Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Vocea de pe Facebook: Câte școli au wc în clădiri dintre cele care aveau hazna în curte la vizita tovarășei?

În primăvară, o tovarășă, cu o voce cam isterică, asculta pe la ușa unei clase de la o școală musai dintr-o comună cu primar din opoziție și apoi dădea buzna și făcea propagandă de doi lei certând cadrul didactic.
Cu televiziunile după ea, tovarășa cu voce pițigăiată constata cu stupoare că școala avea toaletă în curte.
Și iar dă-i și fă propagandă și asumând că va rezolva ea problema asta și nici o școală nu va mai avea hazna.
Bun, perfect, mediocru, comunist.

Suntem în august.
Câte școli au wc în clădiri dintre cele care aveau hazna în curte la vizita tovarășei?
Ce investitii s-au facut?
Câte scoli au pază, câte școli au asistent medical(asta apropos de situatia epidemică actuala), câte școli au autorizatie sanitară, câte școli au autorizatie de securitate la incendii?
Mai e o luna si se deschid scolile.
Iar tovarășa a lăsat totul pe primării.
În timp ce domnia sa, printr-o multitudine de agramatisme demne de orice altceva decât de un profesor de limba română, ne va explica isteric, pardon pițigăiat, că primarii nu au facut toaletele si uite, na, ea a luptat cu sistemul dar a fost invinsa ca orice comunist plin de eroism istoric.
Mulțumesc!
Sa vină vidanja!
(Sursa: Pagina Adrian Câciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog