Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Spre legalizarea consumului de droguri

MOTTO:

   „Terenul 17, cu siguranță, miroase ca în sufrageria lui Snoop Dogg (n.r. rapper american). Doamne, pe tot terenul miroase a marijuana!”

                                                                                   Alexander Zverev[1]

„Am simțit și eu pe Terenul 17, am simțit când ne încălzeam pentru meci”[1], i-a ținut isonul neamțului cehoaica Marketa Vondrousova, semn că arena sportivă americană aduce, mai degrabă, cu un laborator de stupefiante. Ca și lumea întreagă, încăpută pe mâna rețelelor internaționale de traficanți de produse halucinogene. Rețele aflate în cârdășie cu instituțiile statului, să nu ne prefacem mai orbi decât suntem! O afacere din care se câștigă cu nemiluita, bani folosiți  ulterior ba în organizarea vreunei lovituri de stat ori de  palat în țările cu democrație necorespunzătoare, ba în susținerea unui lider fidel în coloniile din  vecinătate, ba în felurite campanii politice ori, chipurile,  umanitare…  În contextul dat, mă încumet la o predicție – nu va trece mult timp și consumul de droguri se va legaliza cam peste tot, la presiunea actorilor importanți ai scenei mondiale. Între ei nu putea lipsi magnatul Soros, un susținător  declarat al prizării marijuanei. Iar la magnitudinea financiar-politică a acestor prădători  nesătui, demersul cu pricina va fi o bagatelă ! Păi, nu la fel s-a întâmplat și cu băuturile  alcoolice, după  o prohibiție  eșuată ? O prohibiție care a complicat și mai tare lucrurile, amplificând o criminalitate organizată și așa endemică (a se vedea, cu osebire, cartea Chicago sub teroare, a scriitorului Kenneth Allsop). Viciul nu poate fi interzis, să nu ne iluzionăm aiurea! Alcoolul și drogul sunt ingredientele în absența cărora tinerii frumoși  și liberi ar pica în depresie. Și cum să le blochezi drumul spre fericire? Viața e scurtă oricum, nu? Importantă-i  distracția, alunecarea în ireal!

De aceea, mă amuză  până la furie reacția autorităților noastre,  una de o demagogie scandaloasă,  când vine vorba despre molima ce s-a abătut asupra  puberilor băștinași. Școlile, liceele și facultățile de la noi, aidoma și cluburile, adevărate paradisuri colective ale pierderii de sine, seamănă izbitor și dramatic cu „Terenul 17” newyorkez. Ori cu sufrageria rapperului ăla celebru, transformat în idol de generațiile de maneliști carpatini,  la concurență cu alde Gheboasă și Tzanca Uraganu…

Altminteri, incriminarea în continuare a consumului și traficului de droguri va umple pușcăriile cu droaia de rătăciți. În consecință, „deschideți larg porțile închisorilor ! Nu vedeți câtă lume vrea să intre?”[2]

 

[1] Gazeta Sporturilor

[2] Vasile Butulescu, Aforisme

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Spre legalizarea consumului de droguri”

  • Cam 100 de ani de pierzanie ne vor trebui și apoi vom lua în considerare politica zero toleranță pentru droguri a Chinei, Malayeziei etc. … Ei au învățaț din istoria lor, din războiul opiumului iar pe noi nu ne interesează experiența lorcși vrem să învățăm din greșelile noastre….cu toate tragediile și dramele familiilor din următoarea sută de ani de drogangeală statală.

  • Pe undeva în județul Brăila există satul Drogu ,deci …e aproape legalizat și consumul,dacă așa sunt directivele.Ce ar fi America fără droguri? Ce filme ar mai putea face Hollywoodul fără drogați și criminali în serie și tot felul de monștrii?Fara arme,droguri și uzina de vise Hollywood, America ar fi un stat comunist,unul banal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *