În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Video: Marcel Vela reproșează țărilor europene că nu iau exemplul României

În ultima sesiune video, la care răspunde întrebărilor cetățenilor, ministrul de Interne, Marcel Vela, a intrat în direct cu o româncă din Germania.

„Ieri am fost în Olanda și vreau să vă spun că nu există niciun fel de restricții. Nici mască, nici distanțare socială, nimic”, i-a spus interlocutoarea.

Vela și-a umflat pieptul și a răspuns: „Drept dovadă că au cazuri, la milionul de locuitori, mai multe decât noi. Pe noi ne-a preocupat viața și sănătatea populației mai mult decât au fost preocupați alții, din alte state. Și care au regretat după deciziile luate”.

Apoi, s-a apucat de vorbit în germană cu românca citind, cu aceeași greutate cu care o face în limba română, de pe o foaie câteva urări.

Q&A

#invitatieladialog #comunicareaestecheia

Posted by Marcel Vela on Friday, June 12, 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *