoilusion de furculision”

  • Sărut mana ! Magistral scris ! Magistral ! Bătrână mea inima chiar e incantata…..Felicitări la scena deschisa, distinsa doamna ! Va mulțumesc frumos ! Sărbători liniștite !

  • Aveți dreptate, distinsă doamnă.
    Când societatea românească simțea nevoia înnoirii modului de a face politică, din joben a apărut usr format din reziști fanatici, spălați pe creier.
    Nimeni nu a auzit de usr înainte să intre în Parlament.
    Când societatea nu mai suportă dictatul bruxellez si aspiră la un minim respect al interesului național, ceea ce în limbaj comun numim azi suveranism, din joben apare aur format din primate care nici nu trebuie spălați pe creier că nu au.
    Nimeni nu a auzit de aur înainte să intre în Parlament.
    Aur și usr aceeași mizerie.
    Sunt făcute ca să compromită iremediabil ideea de politică nouă și ideea de suveranism.

  • Excelent articol , multumim! Prea puternica e propaganda neostoita a „democratiilor ” imperialiste si postimperialiste occidentale, pe toate caile (mass media, invatamant ) ,imbinata cu cenzura ideilor contrare intereselor lor. Familia, daca e suficient de puternica si bine ancorata in traditii, e singura care poate oferi un sanctuar indivizilor. Fara traditii si fara lideri puternici si iubitori de Tara lor, un popor, oricat de vechi, poate pieri. Romanii care inteleg prezentul si viitorul previzibil al Romaniei pleaca unde vad cu ochii, asumandu-si dezradacinarea , de dragul unei oarecare stabilitati oferite copiiilor lor. Iar cei care nu inteleg, sau, din diverse motive, nu pot pleca ,tac si inghit, adaptandu-se fiecare dupa puteri. Sigur, cu exceptia celor 5% dintre cetatenii tarisoarei noastre , care au tot ce le trebuie, si chiar mai mult decat atat. Sarbatori fericite, sanatate si noroc, romanilor, oriunde va aflati ! Si peste 50 de ani sa mai fie Romania macar atata cat mai e acuma !

  • Articolul dumneavoastra este ca o rugaciune pentru noul an.Sa fie dreptate !

  • Aferim! Nu te iartă nimeni dacă nu te lași prostit sau dacă nu ești „ascultător”… P.S. Nu vorbește cam nimeni de „contribuția” bătrînilor staliniști și a progeniturilor acestora la lovitura din decembrie ’89, care nu i-au iertat pe comuniștii „naționali” pentru înlăturarea, pîș, pîș, din fruntea bucatelor. Cred că a fost o greșeală retragerea lor pe linie moartă unde au putut pregăti nestingheriți puroiul răzbunării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *