Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Viorica Dăncilă confirmă întâlnirea de care a vorbit Tudorel Toader la cristoiuTv

Dezvăluirile făcute de fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, luni seara, la cristoiuTv, în legătură cu presiunile făcute asupra lui pentru a promova ordonanțe de urgență fac valuri.

Fostul ministru a afirmat că a avut o întâlnire în 4, la vârful vârfurilor, însă nu a dat nume. A precizat că era prezentă și „doamna prim-ministru” de atunci, care nu putea fi alta decât Viorica Dăncilă. Ea a confirmat, pentru Adevărul, că lucrurile s-au întâmplat așa cum a spus fostul ministru și, în plus, ea i-a nominalizat și pe ceilalți doi. Este vorba despre Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. Întâlnirea a avut loc la sediul PSD din Băneasa și i se cerea lui Toader să promoveze OUG pe amnistie și grațiere pentru ca Dragnea să scape de pușcărie. Dăncilă a precizat că ea doar a ascultat discuția, nu a intervenit.

„Da, a avut loc acea întâlnire în patru, la sediul PSD din Băneasa. Au fost prezenţi Dragnea, Tăriceanu, Tudorel Toader şi eu, în calitate de premier. Îmi amintesc perfect că domnului Tudorel Toder i s-a solicitat amnistie şi graţiere. Domnul Dragnea şi Tăriceanu au susţinut varianta ordonanţei de urgenţă privind amnistia şi graţierea. A fost o discuţie foarte aplicată, în termeni juridici, între domnii Dragnea, Tăriceanu şi Tudorel Toader. Eu mai mult am ascultat. Fiind premier, nu puteam să iau o decizie fără un act venit din partea Ministerulul de Justiţie. Trebuia să am un act normativ şi nu l-am avut”, a explicat fostul premier pentru Adevărul.

Dăncilă a precizat că Tudorel Toader a fost schimbat pentru că a refuzat să promoveze acele ordonanțe.

Declarațiile lui Tudorel Toader le puteți vedea aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *