Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Un Memoriu şi mai multe răspunsuri

Ascultaţi!
Îi cer domnului Preşedinte cu împrumut (aprobare) ca statul să-mi dea un milion.
Acest milion î-l depun la CEC într-un anumit fel, după un anumit calcul. La sfîrşitul anului, statul îşi ia milionul plus dobînzile. Cu ce rămîn eu? Treaba mea!
Aş vrea să mai scriu o poantă şi după aceea continui cu autobiografia mea.
Ascultaţi!
Eu am o vorbă a mea şi anume mama mea a făcut un băiat mic, mic şi al dracului, dacă eram prost muream ori la cutremurul din 1977, ori la Revoluţia din decembrie 1989, fiecare are o păsărică, iar eu am tot stolul. Dacă încep să vorbesc deschid cursuri de reciclare cu taxă de 1000 lei ora. Cînd miliardarii fac afaceri, viaţa a 100000 de oameni (am dat un exemplu) nu valorează nimic. Ceauşescu a făcut o mare greşeală. Doriţi să ştiţi care? Daţi o sticlă de CONIAC foarte bun, un cartuş de ţigări foarte bun şi vă raportează Nicuşor ce greşeală a făcut prostul ăla de preşedinte dement.
Şi acum să continuăm.
Sînt de acord să devin ofiţer în poliţia Română cu o singură condiţie:
1. Şeful meu direct va fi domnul colonel Mateescu şi nimeni altul indiferent de funcţie şi grad.
2. Voi lucra oriunde cu condiţia ca şeful meu să fie colonelul Mateescu.
3. Mi se va pune la dispoziţie un apartament cu trei camere în care se vor introduce următoarele dotări:
a) camera de lucru (birou cu două telefoane directe).
b) salonul de discuţii şi primirea ordinelor de misiune specială.
c) dormitorul.
d) un garaj în care să încapă cel puţin trei maşini, dotat cu toată dotarea necesară.
În prezent trăiesc (cu acordul şefului meu) cu o ţigancă pentru a ajunge acolo unde trebuie (dar ca să ajungem acolo va fi nevoie să devin regele neîncoronat al ţiganilor).
Am fost instruit şi superinstruit în armată cît şi în viaţa civilă de cadre militare, poliţie, securitate pentru paza obiectivelor speciale pe linia: Paza Contra Incendiilor. Pînă acum am demonstrat ce ştiu şi ce pot. Am doi copii de crescut şi doi părinţi. Cer protecţie familiei mele.
Am terminat, că mă doare capul.”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Pagini: 1 2 3

3 comentarii pentru articolul „Un Memoriu şi mai multe răspunsuri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *