Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Secretarul general ONU Guterres anunță înființarea unui Stat Unic planetar finanțat de națiuni, invocând ca „motiv puternic” pandemia Noul Coronavirus

ONU vrea un Guvern mondial

… finanțat de statele membre. Cel puțin asta rezultă din prezentarea celui mai recent plan al Națiunilor Unite (26 iunie a.c., New York), care îl înfățișează pe Secretarul general ONU, portughezul António Guterres, ca pe un bucătar-șef înconjurat de pitici cu șorțulețe, care vor împărți cu un polonic uriaș „globalism” la tot cartierul: totul, cu agitarea riscurilor pandemiei COVID-19 sau ale unei alte prezumtive pandemii care va veni, cu „un nou virus transmis la fel de ușor ca și COVID și la fel de mortal ca Ebola”. Imbecilizarea ca mediu de lucru la Națiunile Unite a trecut la o nouă etapă: cea etatizată.

După ce, după decembrie 2019

…s-a dovedit incapabilă să avertizeze în timp util națiunile că Noul Coronavirus apărut în Wuhan – China se transmitea de-la-om-la-om (fapt pentru care SUA a demarat o investigație oficială), Organizația Națiunilor Unite revine și anunță că va face presiuni în septembrie 2020, prin Secretarul său general Antonio Guterres, pentru o „guvernanță globală”: un motiv puternic invocat de el ar fi pandemia COVID-19.

Evident, „Guvernanța” va putea fi condusă

…prin ONU și finanțată prin națiunile membre, fiindcă intenția lui Guterres e anunțată după ce,  în martie 2020, propusese ca 10 procente din Produsul Intern Brut (de ordinul trilioanelor de dolari) al națiunilor reprezentate să fie administrat „internațional”: nota bene, pentru a răspunde la „efectele pandemiei”.

Pe ansamblu, inițiativa lui Guterres

… sugerează că guvernele sunt „nevolnice”, respectiv că ONU (organism nereformat și cu conduceri controlate prin cluburi globaliste) ar fi „soluția globală” pentru Coronavirus, respectiv pentru combaterea altor posibile pandemii. Ceea ce, desigur, este periculos pentru noțiunea de „suveranitate” a statelor dar și pentru ideea de democrație.

Declarativ, planul portughezului

… nu este destinat unor țări ca Suedia, Spania, Olanda sau Irlanda- aflate deja în genunchi în fața neo-marxismului, ci va fi direcționat spre acele zone geografice unde „necesarul” de „multilateralism” (a se citi „globalism”) are „breșe”: spre exemplu, statele din Europa centrală și Estică. În expunerea sa, Guterres a folosit cu dibăcie și sperietoarea pandemiei, avertizând asupra unui „nou virus transmis la fel de ușor ca și COVID și la fel de mortal ca Ebola”.

Dacă țările ar accepta planul

… atunci, conform estimărilor, Organizației Națiunilor Unite sau unei Agenții corespondente i-ar reveni până în 8- 9 trilioane USD, o sumă fără precedent pentru birocrația din ONU. Bugetul anual la Organizației nu depășește în mod obișnuit 3 miliarde USD și este în colaps după ce SUA și alte state au anunțat reduceri de contribuții către ONU pe diferite segmente.

Planul din iunie 2020

… al lui António Guterres este dezvăluit după ce instituția a sprijinit și alte inițiative controversate: reamintim că organisme ONU au „lucrat” anterior pentru cvasi-legalizarea drogurilor (anul 2015, prin Agenția UNDP) sau pentru promovarea publică a unor grupuri violente de anarhiști (prin postarea unui steag ANTIFA, pe 19 iunie 2020, de către Biroul ONU din Geneva) ca „libertate de expresie”.

Pe 26 iunie, Secretarul general

… al Organizației Națiunilor Unite, Guterres, s-a pronunțat la sediul din New York al ONU, pentru un nivel de guvernare „multilateral”, care să funcționeze „ca un instrument de guvernare globală acolo unde este nevoie (sic!-n.n.).” Guterres, care ca orice roboțel sorosist este clădit din slogane și obediențe asumate, adăuga că „Problema este multilateralismul de astăzi care nu are extindere, ambiție și dinți (sic!)”: altfel spus, la vârful ONU, roboțeii din garnitura de conducere trăiesc într-o altă dimensiune, în care „multilateralismul” (o definiție „palidă” a globalismului) există în Constituții și guvernează state. O dată mai mult, Guterres confunda „tradițional” și exersat, națiunile membre ONU cu armata de ONG-uri finanțate prin cluburi globaliste, care fac „lobby” la sediile din New York sau Geneva.

Este vizibil

…că Guterres cheamă practic la instituirea unui stat planetar „în laborator”, în fruntea căruia va sta chiar el, alături de influenceri din cluburile globaliste care îl manevrează: ar fi o mega-structură justificată neoficial de „eșecul” statelor în gestionarea pandemiei Noul Coronavirus. Astfel, teorii bagatelizate din anii ’90 de presa de extremă stângă occidentală (din familia CNN, New York Times sau The Guardian) ca fiind „teorii conspiraționiste” devin în anul 2020 „viață reală”. A fost prezentat însăși „fitilul”: printr-un proiect faraonic al roboțelului Guterres – care ar tinde să dilueze „națiunile” într-o „băltoacă multi-etnică”, este folosit leit-motivul crizei COVID-19.

Fostul șef al Internaționalei Socialiste

…și Comisar pentru Refugiați, António Guterres, nu a fost ales de națiuni, iar prezența sa la vîrful eșafodajului ONU este simbolică pentru starea clasei politice de azi- o adunare solemnă de neo-marxiști care au trecut în tinerețe prin „reeducarea” de la trainigurile „political correctness”. De bun-simț, în Septembrie 2020, politicieni care sunt mai atașati de interesele națiunilor lor decît de cele ale agendei globaliste, ar trebui să ceară trimiterea la pensie a lui António Guterres: aceasta fiindcă proiectul Statului unic poate fi și semn al unui surmenaj extrem.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Secretarul general ONU Guterres anunță înființarea unui Stat Unic planetar finanțat de națiuni, invocând ca „motiv puternic” pandemia Noul Coronavirus”

  • Vorba e Soros e mumuficat sau mai trăește. A trăiește prin alții? 😛

  • ce-o fi mai important?!
    sa sa intimple ceea ce vrei tu?
    sau…sa vrei ceea ce se va intimpla! :))

  • un virus similar mortal ca ebola si cu transmisia covid 19 este imposibil. Nu ai cum sa il transmiti global daca gazda moare prea rapid. Poate daca n-il distribuie ONU cu spray-ul su prin apa

    • Pai o arma biologica nu este facuta sa se transmita global ci sa ingenuncheze o tara,o regiune,un continent.De asta un virus gen Ebola are caracteristici mai aproape de o arma biologica decat Coronavirusul asta care e scapat de sub control.

    • Oricum virusii gen ebola se transmit mult mai greu,asa e” naturelul” lor al virusilor.

  • daca era simpla Desavarsirea, chiar in varianta ‘tindere catre Desavarsire’,
    apai toate civilizatiile care s-au manifestat pina acum pe planeta asta, unele…chiar marete!, unele greu sau imposibil de priceput chiar si de o civilizatie maretata ca asta dacu, …se desavarseau si ele!

    faza e ca din toate civilizatiie marete care s-au manifestat paici s-a ales…Cenusa!

    din asta n-o sa se aleaga, ca asta descopera Nemurirea, adica Perpetuum Mobile, dar la nivelul asta tre sa te comporti…pe masura Nivelului, adica macar cu ceva…recunostinta…

  • Globalizarea…a murit. Din inertie…s-o mai misca, nu zic, dar e…pa!

    Unificarea, adica asta de se manifesta de-acu-ncolo, e fix pe dos decit Globalizarea, ca ea se ocupa de componenta calitativa a…ecuatiei de miscare…unice.

    Ca din lumea mare s-a facut un teren unic de joaca… e clar, dar pe terenul asta, unificat, unii jucau turca, atii fotbal, etc, fiecare cu placerea lui. Pai…nu merge asa…!:))), ca…Jocul e…doar unul!
    deci acuma…toti de pe teren…de voie, de nevoie dar prin propria voie!, se vor apuca sa joace…acelasi joc.
    Dar, treaba fundamentala,jocul nu va fi impus! Ca daca va fi impus, …nu se pune!, Civilizatia va ajunge Cenusa. Deci trebuie sa fie o alegere la mijloc, iar cel ales va fi…jocul.

    Cum poti unifica deciziile…libere…ale jucatorilor? Pai…cu un stimul suficient de puternic incit sa devina catalizator, reactia fiecarui jucator fiind eminamente libera, dar, surpriza!, leita cu a celorlalti jucatori!:)))
    deci in fata stimulului, care e si catalizator, fiecare reactioneaza dupa dorinta!, dar atit de puternic e stimulul incit dorintele vor fi…de acelasi tip, prin urmare vor avea capacitatea sa se armonizeze intr un Intreg. Singure!:))

    de unde rezulta ca nu cu japca, cum par a face Globalistii, se implementeaza Unificarea, ci…prin manifestarea liberului arbitru! Chestie tare de tot.

    Important, parerea mea, e ca Globalismul se mai misca exclusiv din inertie. Forta era capabila, inertia…asisderea, dar tot doar inertie e.

    Globalizarea, adica aducerea cantitativa, la acelasi numitor, a lumii mari…e un proces incheiat.
    Acum e vremea Unificarii, adica a aducerii calitative, la acelasi numitor, a lumii mari, or asta se face la nivel micro, spre deosebire de Globalizare care lucra exclusiv la nivel macro.

    • Guvernarea unificata a Lumii Mari se va petrece…in mod natural!, adica fiind un Efect, nu o Cauza…pentru care unii lupta, Actioneaza, generind Reactiuni…demolatoare.

      • adica…cu Guvernarea Mondiala…te trezesti pe cap, brusc. Nu ti ai dorit-o, ba chiar ai si fugit de ea, dar…povestile s-au asezat, intimplator!, in asa fel incit…asamblate formeaza un Intreg.

        Guvernarea Mondiala, vazuta prin ochii globalistilor…e imposibila.
        Insa faptul ca fiecare entitate, fiecare stat de pe lumea asta, se va misca…in armonie cu celelalte!, si o vor face…ca aparare in fata unui acelasi stimul plenar distructiv!, face din miscarea tuturor statelor…un Integ.

        ba chiar, …as zice, Unificarea va fi un Efect, Cauza fiind Miscarea fiecarui om, a fiecarui cetatean din orice cetate, care Miscare va tinde sa urmeze…aceeasi ecuatie de miscare.

        de ce asa? …si nu altfel?
        pentru ca cele care conteaza sint Dorintele. Unificarea e, mai inainte de orice altceva, o unificare a dorintelor. Viitorul e definit de dorintele oamenilor, or un viitor unificat e definit prin unificarea dorintelor oamenilor. Asta nu pricep unii globalisti, ca nu poti unifica doar cantitativ, mai trebuie facuta si unificarea calitativa, adica aia a Dorintelor…

        • in timp ce ONU vrea Guvern Mondial, se prea poate ca insusi ONU sa fie un produs expirat, incapabil sa mai genereze sau sa mai participe la dezvoltarea in stil fibonacci a Civilizatiei…

          incercind o unificare…cu japca, ONU mai degraba isi arata natura …expirata.
          Unificarea, la acest Nivel, care presupune Desavarsire, e posibila exclusiv prin manifestarea unei armonii…calitative.

      • Omul de la ONU ne spune ce urmeaza … Si va urma …Asta e directiva …si va fi.Pentru ca ce vor Baietii Mari ,se va intampla.

  • Ne pregatim pentru o invazie trimisa de u.e.?

    „Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi propune ca IGI să ofere minim două opţiuni la stabilirea comunităţii locale”
    https://www.agerpres.ro/justitie/2020/06/30/inaltul-comisariat-pentru-refugiati-propune-ca-igi-sa-ofere-minim-doua-optiuni-la-stabilirea-comunitatii-locale–532606

    Aceasta carolina marin o fi de la soros?… Face si desface legi prin Ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *