Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Riscurile politicii de suprareacție duse de Marcel Ciolacu

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Riscurile politicii de suprareacție duse de Marcel Ciolacu”

  • Intrebare pt interviul cu Ciolacu: Dl.Cristoiu, dvs nu cunoasteti foarte bine legislatia si situatia intreprinzatorilor din Romania, nu sunteti direct implicat, dar eu pt ca detin o firma de contabilitate si tin legatura cu peste 100 de fime si vb constant cu colegii mei care sunt contab, pt alte sute de firme si tot asa; tara este practic in disolutie, IMM si PFA-aurile abia mai pot duce cheltuilelile statului (aparat enorm de salariati la stat, din care peste 50 % sunt angajati pe pile si fara nici un fel de specializare in domeniu, toti sunt absolventi de univeristati private sau cursuri de specializare pe genunchi …). Fiscalitatea in Romania este modificata anual functie de interesul politic, dar firmele o duc tot mai greu. Companiile mari care exporta tot profitul lasa in tara mai nimic, iar greul este pe IMM_uri cu capital autohton. Practic daca nu vor reduce taxele si impozitele la firme, cu inflatia de acum si deficitul de cont curent cred ca intram in faliment. Practic nu aveti ce sa-l intrebati pe Ciolacu, el nu stie pe ce lume e, nici nu trebuia sa accepte postul este INCOMPETENT, nu are cunostintele necesare si nu e de capul lui se vede dupa cum vb. Totusi ar fi o intrebare: mai are degand sa mareasca poverile privind taxele si impozitele? Daca da atunci la revedere Romania!!!!!!! Suntem in moarte clinica, eu nu inteleg cum mai poate vorbi si zambi, va rog intrebati ce specializare are, ce competente, ce note a avut in liceu si la facultate dc a fost de stat, altfel el nu poate vb decat de promisiuni ce altceva fac astia de 3 de ani. De ce nu renunta?, ar fi o intrebare, sa ramana cu afacerile de miloane de euro din Buzau, ale sotiei, nepotului, fratelui si finilor, Buzaul e capusat de politicieni.

  • daca reactia va fi urmarea unor evenimente artificial create, da, dupa o vreme apare saturatia, apoi respingerea. insa daca reactia se refera la evenimente …naturale, atunci, daca evenimentele se ridica la nivelul de rectie al premierului dinamica e de bun-simt.
    totusi, ispita generarii unor evenimente artificiale doar pentru a justifica reactia …e potenta

    a compara reactia unui prim ministru cu a unui presedinte e ca si cum ai compara merele cu perele

  • Marele proiect al lui Ciolacu a fost desființarea pensiilor speciale. Dacă nu își alege corect colaboratorii care să dea ideea salvatoare, proiectul va eșua. Promisiunea inițială a fost că își depune demisia dacă proiectul nu va trece de CCR. Va demisiona ori ba?
    Dorința politicienilor de a fi populari mă lasă rece atât timp cât fac anumite lucruri de ochii lumii și nu din obișnuință.
    Duduia de la ministerul muncii vorbește mult și nu spune nimic exact ca și Budăi. Task force-ul si dead line -ul ei e fix la 1 septembrie. Rezultat concret – nimic realizat.
    Despre incendiul de la Untold a relatat cel puțin RTV-ul.

  • singularul e o lume, pluralul o cu totul alta lume.
    daca folosesti doar o calatorie de pe cartela nu cunosti cealalta lume, a pluralului si …nici nu stii ce pierzi daca faci asta ( in general pierzi sfintenia, creca, insa abia asa ai la ce te intoarce )
    :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *