Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Tot ce știm de la Marcel Ciolacu despre congresul PES este că el a luat masa cu Scholtz

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Tot ce știm de la Marcel Ciolacu despre congresul PES este că el a luat masa cu Scholtz”

  • atunci cînd vremurile se schimbă și …ochi trebuiesc primeniți
    la vremuri noi, ochi noi.
    tot așa și cu consilierii.

  • s ar putea spune ca razboiul din gaza a trecut in uitare, in umbra, razboiul din ucr

    nu prea cred. razboiul din gaza …Catalizeaza! razboiul din ucr.
    la un moment dat disperarea devine generator de miscare, caz in care miscarea, in general, vine la pachet cu nebunia, fie ea una de moment. ( de unde rezulta ca probabilitatea ca evenimente nebunesti sa se intimple in conflictul din ucr …creste si tot creste )

    de la un moment dat incolo ‘castigul Revolutiei Mondiale’ se marcheaza si pe crestere si pe scadere.
    adica …indiferent ce se ntimpla pe planeta, de la un moment incolo Revolutia Mondiala se autoalimenteaza.

    • ceva e cu adevarat uimitor. uimitor in cel mai pur stil.
      chiar si cind Marea Revolutie se gripeaza pe alocuri, ea e ‘unsa’ …cu ninactiuni, in modul, insa suficient ca sint si asa.
      mai exact: atunci cind ‘urmatorul pas’ in razboiul din ucr devine implacabil, el nu e initiat printr o Actiune, ci fix asa cum a si inceput totul, cu o momeala’ …pur naturala in fata careia s a nascut o Reactiune ( deci plenar disproportionata )
      acum e rindul ucr sa faca acest pas, …plenar disproportionat. faptul ca nu mai au energie, spre ex bani, duce la cresterea presiunii. ea, si in ce i priveste pe ucr, va creste si va ot creste. pina cind? pina cind o supapa se va activa, pe motiv ca …a cedat.
      ce urmeaza e ‘urmatorul pas’, chia daca el poate fi o exprimare nebuneasca de moment

      arta, nenica
      Antiintelepciune …cam pura.

      • atunci cind se va diseca Marea Revolutie se va gasi si diferenta fundamentala dintre ea si Razboiul Mondial
        Razboiul Mondial are ca esenta Actiunea
        Marea Revolutie are ca esenta Reactiunea Plenar Disproportionata

        ( azi in lume exista actori care reactioneaza purtind o plenara grija masurii cu care fac asta, pentru ca nu cumva ea sa fie disproportionata ( acestia stiind cu ce se mananca Vremurile astea ) )
        si exista actori care reactioneaza plenar disproportionat, fara sa se fereasca cumva de potentialul de pandemizare a dinamicilor ( care i ar defini fix pe cei care au inceput jocul perdantii fundamentali )

        la un moment dat ucr va reactiona plenar disproportionat, sa spunem intr un moment de nebunie

  • Maesre citesc din presa de azi – “cel puțin 14 raiduri au avut loc peste noapte în Cisiordania”, „în ultimele 30 de minute, atacurile aeriene s-au reînnoit în partea de est a orașului Khan Younis. Este a treia oară în ultimele 24 de ore”
    Khan Younis este în sudul Gazei unde au fost trimiși refugiații etc.
    Deci Israelul este într-un război total contra palestinilor nu doar în nordul Gazei ci peste tot.
    Când aud minciuna că Israelul este unicul stat democratic din zona Orientului nu-mi vine să cred că niște comentatori pot spune asta.
    Israelul nu respectă decât principil urii, al răzbunării, al colonizării foarțate, al epurării etnice și religioase.
    Un stat democratic nu ținea într-un ghetou 2 mil de oameni, cu hrana raționalizată, nu le distrugea prin bombardamente așezările, școlile, spitalele, nu intra cu tancurile și armament greu peste civilii neânarmați ca să-i măcelărească indiferent de circumstanțe.
    Mai nou Israel zgândără Iranul, prin declarații mincinoase și diverse atacuri. Probabil au primit ordine de la stăpânul lor din America.

    • Aseară l-am văzut pe Badea proaspăt ras, tuns, frezat îmbrăcat la costum cu cămașă albă.
      A făcut o scurtă introducere cu ce preferă cititorii, în sensul că el își bate gura cu noi degeba, și a trecut într-un ritm trepidant la un brief pe subiecte.
      Ai un F.B. Badea, adik nota 10!

      • Și, da, faza cu pătrunjelul și Ciucă a fost scenă din tetrul absurdului.
        Ciucă trebuia să fie și în costum militar așa, pentru o scenografie reală.

  • Stimate maestre ,
    In legatura cu represaliile de la Odessa , pomenite de Dv, s-au putut documenta :
    “Într-o notă informativă trimisă Marelui Stat Major găsim o posibilă cifră oficială a execuţiilor (urmare a ord de represalii):
    NOTĂ
    Unitatea Evrei executaţi
    Rgt. 23 102
    Rgt. 33 85
    Rgt. 38 100
    Rgt. 3 art. 130
    Total. 417
    [pag 514 , 515]
    Restul sunt vorbe:
    Tribunalul :
    -„iar pe străzi oamenii sunt împuşcaţi la întâmplare, astfel că în acea dimineaţă sunt executaţi cca. 5 000 de oameni” .
    Acuzatia nu se întemeiază pe nici o probă [pag 565]
    -Cat despe Dalnic , nu exista nici un document oficial al Armatei Romane care sa valideze acuzatiile. Si nici acuzatorul nu a produs un astfel de document incontestabil.
    [Cifrele din parantezele patrate reprezinta paginile din “Armata, Mareşalul şi evreii” de Alex Mihai Stoenescu (RAO, Editia a II-a 2018)]

  • Domnule Cristoiu, o data doresc sa va aud si pe dvs CERAND Hamasului sa opreasca atacurile contra Israelului si sa recunoasca Statul Israel. Sa recunoasteti ca nu va fi pace acolo pana cand Hamasul si palestinienii nu vor accepta si recunoaste Statul Israel. Din pacate, NU AVETI acest CURAJ !!!! Atacati Israelul mereu, va erijati in protectorul palestinian, dar nu acuzati si nu cereti organizatiilor teroriste Hamas si Jihadul Islamic sa inceteze atacurile si sa recunoasca Statul Israel. De abia atunci poporul palestinian pe care il plangeti atat va avea pace acolo si liniste acolo.

  • ‘urmatoarea mutare’ va fi o dezvoltare maximala a precedentelor.
    Insularizarea se va adinci, apele se vor retrage si mai potent catre matca, insulele rezultate vor trai ‘in propria piele’
    ‘autosuficienta’ e cheia ( a fost vizibila treaba asta de citiva ani de zile, putea fi dedusa de mai multi ani, unele insule sint preocupate de ani de zile de atingerea autosuficientei…
    ‘urmatoarea mutare’ e o dezvoltare maximala a precedentelor. ( pentru ca Marele reflux sa si vada de drum se vor manifesta, la nevoie, atitea ploi de la waterloo cite se vor dovedi suficiente )

    • pe vremea Marii Revolutii toate crizele pandemice vin pentru …a ramane. pina la final.
      daca vreuna dintre crizele pandemice da semne ca …dispare, asta nu suna bine.

  • Domnule Cristoiu poate reusiti un interviu cu ambasadorul Israelului si sa ne explice de ce prima cetatenie a fostului premier Golda Meir a fost palestiniana pana in 1948. Poate ne explica dl. Ambasador unde s-a nascut strabunicul si bunicul domniei sale.

  • Ne punem intrebari ca sa „orientam” retorica; cat mai convingator….pentru cine??
    Romania/ romanii nu conteaza pentru nimeni; nici pentru ucrainienii pe care i-am ajutat pe toate „partile”.
    Raspunsul e la dl.Cristoiu: „E un vasal. Și ca orice vasal nu-și poate permite să se rupă de Stăpîn. De Stăpînul care-i dă de mîncare.”
    Ne mai dau ceva la pensie in 2024?? Poate un pic de cianura?! Mai simplu subfinantam sistemul de sanatate, dar sustinem financiar
    interesele americanilor. Si uite asa am depasit Bulgaria….la mortalitate.

  • sintem in plin avant revolutionar al Marelui Reflux, care sustine dinamicile proprii Insularizarii.

    sintem in plina ‘polarizare a sinelui Civilizatiei’

    cu toate astea urmeaza o intalnire Biden-Xi.
    tot ce se poate, insa …dinamica asta pare a fi in raspar cu ‘mersul vremurilor’.
    vremurile sint despre o despletire a Globalizarii si de impletire a Insularizarii. or ‘impletirea Insularizarii’ sustine ‘lipsa intalnirii dintre cei doi’, nu intalnirea.
    insa …cine stie, o fi altfel

    • ‘polarizarea sinelui Civilizatiei’ e un anotimp
      e o primavara
      intalnirea asta e in raspar cu ‘dinamica anotimpurilor’. in fapt e o stavila in fata curgerii anotimpurilor

      asta daca nu cumva rezultatul discutiilor va fi despre si mai multa polarizare a sinelui Civilizatiei, despre o si mai adinca ruptura intre cele doua ‘semilumi’

      nicio stavila nu rezista in fata curgerii anotimpurilor, iar atunci cind dinamica asta sufera o face din proprie dorinta ( nici macar asa ea nu se opune ‘curgerii anotimpurilor’, pentru ca dorinta, indirect, catalizeaza ‘noua primavara’, care aduce Artificializarea. Marele Reflux poate fi pus la indoiala, insa Insuccesul e garantat prin fabricatie )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *