Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Rusia a câștigat deja războiul cu Occidentul!

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „Rusia a câștigat deja războiul cu Occidentul!”

  • Despre „cizme de cauciuc”.
    Poti sa privesti un spectacol din fata sau..din spatele scenei. Daca te uiti din spate poti sa vezi papusarii si sforile fantoselor.
    Anca Alexandrescu (fosta Andronic-Evz) are o „criza” (probabil de la menopauza) si se duce sa se „spovedeasca” la Ionut Cristache
    Cristache nu are nici sutana, nici canapea, dar se pricepe la psihologia femeilor.
    Alexandreasca mai da din casa sub tirul intrebarilor „naive” si uite asa apare un miniserial despre mizeria clasei politice in ro.
    La capitolul Gagesti Deal, ea povesteste cum l-a convins pe Nastase sa se duca in zona. Persuasiva vs parsiva. Alta imagine !
    Obs.Cum apar stirile ?!

  • Or fi copiii ăia elita studențimii americane dar sunt plătiți și manipulați. Am remarcat că n a zis nimeni dacă cei care i au atacat cu bâte au fost și ei luați de poliție.
    Prima intrebare ar fi dacă se extind razmeritele, cum le place lor să zică, și la alte subiecte și categorii sociale.
    Adevăratul pariu este dacă se ajunge sau nu la război civil.
    .
    Tehnică e pe planetă… de sigur nu a folosit o occidentul toată în războiul din Ucraina.
    Rusia a câștigat acest război dar vor mai fi și altele pe care e puțin probabil să le câștige.
    Cât despre durata războiului din Ucraina a zis unul la început că americanii se vor bate cu rușii până la ultimul ucrainian.
    Sper sincer să nu le vină ideea de a i tari si pe alții în conflict. Înclin să cred că nu. Deși după cum se mișcă iohanis, o fi și asta o variantă de rezervă.
    În mare zis, pentru ruși și pentru complexul militar american, războiul ăsta a fost win win.
    Însă neplăcut moment o să fie când rușii și ucrainienii se vor alia. Și în timpul ăsta aliatul venerat ca strategic sigur va fi ocupat cu altele.
    .
    Macron e o fantosa. Lumea zice că nevastă sa e de paravan. Io zic că e handler ul în sensul cel mai mk ultra.
    Nu știm cine e în spatele nevesti si, o elită franceză, cum cred unii jurnaliști francezi, sau una transatlantica.
    .
    Cu preotelul cineast ne am lămurit. Ăia l au insultat grosolan și el a zis că glumesc cu el.
    Bașca a văzut sie iști, ce or mai fi râs rusnacii ăia de el cu farse d astea slave.

    • 1. Studentii americani care se revolta sunt inca „nepregatiti” sa pape ipocrizia occidentala pe paine si n-au inteles cine hraneste politicienii muricani si nu numai. (cine a lansat Gaza 7/10 a fost un geniu strategic)
      2. Din punct de vedere militar, tactic, strategic si logistic, doar China ar putea sa incerce discret sa se ridice la nivelul lui Ivan. Occidentul, cu Unchiu in frunte e praf si produce mai nou numai norisori roz la tiparnitza Think-Tank-urilor de tip „Cercetatori britanici”. Zero. Barat.
      3. Macron este intruchiparea perfecta a francezilor. Marianne e plecata de ceva timp dupa tigari.
      4. Popa cineast a incercat (imi dau si eu cu presupusu’) apele pentru cineva care poate inca mai are mai mult decat o circumvolutiune sub cashcheta pa aici pa cocioc si intelege care-i mersu’ pa coaja pe care inca vietuim, har Domnului. Este ca am inchis artistic?

      • cine a lansat Gaza 7/10 a fost un geniu strategic.
        ciuciu geniu strategic. minte diabolica, direct. inteligență e nonumana. leita celei din spatele marii revoluții. de fapt ..tot ea e.

        • parfumul ‘geniului strategic’ emana o esență Matematica …de te trăsnește.

          nu te ai plictisit, tot scotibdubi ‘vinovati’ doar pe oameni de ..atâta genialutate?!
          chit că da, chit că nu, poți lua liniștit în calcul, daca vrei, și varianta ‘genialității artificiale’, in orice caz nonumane. genialitatea sta fiind seacă, însă ..cui ii mai pasa pe vremurile astea?

    • Istoria e…rotunda,America a avut un război civil,a creat unul în Ucraina care e tot un război civil,fratricid,acum va urma in America ceea ce ne învață istoria…că se repeta într-un mod sau altul…și Universul monitorizează falia San Andreas și Yellowstone ,așa ca plan B.

  • Macron s-a gandit poate la o reorganizare :
    francezii sa lupte in Ucraina , iar
    ucrainienii sa se ocupe de frantuzoaice

    • A mai incercat unu smenu asta si asa s-a nascut bistroul. Mama frantuzoaica si tata rus. Dacat atat s-a putut!

  • Mai online, de ce nu te apuci fratica sa scrii si sa publici un compendiu despre cum sa intelegem noi ce cautam in viata noastra si p-in imprejurimi? Cap-coada, ca ne tot dai cu linguritza p-aci de nu mai putem duce si nu se mai intelege om cu persoana. Zau asa!
    PS Nu uita supercalculatorul cuantic si inteligenta artificiala. Ca sa putem dormi linistiti! Ah, si p-aia cu Anti. Anti, ne-anti, anti orice, numa’ anti sa fie!

    • …in ce hal am ajuns.
      :))
      🙂
      .

      • :))))))…ați văzut de ce uneori o prefer pa Sara?:))))))))…” în ce hal am ajuns. „:)))))))

    • Nu vă place ce scrie online, nu citiți.
      E simplu.
      Intr o lume a cenzurii, văd că administratorul site-ului nu baneaza comentariile, bine că se ocupă cititorii de cenzură.

      • Tehnica e veche. Cand nu poti cenzura, produci mult zgomot de fond. Baietii stie. E de manual.

  • nu e vorba despre un razboi, pe care sa l castigi sau sa l pierzi, ci despre cum te pozitionezi fata de Noua Lume.

    aceste ‘operatiuni speciale’, ca sint mai multe,…exista si in gaza una, sint asamblate, alaturi de alte si alte dinamici, intr un intreg, numit Marea Revolutie. povestea e despre Noua Lume, despre nasterea ei, despre …drepturile de administrator pe care unii si le doresc, unii punind pe masa …’totul’

    nu se poate spune ca rusii au cistigat razboiul, ci ca, pina acum, Noua Lume …a tot continuat sa se nasca …avandu i pe rusi printre ‘administratori’.

    prin urmare putem spune ca, pina acum, ce a zis Putin in 2014, la Soci, …ca Noua Lume, pe care rusii nu si o doresc, fara rusi nu se va naste …a devenit realitate.

    ceea ce nu vad unii, poate, e faptul ca Lumea Mare se innoieste folosind chiar energia diverselor crize pandemice, operatiunile speciale fiind printre acestea, si o face fix pe pielea… ‘celorlalti’!, care …teoretic nu sint parte in aceste ‘razboaie’ ( si care din ce se vede se declara dezinteresati de felul in are va arata Noua Lume )

    • Noua Lume …se tot naste, insa pe cind rusii isi pastreaza dreptul de administrator asupra acesteia, altii …nici nu mai stiu ce li se ntimpla, loviti fiind de tot felul de crize pandemice, din toate partile…
      ce i drept …nu toti, unii stiu si dau semne ca stiu exact, la …sutime creca!, care e treaba cu Civilizatia.

      • rusii nu sint in stare de razboi, dupa ce a inceput operatiunea speciala, insa sint in stare de revolutie mondiala…inca dinainte de a incepe aceasta operatiune, inca din 2014, cel putin la nivel oficial.
        astazi in rusia se desfasoara un proces innoitor, revolutionar, care are o singura treaba, sa aduca rusia la masura vremurilor.
        asta …din ce se spune oficial!, in presa,….cit de adinc e procesul in realitate, ca io cred ca e mult mai adinc, …e alta poveste.

        • atunci cind ciomagesti studentii …pui paie pe foc, pentru ca dinamica asta are si ea tendinta sa se mondializeze. deci cine a hotarat ca ei sa fie ciomagiti pesemne ca a ales sa puna paie pe foc, sa involbureze vapaia…
          ramane de vazut cum va fi folosita, in ce scop, energia rezultata, care …va tot creste, cel putin teoretic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *