Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Un proiect românesc făcut de elevi: experiment de supraviețuire în spațiu

Cu respect și entuziasm, ne adresam companiilor, dar si persoanelor fizice ce ne pot sustine cu o sponsorizare (orice suma este importanta) pentru a ne indeplini visul de a reusi sa ne prezentam in fata intregii lumi proiectul/inovatiile la care am muncit cu multa daruire si pasiune. Cu acest proiect am obtinut recent locul 3 international la prestigiosul concurs NSS Space Contest 2024 (NASA). La acest concurs au participat peste 29.000 de elevi din 28 de țări, cu un total de 5200 de proiecte.

Suntem un grup format din 9 elevi pasionati (+1 coordonator) ai Colegiului Național “Sfântul Sava”, denumirea grupului fiind AQUILA. Suntem elevi (cls a X-a) cu rezultate foarte bune la invatatura, pasionati de stiinta, fizica, chimie, medicina, cercetare, ecomonie etc si vrem sa ne dezvoltam cunostintele cu sprijinul dumneavoastra.

Ca urmare a performanței noastre remarcabile, am fost invitați in luna mai, la Los Angeles, să ne prezentăm proiectul și să primim premii în fața unui public select format din specialiști din diverse domenii, alături de numeroși elevi din întreaga lume. Evenimentul va avea loc la sediul National Space Society (NSS) din Los Angeles, SUA.

Dorim sa reprezentăm cu cinste România și să afișăm tricouri, bannere și postere cu imaginea companiei dumneavoastră.

Descrierea proiectului pentru care se solicită sponsorizarea

Proiectul realizat de noi, “Aquila” este un demers ambițios care explorează supraviețuirea în spațiu pentru peste 15000 de oameni pe nava Aquila. Scopul proiectului este să creăm o lume sustenabilă și să deschidem noi frontiere în explorarea spațiului. Astfel, am creat condiții similare cu cele de pe Pământ, precum metode inovatoare de reciclare avansata a deșeurile organice și minerale, am creat habitate biome unde oamenii socializeaza și au parte de divertisment, folosim tehnologie de propulsie avansata, am creat programe educationale pentru copii de pe nava etc. Această inițiativă nu doar extinde orizonturile cunoașterii în ceea ce privește explorarea spațiului cosmic, dar și propune soluții practice pentru problemele terestre, cum ar fi încălzirea globală sau gestionarea deșeurilor, soluții pentru agricultura și economie, soluții ce le vom putea aplica și pentru comunitatea/tara noastră.

Cateva motive pentru a ne sprijini:

– promovarea imaginii și mesajului firmei: Prin materialele noastre publicitare, cum ar fi tricourile, bannerele și afișele, vom afișa cu mândrie imaginea și mesajul companiei dumneavoastră. Stim ca sunteti o companie foarte cunoscuta, dar noi va vom reprezenta numele cu mandrie la acest Congres.

– reprezentarea României și a comunității: Prin premiul nostru și prin această premiere, vom reprezenta cu cinste România și comunitatea noastră. Este o șansă de a arăta că tinerii noștri au potențial și că suntem capabili să ne facem țara mândră.

– investiția în viitor: Ajutorul dumneavoastră nu doar că ne va permite să performăm în continuare, dar ne va oferi și oportunitatea de a învăța de la specialiștii prezenți la eveniment si la anul sa fim si mai competitivi. Cunoștințele dobândite le vom putea aplica în viitor, inclusiv în eventuale proiecte realizate în colaborare cu firma dumneavoastră.

Date despre organizația / instituția solicitantă

ASOCIAȚIA DE PĂRINȚI DIN COLEGIUL NAȚIONAL SFÂNTUL SAVA – BUCUREȘTI”, persoană juridică română fără scop patrimonial, înregistrată în registrul persoanelor juridice sub nr. 105 din data de 19.11.2019 prin încheierea civilă pronunțată de Judecătoria Sectorului 1 București, în Dosar nr. 29538/299/2019, cu sediul în Mun. București, Bld. Dinicu Golescu nr. 35, bl. 35, sc. 1, et 7, ap. 35, sector 1, CIF 41958885, Cont IBAN nr. RO75 RNCB 0304 1657 5638 0001 deschis la Banca Comercială Română S.A. (la detalii plata TREBUIE precizat – „pentru Grupul Aquila”, reprezentată prin președinte PANĂ RUXANDRA – MIHAELA.

In speranta că rezultatul obtinut, viziunea noastră și pasiunea noastră pentru explorarea spațiului (si nu numai) vă vor impresiona, vă rugăm să luați în considerare sprijinirea proiectului nostru, care are potențialul de a deschide noi orizonturi în cercetarea spațială. Cu ajutorul dumneavoastră, putem continua să visăm în mare și să facem o diferență în lumea științei.

Cu recunostinta,

Echipa Aquila: Ghit Maya-Alexandra, Turcu Alexandru, Gherghe David-Mihai, Andronea David-Macarie, Julean Maria-Cristina, Cheta Mihai, Fabian Luca-Alexandru, Dutu Damian-Stefan

Contact:0740028763 „


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *