Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Și Zelensky lucrează pentru ca Klaus Iohannis să ajungă la Consiliul European

Comentarii

33 comentarii pentru articolul „Și Zelensky lucrează pentru ca Klaus Iohannis să ajungă la Consiliul European”

  • Cu ochelari e mai bine.

  • Maestre prea multe scenarii cu dacă și cu parcă care se plimbau pe o barcă. N-am intrat noi în Schengen, darămite o anume persoană să ocupe o astfel de demnitate! În rest doar presupuneri. La cât de bine o duc românii, nimic nu se va adeveri.
    Înainte de a face operația întrebați măcar de data asta ce se va întâmpla în timp. 2 ani sigur veți vedea mai bine decât la vârsta adolescenței, după e mai problematic.

  • Trump e un ‘termen fibonacci’ in ‘dinamica civilizatiilor’, nu doar in ‘dinamica civilizatiei curente, mare cit planeta’

    asta e clar inca dinainte de primul mandat. intre timp doar s a mai adaugat ceva l aceasta definitie,
    acum el e un ‘termen fibinacci’ prin ‘a fi si a nu fi’, adica e cu ‘inainte de Trump’ si ‘dupa Trump’ indiferent daca el cistiga sau nu cistiga alegerile

    lui Trumo …n ai ce sa i mai faci. el schimba deja si va schimba din temelii Lumea …prin simpla manifestare.
    Trump, prin simpla prezenta, ‘te obliga’ sa reactionezi plenar, or intr un sens or in celalalt.
    facind asta lumea mare se si se va schimba din temelii

    Trump e …un tip care schimba Lumea Mare din temelii.
    o schimba prin ‘a fi si a nu fi’
    si daca n ar mai exista alegeri in lume,…si daca ar fi oprit prin orice mijloace sa mai candideze, …n ai ce sa mai faci, pur si simplu n ai.
    tipul va schimba Lumea daca va cistiga alegerile, insa tipul va schimba Lumea si daca va pierde. cea care ‘se va pierde’, odata cu Trump, va fi ‘o lume’

    e cu ‘inainte de Trump’ si ‘dupa Trump’ …orice ai face.
    Trump tinde sa polarizeze plenar prin simpla manifestare.

    • daca l incerci sa l opresti pe Trump …indirect demolezi lumea mare. o schimbi din temelii.
      daca nu reusesti, atunci o s o demoleze el, o s o schimbe el, tot din temelii.

      • pe tipul asta ori ca l opresti, ori ca nu reusesti sa l opresti …tot aia e, lumea mare se va schimba din temelii

        deci ce stim noi ca se va intimpla in 2024 e faptul ca Trump va schimba Lumea Mare din temelii.

  • Maestre, nu cred că Iohannis va fi propus pentru funcţia de preşedinte al Consiliului European, și știți de ce? fiindcă așa cum Iohannis este izolat în țară așa este izolat și ignorat și de liderii UE.
    Plus că în cei 9 ani de mandat a fost ptea leneș să-și dezvolte și să-și întețină niște relații cu politicienii din UE.
    În fond cine este Iohannis și cum este perceput? Este zero.
    Faptul că ai cumpărat milioane de vaccinuri și că ai închis sistemul energetic al Romîniei este prea puțin, nu dai o dovadă de inteligență politică ci de prostie crasă.
    *
    Am aflat că Ligia Deca în loc să-și dea demisia că doi elevi au murit zdrobiți sub zidurile unui internat patronat de ministerul ei a fost la o parangelie într-un local de lux.
    Cică au participat în jur de 40 de directori, președinți de instituții din subordinea ministerului și secretarii de stat.
    Nu, nu s-au întâlnit la pomana copiilor decedați ci la o băută între colegi, adik puși pe petrecere.
    Ligia Deca trebuia să cumpere lumânări pentru cei decedați nu să dea petreceri.
    Rușine și Huuuoo la toți nesimțiții și iresponsabilii ăștia care aveau sarcina ca școlile să fie clădiri sigure pentu elevi.
    Huuuoo și demisia la toți!

    • Total de acord.
      La paragraful al doilea adaug faptul că bunul simț indica Min Ed. ca principal vinovat ce a închiriat un spațiu impropriu pentru destinația internat școlar și a pus în pericol viața elevilor.

  • https://mariustuca.ro/externe/in-2024-brazilia-va-dispersa-cinci-miliarde-de-tantari-infectati-intentionat-cu-un-virus-69051.html

    de la tintarii din poveste la oameni e un pas …mic pentru om, insa un pas urias pentru umanitate, pentru ca pe aceeasi procedura poate fi modificata si definitia omului ‘ecuatia de miscare a omului’ :))
    or …o desavarsire, asa cum e facut omul, daca are vre o lipsa …chiar si un varf de ac!, sau daca are in plus chiar si o juma de varf de ac!, atunci …fix desavarsire nu mai e, caz in care omul poate deveni fara probleme un ‘antiom’, un om ‘artificial’, modificat fix prin locurile unde dadea semne ca nu e desavarsit, umanitatea lui fiind unul dintre locurile astea :))))

    • 1.‘La începutul unei perioade de doi ani în care aproximativ 3 miliarde de persoane din întreaga lume vor vota şi în plin boom al inteligenţei artificiale, dezinformarea se manifestă ca unul dintre cele mai mari riscuri pentru umanitate, estimează raportul privind riscurile globale, publicat miercuri de Forumul Economic Mondial, comentează AFP.’

      unul dintre cele mai mari riscuri la adresa umanitatii, …in opinia mea primul, este manifestarea antiintelepciunii.

      dezinformarea e pistol cu apa, daca ‘in joc’ intra antiintelepciunea.
      antiintelepciunea e despre ‘informarea care are ca referinta Antiadevarul’,
      deci e despre o informare precisa, mai exact precisa in mod absolut relativ ( sa retinem absolutul manifestarii, mai intai )

      antiintelepciunea aduce in realitate ‘desavarsirea dezinformarii’. dezinformarea adusa de antiintelepciune seamana leit cu ‘informarea clara-cristal’, deosebirea dintre ‘aceasta dezinformare’ si ‘informarea pura’ fiind tot aia cu deosebirea dintre tine si imaginea ta din oglinda.

      pina la aparitia pe ecrane a Antiintelepciunii umanitatea n a fost pusa la indoiala in stil plenar.
      cea care pune la indoiala Umanitatea e Antiintelepciunea …in frunte cu Esenta ei, care e Antiadevarul.

      pentru prima data se poate vorbi despre un risc fundamental la adresa Umanitatii si se poate vorbi pentru ca Antiintelepciunea …se manifesta.
      cea care conteaza in mod fundamental e dezinformarea care vine din afara sistemului …numit Natura. orice dezinformare venita din interiorul sistemului numit Natura e acoperita de Dinamica Anotimpurilor, deci mai devreme sau mai tarziu se va manifesta Iarna, mai devreme sau mai tarziu se va manifesta iarasi Primavara.
      dezinformarea venita din afara sistemului e una care n are intersectie cu Dinamica Anotimpurilor si tocmai de asta poate pune la indoiala plenar …inclusiv sistemul, adica Natura.

      pina acum am asistat la tot felul de dinamici ba mai bune, ba mai rele, insa toate, toate! apartineau sistemului numit Natura. acum, pentru prima data, asistam la o punere la indoiala, la o …dezinformare plenara, care vine din afara sistemului numit Natura si pune la indoiala chiar Natura,
      deci si Umanitatea.

      pina acum vorbeam despre oameni ..buni, despre oameni …rai.
      de acum vom vorbi despre oameni si …despre antioameni.
      cei pusi la indoiala sint oamenii, cei care pun la indoiala sint antioamenii, oamenii apartin sistemului numit Natura, antioamenii sint …din afara sistemului numit Natura.
      deci ‘bun-rau’ se ridica pe un nivel superior, …mai sus nu de atat n ai unde sa te mai cateri,
      prin urmare vom migra de la ‘oameni buni-oameni rai’ la …’oameni-antioameni’, unii fiind buni, antioamenii, iar ceilalti rai pe motiv ca …au expirat

      minciuna e Adevar, asa cum omul rau e om
      doar Antiadevarul nu e Adevarul, asa cum doar antiomul nu e omul.
      dezinformarea plenara vizeaza Umanitatea, pentru ca ea propovaduieste ceva superior omului, antiomul, deci ceva superior Naturii, Antinatura, adica Artificializarea.

      nimic nu poate pune la indoiala Umanitatea in afara de …Antiumanitate.
      transumanismul e cale catre ‘umanitatea’ Antiomului, aceasta ‘umanitate’ fiind fix pe dos decit …umanitatea.

      deci daia nu dezinformarea e problema fundamentala a Umanitatii, ci Antiintelepciunea, pentru ca Umanitatea poate fi pusa la indoiala exclusiv folosind …’In Oglinda! ‘proceduri’ pe care Umanitatea, Natura, deja le foloseste, prima intre ele fiind Intelepciunea

      doar Antiintelepciunea poate pune la indoiala ceva Creat cu Intelepciune, spre ex …umanitatea, caz in care se poate manifesta ‘dezinformarea plenara’, proprie Antiadevarului

      lumea mare are tendinta de a lucra cu istoricul pe care l are la dispozitie, adica …se uita n urma.
      insa acusica e despre un uitat ‘in urma’ plenar, caz in care probema fundamentala pe care o are umanitatea nu mai poate fi gasita privind, mai intai, spre sinele civilizatiei mare cit planeta, ci spre ‘in afara’ Sistemului numit Natura.
      …pesemne ca nu e chiar simplu sa privesti in afara sistemului numit Natura, insa daca nu faci asta nu poti vedea ‘problema’

    • 2. ”îngrijorări referitoare la o criză persistentă a costului vieţii”

      ingrijorarile sint justificate, insa nu e vorba despre un risc la adresa umanitatii. orice criza manifestata in sanul Naturii e acoperita de Dinamica Anotimpurilor. mai altfel spus criza se va termina la un moment dat, la soroc, dupa care va veni iarasi Primavara ?

      cu toate ca ingrijorarile de tot felul pot fi si chiar sint prezente pe vremurile astea, cele care merita atentia plenar sint crizele care vizeaza nasterea Antiumanitatii

      doar Antiumanitatea nu e Umanitatea

      mai altfel spus exista crize interne, care se manifesta ‘in sistem’, care sint proprii sistemului numit Natura,
      insa tocmai ce au aparut pe ecrane ‘altfel de crize’, unele care apar ‘in afara sistemului’ si vizeaza chiar ‘sistemul’

      tendinta e sa te preocupi de papica, de parale, de putere, si sa nu vezi ca …nimic din toate astea nu mai conteaza, daca ‘atacata’ e Umanitatea, adica ‘atacul’, ‘punerea la indoiala’ nu ai vine ‘din sanul sistemului’, ci din afara lui, tinta fiind spulberarea Naturii si intronarea Artificializarii, a Antinaturii

      jocul se joaca, tura asta, pina dincolo de Prasele.
      cu Esentele Creatiei pe masa de Joc.
      aceasta e Vrema Maestrilor. iar ei …mai simplu spus, …se exprima prin superpozitii, si si mai simplu spus ei se suprapun peste un soi de Cavaleri Jedi, respectiv peste un soi de Lorzi Sith, unii avand ca Referinta Adevarul, ceilalti avand ca Referinta Antiadevarul

      • despre Forta e vorba…
        despre Jedi, care manuiesc Nonactiunile,
        despre Sith, care manuiesc Actiunile

        acestea sint manifestari absolute, …una fiind o manifestare absolut relativa

        atunci cind Lorzii Sith au ajuns in stadiul in care pot folosi Actiunea, ei au o singura treaba, sa puna la indoiala Natura. doar manuind Actiuni ( in stil Anti ) poti pune la indoiala Natura ( care are ca Esenta Nonactiunea )

        doar Antiactiunea nu e Nonactiunea, dupa cum doar Antiadevarul nu e Adevarul
        ( o Antiactiune seamana leit cu o Nonactiune, in modul sint …chiar leite, n ai cum sa le deosebesti. doar ‘vectorizarea inimii’ poate face diferenta.

        • singura arma Stealth care tinde sa ramana asa in mod absolut ( tinderea fiind leita tinderii lui Infinit catre Zero) e Antiadevarul
          amprenta pe care o lasa e leita Adevarului, daia nu ti apare pe radare…
          doar Adevarul il poate ‘vedea’

    • 3. ”Acest raport este o proiecţie. Da, perspectivele sunt extrem de sumbre, însă nu este vorba în niciun caz de o predicţie definitivă despre viitor, care este în mare parte în mâinile noastre. Liderii lumii trebuie să se unească pentru a face faţă crizelor pe termen scurt şi pentru a pune bazele pentru un viitor mai durabil şi incluziv”, a subliniat ea.’

      Viitorul nu e in mainile noastre, ci in Haturile Dorintelor. poti calari …chestia asta’, Haturile Dorintelor’, insa Haturile nu iti apartin.

      in ceea ce te priveste haturile dorintelor tale sint in mainile tale, prin urmare in functie de dorintele pe care le manifesti iti deschizi orice viitor doresti ( Lao a zis o clar-cristal )
      insa asta se poate in ceea ce te priveste, in ceea ce priveste Umanitatea, Haturile sint cele care strunesc dorinte manifestate inca de cind e omul pe planeta, deci …le poti exclusiv ‘calari’, …sau te poti da pe valul pe care Dorintele il definesc, …tot aia

      ”Liderii lumii trebuie să se unească pentru a face faţă crizelor pe termen scurt şi pentru a pune bazele pentru un viitor mai durabil şi incluziv”

      e insuficient, prin definitie e insuficient. mai simplu spus ar fi un soi de ..frectie la picior de lemn.
      liderii lumii ar avea un motiv sa stea la aceeasi masa, motivul fiind crizele din sistem, care …dau navala, insa mai cu seama crizele ‘din afara sistemului’, acestea fiind cele care au o singira treaba, prin Definitie!, sa …’arunce in mare’ sistemul cu totul!, cu tot cu crizele lui interne, …deci pina la urma cu tot cu liderii preocupati exclusiv de crizele ‘din sistem’, din sistemul numit Natura.
      cui ii mai pasa ce fel de crize ai rezolvat talica, si ce mare viteaz ai fost, daca in final ‘umanitatea’ a fost ‘aruncata in mare’?!

      dincolo de tot felul de crize, de toate crizele care se manifesta si se vor mai manifesta, exista una care …prin Definitie! tinde sa fie plenar silentioasa, de a dreptul stealth! si care vizeaza translatia de la ‘umanitate’ la ‘antiumanitate’, calea catre destinatie fiind …transumanismul.

    • riscul fundamental e Artificializarea
      de aici deriva altul, legat ombilical: Natura se dezechilibreaza pe sine insasi pentru a Echilibra prezenta Artificialului in Univers.
      acesta, derivat din primul, fix pe primul il catalizeaza!, prin urmare daca nu esti atent si intri in bucla asta …n ai cum sa mai iesi, vei ajunge negresit la destinatia numita Artificializare.

      Artificializarii nu i te poti opune, daca e o dorinta a oamenilor. ca daca faci asta, adica te opui Antiadevarului, …tocmai ce te ai declarat adept al lui,
      prin urmare tot ce se mai poate face, pentru ca dorintele de Artificializare deja exista, e sa faci Pace.
      daca nu faci asta tendinta va fi ca Natura sa dispara din peisaj, Artificializarea acoperind ‘tot locul’
      deci dincolo de papica, de parale si de putere …uite ca mai exista ceva, ceva care te ‘arunca n mare’ cu tot cu papica, cu tot cu parale, cu tot cu putere, mai altfel spus …fix cit vei avea toata papica, toate paralele si toata puterea …vei constata ca ‘din afara’ ai fost aruncat in mare, adica …le ai pe toate, insa de fapt n ai nimic, nici macar tu nu ti mai aparti …

    • daca referinta pe care o folosesti e alta decit ‘Antinatura VS Natura’, ‘Antiadevar VS Adevar’, toata constructia ta nu face doua parale, pentru ca in final va fi ‘aruncata n mare’
      deci tot ce faci…ori faci avand ca referinta Balanta ‘Natura, SI, Antinatura’, SI fiind Reazemul, ori facerea ta nu face doua parale, indiferent cit de mareata ti se pare la un moment dat

      ( despre alte preocupari …de pe trepte inferioare, care vizeaza lupta pentru si mai multe parale, lupta pentr si mai multa putere …, ce sa mai vorbesti?!, devin preocupari de a dreptul insignifiante in mod absolut, fie el chiar si in mod absolut relativ )

      • Noua Lume, Noua prin Definitie, vine la pachet cu Noi sisteme sociale

        pentru ca translatia de la actualele sisteme sociale la cele Noi sa fie …lina, tot ce trebuie facut e sa umpli de dubii actualele sisteme sociale si sa ‘descoperi’ pas cu pas …minunatiile pe care Noile sisteme sociale le aduc in dar
        astfel, pe cind oamenii resping ‘vechile sisteme sociale’, departindu se de acestea, sint atrasi de catre Noile sisteme sociale, apropriindu se de acestea …zambind

        inca nu se stie de ce actualele sisteme sociale, conduse de oameni, au un asa grandios apetit de a se umple ochi cu dubii, practic …colcaie de dubii, devenind de a dreptul Dubioase, din orice pozitie le ai privi
        este uimitoare aceasta procedura, prin care in mod silentios, pasnic, …in ‘stil Melc’, e transferata, translatata conducerea civilizatiei de la sistemele sociale conduse de oameni catre sistemele sociale conduse de IA, astea fiind si cele proprii Noii Lumi

  • Dacă după operație puteți renunța la ochelari, e foarte bine. O să ne învățăm – și dv. și noi – cu noua înfățișare. Ochelarii sunt o grijă în plus – îi am de la 7 ani și de curând am mai adăugat o pereche…

  • Fara ochelari.

  • Domnu’ Cristoiu,
    Spre deosebire de Real Life, in politica orice este posibil…
    Da’ ma voi „linisti” cu gandul ca ati mai facut profetii care nu s-au implinit… 🙂

  • Domnule Cristoiu, va sta mai bine fara ochelari! Mi se pare normal sa va preocupati de imaginea Dvs,,, Aveti incredere , ca ma pricep!!!
    Î ?

  • Domnule Cristoiu, va sta mai bine cu ochelari! Mi se pare normal sa va preocupati de imaginea Dvs,,, Aveti incredere , ca ma pricep!!!
    Î 😛

  • de ce s ar intreba un barbat cum arata mai bine, cu ochelari sau fara?! :))

    • inca olecut si preocuparea se cocota tocma in varf, unde gasesti babele rujate si mosii cu parul vopsit.
      :)))) :)))))))))))

  • Domnul Cristoiu, eu vă stimez şi cu ochelari şi fără. Personal, sunt în altă situaţie: sunt la vârsta la care trebuie să îmi pun ochelari şi mă întreb cum aş arăta cu ochelari.

  • Maestre ti s-a urcat fudulia la cap? Ai vazut cotofenele ca turuie prosteste ce-ai zis matale luni si ai inceput sa te crezi Ion gura de aur? Pai ieri il dadeai pe Draghi si erai suparat ca Malai Mare nu e trecut nici macar la altii!!! Cat priveste faptul ca Geoana cu accent pe o ia jumate din alegatorii psd e clar ca trebuia intai sa faci operatiile de cataracta si dupa sa faci previziuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *