Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Statuia moralității s-a prăbușit

Să spunem lucrurilor pe nume. Votul pentru Iordache de la PSD și Dircă de la USR a fost dat sigur de către parlamentarii celor două partide. Este dreptul lor să voteze cum doresc în Parlament, dar să o facă asumat!

La fel s-a întâmplat și în această vară, când Bădălau a fost votat cu ambele mâini pentru funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi, dar nimeni nu a recunoscut, prevalându-se de secretul votului.

În cazul votului de ieri, e clar că a fost o înțelegere politică. Noi îl votăm pe al vostru, voi – pe al nostru.
Candidatul Zegrean nu a fost votat nici măcar de toți parlamentarii PNL, grav și, mai ales, umilitor pentru distinsul constituționalist.
Singurii parlamentari care nu au participat la mascarada de ieri au fost colegii mei din PMP. La fel ca la votul pentru Bădălau, noi am fost singurii care am votat împotrivă. Asta se poate verifica în procesul verbal. Numărul celor care au votat împotrivă este exact numărul parlamentarilor PMP prezenți în sală.

La sfârșitul zilei de ieri, la Consiliul Legislativ au plecat prin vot Florin Iordache de la PSD și George Dircă de la USR. Aceasta este poza zilei, oricât ar încerca unii și alții să o justifice altfel.
Nu mă miră că USR a făcut înțelegere cu PSD, au mai fost asemenea negocieri în Parlament.
Urât este când te urci pe statuia moralității și nu mai știi să cobori.

(Text de pe pagina de Facebook Eugen Tomac)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Statuia moralității s-a prăbușit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *