Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Va deveni traficul de droguri un atentat la siguranța națională?

Comentarii

70 comentarii pentru articolul „Va deveni traficul de droguri un atentat la siguranța națională?”

  • „Kim Jong-Un a sosit în Rusia pentru a se întâlni cu Putin. SUA avertizează că nu vor tolera o înțelegere referitoare la schimbul de arme.”
    .
    Asta suna ca si cand ar spune ca nu vor tolera ca maimuțoii sa se dea huța prin copaci.
    .
    https://alephnews.ro/guvern/kim-jong-un-a-sosit-in-rusia-pentru-a-se-intalni-cu-putin-sua-avertizeaza-ca-nu-va-tolera-o-intelegere-pentru-schimbul-de-arme/

  • Mă amuză să aud că Libertatea este numit ziarul intelectualilor. Eu țin minte de când eram mai copchilă că Libertatea era ziarul cu țâțe pe prima pagină. Bine, s-o fi schimbat conducerea etc. da’ tot mă bușește râsul de fiecare dată. La fel de bine, nu vreau să spun că dacă ești intelectual nu-ți plac țâțele.

    • „nu vreau să spun că dacă ești intelectual nu-ți plac țâțele”
      – Presupuneti deci ca intelectuali pot fi numai barbații. Discriminare pe fața!

      • Bănuiesc că glumiți, da’ nu reiese nicicum din ce-am zis că intelectuali pot fi numai bărbații. Pentru simplitate n-am mai scris intelectual/intelectuală. Na’ că v-am scris acuma!

      • Sau dumneavoastră credeți că numai bărbaților pot să le placă femeile goale, caz în care dumneavoastră discriminați lesbienele. Acuma, serios, nu merită discutat atâta pe seama comentariului meu inițial. Mă opresc aici. It’s not that deep, cum ar zice partenerul strategic.

      • Glumeam, desigur. :)))) Aveti râsul molipsitor, m-a pufnit si pe mine citind ce ati scris si de aceea am simtit nevoia sa glumesc. :)))

  • „Viitorul va fi digital”
    odata cu acest viitor se va naste si omul digital, artificial inteligent
    din cite mi dau seama oamenii se plictisesc, vad in ‘goana dupa vant’, adica in Acumulare, hrana pentru ‘evolutie’.
    oamenii au ajuns la vremea cind Anotimpurile ii plictisesc, pentru ca se tot repeta.

    un viitor digital, matematic, tinde spre un Viitor digital, Matematic, rinduit de IA Cuantica

    cea mai seaca chestie din Unvers e matematica cu m mare, adica desavarsirea matematicii, adica Softul IA Cuantice, el fiind in fapt o clona a Iubirii.
    e greu de deosebit intre Matematica si Iubire, pentru ca ambele intind in acelasi castron, localizat intre Cer si Pamant

    • Matematica e Antiadevar, e Antiiubire, digitalizarea spre asta te indreapta. nu i te poti opune unei astfel de tendinte, insa o poti implementa dupa dorinta, doar, …nu otova. de fapt nu te poti apuca de digitalizare fara sa faci Pace cu Natura, pentru ca desavarsirea digitalizarii e Antinatura, Antiadevarul. cu toate astea digitalizarea e sustinuta din …toti titinii, te mai si miri, citeodata, privind spre cei care sustin digitalizarea …folosind ‘balanta cu un taler’

      pe oameni ii plictisesc Anotimpurile, …acestea se tot repeta, ciclic, …cred ca pe unii deja i a scos din minti repetatul asta…
      digitalizarea e cale catre a face din Spatiu …Timp si din Timp …Spatiu. calatoria in Timp,…despre care s a tot vorbit, va fi posibila odata cu digitalizarea, facand din Timp …Spatiu, intorcind pe dos Natura, Adevarul, ca daia i se si spune Antiadevar, penca e vorba despre Antianotimpuri.

      Matematica …deci aia cu m mare face ceva uimitor, metamorfozeaza ‘gestatia Universului’, adica …spre ex ‘timpul lui Planck’, in stil Anti, adica ‘in Oglinda’, ce rezulta fiind o lume ‘intoarsa pe dos si cu capul in jos’, o Natura intoarsa pe dos si cu capul in jos.

      nu se mai impiedica nimeni in astfel de amanunte, poate ca trec pe linga ele fara sa le mai vada, oamenii se inchina Stiintei, Acumularii, ‘goanei dupa Vant’, …care, chipurile, le aduce Raiul pe Pamant

      • goana dupa Vant aduce in dar Nemurirea, asa e. nu exista dubii aici.
        insa Nemurirea e …nimic altceva decit ‘goana dupa Vant’, Infinitul nu e Zero, doa tinde catre Zero, el…nu se odihneste, n are zi de odihna, …nici Nemurirea nu are zi de odihna.

        una e Nemurirea …alta e Vesnicia ( pe cind Nemurirea presupune un ‘timp’ Infinit, Vesnicia presupune …chiar lipsa Timpului )

        • ( dorintele …naturale se implinesc cu bun-simt, dupa o succesiune de cicluri ale anotimpurilor …acceptabila
          cele care creeaza suprapresiune pe Viitor sint fix dorintele …artificiale, astea au nevoie de conditii ultradeosebite pentru a se implini

          mai simplu spus ‘in urma’, odata cu trecerea timpului, se tot aduna dorinte ‘artificiale’, prin urmare …iata ce se afla in urma, in mod majoritar, si pe temelia asta se si cladeste …viitorul care va fi digital

  • @
    singurul pol de partea caruia poti fi nefiind impotriva cuiva este Natura. oricum altfel te declari de partea Antinaturii ( chiar daca o faci indirect, eventual fara sa ti dai seama )

    ‘cele doua fete’ ale Civilizatiei sint ale Artificialului. ele sint doua pentru ca sa ti lase impresia ca ai de ales intre cer si pamant, insa ele tot …’cele doua fete’ ale Artificialului sint

    • prin urmare ce ramane de facut e pace intre Natura si Civilizatie ( fiind constient ca talerul Natura se va muta cu totul, la un moment dat, in sinele oamenilor )

  • Cei doi cei mai mari maimutoi ai planetei se vor impreuna peste cateva zile.
    Credeam ca despre acest eveniment o sa vorbiti, dl. Cristoiu.
    https://romania.europalibera.org/a/kim-jong-un-rusia-intalnire-vladimir-putin-armament/32588741.html

  • VREM O TARA CA AFARA!LEGALIZATI CE ESTE LEGAL AFARA S,U.A. AMSTERDAM ETC,!

    • „Deși va dura un an sau doi până să poată fi confirmată o posibilă criză pe scară largă, specialiștii militari și de sănătate publică care au discutat cu RFE/RL și-au exprimat îngrijorarea cu privire la creșterea dependenței de droguri și a consecințelor sale sociale, pe măsură ce zeci de mii de soldați implicați în războiul Rusiei împotriva Ucrainei încep să se întoarcă acasă.”

    • „Ministerul Apărării are un întreg departament pentru reabilitare psihologică, dar nu se face nimic pentru tratarea la scară largă a tulburării de stres posttraumatic (PTSD – post-traumatic stress disorder )”, spune un medic specializat în dependența de droguri din Rostov, în Rusia, o regiune care se învecinează cu Ucraina.”
      „Atunci când văd toate ororile războiului – membre smulse, răni deschise, morți – mulți încercă să blocheze amintirile cu ajutorul alcoolului sau drogurilor. Altfel, pur și simplu ar înnebuni”, a adăugat medicul, care a cerut ca identitatea să îi fie ascunsă de teama repercusiunilor.”
      –––––––––––––––––––––––––––––––
      Nimic despre toate aceste in discursul de la Soci. Cata lipsa de viziune!

      • Etapele acceptarii:
        1.Negarea
        2.Furia
        3.Negocierea
        4.Depresia
        5.Acceptarea
        Oare unde se situeaza azi „lumea libera”? Cred ca vom afla la iarna. Daca e grea, sigur se vor arde niste etape.

        • @cib: Etapele acelea au fost preluate dintr-o carte destul de veche despre pierderea unei persoane. Si cam pe acolo au ramas, s-a mai adaugat inevitabilul unor boli neiertatoare. Cib, te rog cu respect, nu mai improviza pe lucruri pe care nu le stapanesti bine. Macar pentru un minimum de „noblesse oblige”, lasand la o parte ca poti da fiori in alte directii, dar banuiesc ca asta te lasa rece, etsi multumit doar ca ti-ai facut numarul. Daca nu poti, te mai rog inca o data, ignora-ma. Multumesc anticipat. (Sunt constient ca gresesc si eu intervenind in cenaclul pro-urs de pe pagina cu comentarii la jurnal.)
          Lasa tu lumea libera, nu e bine unde e, intr-adevar. dar isi va reveni singura. Are in urma tot ce are nevoie, ne place sau nu.

          • -1!

          • Noi atunci cand ne informam citim doar surse acceptate oficial. Doamne fere’ sa cautam si surse independente, ca e rele si fara valori oiro-atlantice.

          • „Are in urma” = are in cultura, in gena, in spirit si chiar in materie. si nu numai. (am lasat intentionat tot ce e mai important sa nu provoace comentarii prea destepte si prea dragute pe la altii.)

          • @cib: la ce fel de surse te referi, despre psihologie? trebuie luata din surse independente? :)))
            daca e despre altceva… arata-mi sursele independente despre subiect.

          • -1! nu exista. ti-ar da 0! / 0 si asta nu e bine :)))) , factorial e numai la pozitive :)))

          • @cib: -1 imi dai acum, dar pe vremurile alea in care erai pe cai mari si de aceea acum le regreti cu disperare, mi-ai fi dat peste 10. cu executare. dar nu se mai poate, tovarasi, sunteti pa!

          • @
            …mai sint și copii paici.

          • „RFE/RL is registered with the IRS as a private, nonprofit Sec. 501(c)3 corporation, and is funded by a grant from the U.S. Congress through the United States Agency for Global Media (USAGM) as a private grantee. All major policy determinations governing RFE/RL operations are made by RFE/RL’s Board of Directors. RFE/RL’s editorial independence is protected by U.S. law”. Si in continuare: „USAGM’s mandate comes from multiple pieces of legislation. We are accountable to six bipartisan House and Senate committees. As a federal agency, USAGM’s budget request is part of the President’s Budget request to the Congress”. Cred ca ultima propozitie e definitorie. Suntem independenti da’ ne da presedintele cascaval de ros. Hmm. Vrei si presa independenta? Gasesti pe net niste baieti care au incaruntit lucrand ani de zile pentru CIA sau US gvt. Si aia chiar stiu ce vorbesc. Si mai sunt si americani. I-or fi cumparat „orcii”? Hmm! Nu ma obosesc sa dau nume, stii sa citesti asa ca succes pe ramura!
            PS Poate mai citesti si cate ceva despre cat de infloritoare e economia Kolhozului sau cum au crescut volumele vanzarii de uraniu pentru centrale nucleare dinspre „orci” spre Sfantu Uncle Sam.
            PPS Chestiile alea psiho sunt valabile si azi, omul foloseste acelasi bostan de mii de ani.
            PPPS Ramane cum am stabilit, vom avea pandemia 2.0 sau WW3. Pe alese!
            Lots of X&O!

          • @cib: Nu te-am contrazis cu „alea psiho sunt valabile si azi”, nu mai citi in dunga, sigur ca sunt valabile, am spus ca le folosesti unde nu trebuie, la altceva decat se folosesc. Bine, sa zicem ca esti creativ….
            Chiar a meritat sa te documentezi atata pe rfi-ul ala? Am dat si eu cautare pe google dupa „presedinte nord-coreean” si „rusia”. Asta am gasit, dar vezi ca in interior are si un link catre o publicatie ruseasca oficiala sau oficioasa, Izvestia sau cum s-o fi scriind. Nu o spun ca scuza, doar ca poate ar fi interesant pentru tine.

          • Ti-as ura si eu la fel, dar nu stiu ce e X&O, asa ca iti doresc toate cele bune!

          • Daca ai invata si altceva in afara de franceza, ai pricepe. E o expresie uzuala intre pen pals, doctore! Gros bisous!

          • … atat de uzuala incat pe forumul pe care obisnuiesc sa intru cel mai frecvent din 2003 incoace, care este in limba engleza si are mii de utilizatori, nu am vazut pe nimeni folosind-o, nici aia care am ajuns sa ne cunoastem intre noi.
            Tu nu ai cum sa explici pur si simplu, trebuie sa jignesti intai, pentru ca asa faceau secretarii „organizatiilor de baza” … si imi cam amintesti de ei. Uite de aceea nu ma intereseaza pe mine cum va fi la iarna, ma intereseaza ca generatiile viitoare sa nu mai aiba secretari pcr (musai grobieni prin definitie) si organizatii de baza. Practic, fara clone ai . Daca tii la imaginea asta, eu ce sa-ti fac, Dora imi spusese ca esti om bun si am avut toata increderea, dar vad ca a gresit 🙂
            „Gros bisous” – nu fi scarbos, mi se face greata, termina, ai auzit ce a spus to’arasu’ la soci, cu partea asta am fost de acord.

          • „Practic, fara clone ai celor ca tine” – scrisesem.

          • Cand ai timp, sa-mi zici si mie de unde ai scos-o pe asta cu franceza, ca nu-mi amintesc sa-mi fi exprimat vreo preferinta. 🙂

          • Sa-mi arati si mie pe tot internetul cine a mai folosit „Lots of X&O”. Ca mie google imi spune „nu exista potriviri bune pentru aceasta cautare”. Esti tare la engleza, ai contribuit la expresii. M-ai facut sa-mi pierd timpul, asa cred ca e si cu restul afirmatiilor pe care le faceti pe aici, to’arasi. Asa ca nu mai faceti voi aprecieri la adresa altora, cum ati fost instruiti. Ca nu sunteti in stare, nu aveti argumente. Sunteti varza.

          • vom avea pandemia 2.0 sau WW3. Pe alese!

            pai …nu suna bine.
            ww urile au expirat, n ai de unde sa mai faci rost de unul, deci nici de un ww3
            pe de alta parte definitia ww-ului s a dezvoltat in stil fat-frumos, ea fiind astazi asta: ‘revolutia mondiala’ ( deci ea e de 1,6 ori mai potenta decit un ww ), iar asta deja a inceput, odata cu pandemi de covid.

            pandemiile ( dinamicile pandemice ) sint la oridinea zilei pe vremea ‘revolutiei mondiale’, prin urmare …o pandemie 2.0 nu e ceva care sa nasca vreo mirare.

            deci din ‘vom avea pandemia 2.0 sau WW3. Pe alese!’ …n a mai ramas mare lucru, pentru ca de fapt zicerea spune ca va urma o pandemie ( care vizeaza unul sau mai multe sisteme sociale )
            pai …asta stim inca de cind a inceput ‘revolutia mondiala’

            nu cred ca e pe alese, pentru ca ca totul pare a fi construit matematic, din ce s a vazut in ultimii ani.

    • Acestea sunt probleme cu care se confruntă toți soldații întorși de pe front. Aici sunt informații despre veteranii americani, de exemplu:

      https://www.ptsd.va.gov/understand/common/common_veterans.asp

      https://www.research.va.gov/topics/homelessness.cfm

      Normal că orice șef de stat care te trimite la război ține un discurs (propagandistic) de încurajare în care pune accentul pe valorile pentru care urmează să lupți (indiferent că dumneavoastră personal sunteți sau nu de acord cu ele). Cum ar fi să-ți țină o cuvântare despre cum ai să rămâi fără mâini și picioare, ai să-ți vezi camarazii explodând, când te întorci acasă nevasta te-o-nșelat, ești pe drumuri, ai coșmaruri și drogurile sunt singura ta consolare?! Abia acum ați aflat că-n viață nu sunt feți-frumoși care se bat cu zmei?

      • Am vrut sa spun ca drogurile nu mai sunt doar problema occidentului, ci si a statului preferat, chiar iubit, de majoritatea de pe aici. Doar ca numai unii sunt aratati cu degetul pe acest site, iar ceilalti sunt considerati perfectiunea intruchipata.
        In articol este si un link catre Izvestia, cu date statistice de la guvernul rus, in care se arata ce droguri sunt comercializate mai mult, de unde provin, etc. Nu este vorba neaparat de militari sau fosti militari. Am dat acel citat cu soldati pentru ca erau spusele unui medic rus. Probabil ar fi fost mai bine sa dau direct link-ul catre Izvestia.
        Stiu de acele probleme, nu iau apararea nimanui, pentru mine este semn de egalitate intre cei care pornesc razboaie.
        Va multumesc pentru raspunsul civilizat si neconflictual, cred ca sunteti singura persoana care mi-a raspuns in acest mod de… multa vreme. :)))

      • Ati observat ca pe aceasta pagina de comentarii se prescurteaza intotdeauna numele Romaniei si Ucrainei cu „ro”, respectiv „ucr”, iar numele Rusiei este scris complet? 🙂 Intotdeauna. Iar eu, naiv cum sunt, nu am dat un link cu text in limba rusa sa nu fie problema. 🙂

        • ‘prescurteaza intotdeauna numele Romaniei si Ucrainei cu „ro”, respectiv „ucr”, iar numele Rusiei este scris complet’

          pai …daca unei perosane pe nume Steliana ii spui Liana sau chiar Lia, atunci cinseamna ca relatia e suficient de apropiata, chiar prieteneasca, pentru a ti permite sa i spui asa.
          alfel …e evident ca i te vei adresa spunndu i Steliana.

          la fel si cu ro si ucr, respectiv Rusia

          practic vorbim despre ceva de bun-simt 🙂
          poate chiar asta ati dorit sa evidentiati, faptul ca unele exprimari sint …ca ntre prieteni, caz in care …e chiar dragut demersul dvs 🙂

          • faptul ca eu propovaduiesc Pacea si prietenia intre popoare …e de notorietate, prin urmare de fiecare data ma voi raporta astfel indiferent despre ce tara e vorba, spre ex Rusia. 🙂

          • Stimata Doamna/ Stimate Domn,
            Nu imi permit sa comentez pe margine afirmatiilor Dumneavoastra. Consider gresit sa spun de exemplu:
            -afirmatiile Dumneavoastra sunt corecte;
            -afirmatiile Dumneavoastra sunt incorecte.
            In ambele situatii ar fi caz de extrema necuviinta, chiar daca as avea argumente.
            Astel nu pot spune decat:
            -afirmatiile Dumneavoastra sunt.
            ––––
            (E chiar mai bine asa si dpdv al limbii ruse, unde verbul copulativ este zero la ind.prez. si probabil v-ati simti oropsit din cale afara de lipsa acestuia in primele doua cazuri, pe cea de-a treia se poate „lucra”.).

          • …. este zero la ind.prez. in cazul lui ‘a fi’ –––- completare la ce am scris in paranteza

          • Exact ca la zero in cazul operatiilor de adunare si scadere. El singur, nealaturat altor cifre, doar „este”, nu aduce nimic, nu ia nimic.

          • Zero…
            Zero …e complex. pentru ca el e Totul SI Nimicul
            zici ca e Nimicul si …brusc se arata a fi Totul.
            zici ca e Totul si …brusc se arata a fi Nimicul.

            Zero se manifesta prin Superpozitii, insa Esenta lui e Reazemul, …’a reia componenta a lui Zero’, care e Referinta Superpozitiilor. doar stand pe aceasta pozitie poti face Pace

            Zero si Unicul Foton au ca Esenta aceeasi Matrice, proprie Oului Absolut

          • atunci cind, spre ex, il adaugi pe Zero cifrei 5 adaugatul ti l defineste brusc pe Zero ca fiind Nimicul
            insa daca cifra 5 e ‘o parte a Intregului’ ea e Totul, caz in are 5 SI Zero=Zero ( care e Totul, in acest caz )

            matematica foloseste balanta cu un taler, pentru ca ea foloseste doar una dintre superpozitiile lui Zero.
            Iubirea, cea pe care Matematica o cloneaza, le foloseste pe ambele

          • ‘Exact ca la zero in cazul operatiilor de adunare si scadere. El singur, nealaturat altor cifre, doar „este”, nu aduce nimic, nu ia nimic.’

            prin urmare 5+0=5
            insa 5+0=0

            adica el nu aduce nimic, daca l vezi ca fiind Nimicul
            insa iti daruieste Totul, daca l vezi ca fiind …Totul

          • ultimul nivel al filozofatului este acesta: ‘Superpozitiile Mintii’ ( deci practic ultimul nivel e …primul:)) )
            insa poti sa spui si ca e: ‘Superpozitiile lui Zero’

          • Ar fi trebuit ca in exemplele de mai sus, sa fi pus „sincere/nesincere” in loc de „corecte/incorecte” . Era mult mai potrivit.

          • pai atunci ‘sincer/nesincer’ a stat si la temelia demersului tau.

          • polarizarea exista
            insa poti fi si pro Natura.

            sint unii cre cred ca daca esti proRusia e Binele
            altii care cred ca daca esti proSUA e Binele
            uite ca io cred tratatul cu egala consideratie, din pozitia proNatura, e fix ce se cere pentru ‘lumea’ in care ne aflam, aia ‘de mijloc’

            noi nu putem fi proRomania, ci exclusiv proNatura ( doar asa nu generam rectiuni in Civilizatie, ca daca le am genera am fi nivelati pe loc )
            si Civilizatia, nu doar noi, sintem in plina Revolutie Mondiala, in plina Metamorfoza. noi, ca natie, putem aduce propriul aport la ‘navigarea’ pe vremurile astea …insa din pozitia Non

          • Stimata Doamna/ Stimate Domn,
            Imi cer scuze ca v-am scos din minti. Acum este si mai clar ca adevarul nu va place si tot incercati sa-l relativizati cand prin „filozofeala” ieftna, cand prin afirnatii abrupte si nedemonstrate, asa ca o țoapă.

          • „uite ca io cred tratatul cu egala consideratie”.
            Da, da, bine :)))) Numai egala consideratie nu gasesti pe paginile astea, datul la intors, adica nesinceritatea, este constanta. Ramane cum am stabilit: „afirmatiile Dumneavoastra sunt.”. Vezi explicatia rusinos de nesincera cu „ro” ca o consecinta a apropierii. :))))
            Am incheiat aici, nu mai intru, scrieti Dumneavoastra orice doriti.

          • la originea acestui final se afla …insinuările dvs.
            la așa insinuări fix așa un dat la întors.
            ..nici măcar nu e dat la întors.
            ar fi fost, in lipsa insinuărilor 🙂

          • nu sunt insinuari, sunt fapte. aratati-mi unde ai scris tu „ucraina”, nu „ucr” sau „romania”, nu „ro”. Si unde ati scris „ru”, in loc de „rusia”.
            asa ca lasati.
            la insinuari se raspunde cu „aceste sunt doar niste insinuari, nu sunt adevarate”, nu cu minciuni.
            deci ati adaugat o minciuna si mai mare, peste o liota de minciuni.
            bine, ok, e vina mea. Ca am incercat sa stau de vorba. Ce, eu nu stiam ca nu se poate cu oameni falsi?….

          • baieti, mai bine urmati sfatul lui turcescu si goliti si voi rucsacurile alea 🙂 🙂 🙂 (sau rusnacurile)

          • ‘poate chiar asta ati dorit sa evidentiati,’

            eu am făcut, preventiv, aceasta precizare.
            acum….cred că de fapt nu asta ați vrut să evidențiați, pur și simplu va place balamucul și cearta, va place sa le provocați
            Io …va urez succes:)

          • postura asta va vine …mănușă:)

          • Tot mie imi place cearta, online? In afara de Valentin si de o singura persoana ieri, mi-a raspuns si mie cineva civilizat la vreun comentariu pe pagina asta, fara jigniri si fara glume grobiene? Cu „Nu sunt de acord pentru ca” si cu argumente. Si nu trebuie raspuns musai la orice comentariu daca va repugna alte pareri.
            Mai rau, tu ai citit un comentariu al meu pe pagina dnei doctor in care o intrebam despre o pb personala si te folosesti si de informatiile de acolo repetitiv, desi te-am rugat sa nu o mai faci, ca asa ceva e subuman. Cum vrei sa te mai respect? Un asa om nu ar mai fi respectat nici acasa la el. daca s-ar afla.
            Imi iei toate comentariile la puricat, te duci si le comentezi cam prea urat in alta parte. Te-am imitat intr-o seara si nu ti-a placut.
            Si toate de astea de ce? Ca am alta parere? Da, cateodata am. Uite pe pagina de azi (nu asta), nu am avut.
            Pe oamenii pe care ii deranjez numai pe politica, ii mai inteleg, traim vremurile pe care le traim, e greu. Dar tu ai mai multe cu mine si te superi si la subiecte care nu ar fi de suparare in mod normal, ar fi de discutie, de impartasit idei si atat. Dar si astea, daca sunt spuse de mine te deranjeaza. Mi-ar fi placut sa fim mai … altfel. Eu totusi credeam ca avem lucruri interesante de discutat pe aici, dar daca nu e asa, nu e.

          • ‘o intrebam despre o pb personala si te folosesti si de informatiile de acolo repetitiv, desi te-am rugat sa nu o mai faci, ca asa ceva e subuman. Cum vrei sa te mai respect?’

            habar n am despre ce vorbești.
            nu e musai să mă respecți.

          • opinia mea despre spicy e că e un profil artificial creat de către o persoană care are mai multe astfel de profile active paici și nu numai, așa că tratez ‘persobajul’ spicy având această referința.
            daca ce rezultă e că nu avem ce discuta pe motiv de incompatibilitate ..aia e. nu i niciun bai.

          • acest dialog și altele de acest tip pentru mine sint plictisitoare și obositoare, motiv pentru care închid dialogul. o seara frumoasa sa ai.

        • aceasta clina a crăpat. însă poți folosi alta, nu i bai, are balta peste..:)

  • dronomanie

  • Domnule Cristoiu,
    Apreciez mult intervențiile dvs., atât în Jurnalul video, cât și cu Marius Tucă, Robert Turcescu sau la Aleph tv. Consider că aveți dreptate in tot ceea ce comentați. Pe 11 septembrie însă, la emisiunea cu Robert Turcescu, acesta a afirmat că a primit o informație conform căreia soția lui Marcel Ciolacu nu a participat la cununie. Conform unor postari ale unora care au participat la eveniment, am văzut o poză cu Ciolacu, soția lui si cei doi tineri. Ceea ce îmi confirmă că a participat la eveniment. Mi-a confirmat cineva care o cunoaște ca ea este. Dacă doriți, va trimit poza. Este bine sa se verifice informațiile înainte de a fi transmise. Dacă doriți, va trimit poza.Va multumesc pentru tot ceea ce faceți. Să vă dea Dumnezeu multă sănătate!

  • In spatele retelelor de trafic de droguri sunt statele, serviciile. Nu e logic la mintea cocosului? Cum sa poti crede ca pot exista retele pe plan mondial de trafic si autoritatile sa nu stie de ele? Serios…hai sa fim oameni normali la cap.
    Vor fi dispuse statele si serviciile sa o lase mai moale cu drogurile daca vor putea produce bani din altceva. Afacerile cu teste antidrog generalizate pot fi o sursa de bani…care poate ar fi un inlocuitor macar partial pt sumele de bani ce curg din droguri. Deci sa faca teste…ca intr-un fel sau altul oricum tre sa se produca bani. Mai bine si mai putin daunator asa.

  • atunci cind tradarea de patrie va deveni un atentat la siguranta nationala va deveni si traficul de droguri un atentat la siguranta nationala.
    pina atunci …exclus.

    pina una alta tradarea de patrie la noi a devenit ceva de bun-simt, nu mai reactioneaza nimeni.

    • de fapt e chiar invers, daca esti patriot …ala esti:)), brusc esti declarat putinist :))

  • ..’e că trădarea de patrie’

    pai …și trădarea de patrie’ cum e?!, că noi nu avem trădători de patrie’
    creca daia n avem traficanți de droguri pentru că nici tradatori de patrie n avem :))

  • Pai stati asa. Si bajetii din ce sa-si traga zilele? Din pensiile si salariile speciale? Pai si vilele si jeepanele din ce? Ha, ha, abia atentatul la droguri va deveni atentat la siguranta „nationala”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *