În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Vocea de pe Facebook. Lansăm proiectul: 𝗦𝗲 𝗰𝗮𝘂𝘁𝗮 𝘂𝗻 𝗲𝗿𝗼𝘂!

Eu una m-am săturat de dezbinare și egoism. Chiar a sosit momentul unui RE:START! Să ne dăm mâna și să construim pentru această țară! Fără miza voturilor, fără interese personale, pur și simplu, 𝐃𝐈𝐍 𝐃𝐑𝐀𝐆𝐎𝐒𝐓𝐄 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐎𝐀𝐌𝐄𝐍𝐈 𝐒𝐈 𝐓𝐀𝐑𝐀!

Pentru ca România să meargă înainte este nevoie să identificăm oamenii ei talentați. În toate domeniile. Ei sunt peste tot, dar cine are timp de ei în tot haosul mioritic?!? Profesori, doctori, elevi, studenți, antreprenori, meseriași, oameni de știință, militari, fermieri, fiecare își vede de treaba lui și nu are șansă să ofere cât ar putea pentru dezvoltarea României.
Ceea ce ne doare însă cel mai tare pe toți este 𝗰𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗶𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮. Întreaga scenă politică ne pare o mocirlă adancă în care Uriasul cu Picioare de Lut a rămas blocat și nu mai reușește să se urnească. Și ne zbatem, ne zbatem, dar nu ieșim să intrăm pe teren curat. De ce?!? 𝗣𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗮 𝗻𝗲 𝗹𝗶𝗽𝘀𝗲𝘀𝗰 𝗼𝗮𝗺𝗲𝗻𝗶𝗶 𝗯𝘂𝗻𝗶. 𝗦𝗶 𝗽𝘁 𝗰𝗮, 𝗮𝗰𝗼𝗹𝗼 𝘂𝗻𝗱𝗲 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗼𝗮𝗺𝗲𝗻𝗶 𝗯𝘂𝗻𝗶, 𝗲𝗶 𝗻𝘂 𝗮𝘂 𝗹𝗼𝗰. Stau ascunși în umbra unora sau altora sau, mai simplu, nu se mai implică defel. În felul acesta însă, România rămâne așa cum o vedem…
Tocmai de aceea, săptămâna aceasta am lansat o 𝗽𝗿𝗼𝘃𝗼𝗰𝗮𝗿𝗲: 𝗜𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮 𝗿𝗼𝗺𝗮𝗻𝗲𝗮𝘀𝗰𝗮! 𝗜𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗮𝗰𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗼𝗮𝗺𝗲𝗻𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗰𝗵𝗶𝗮𝗿 𝗱𝗮𝗰𝗮 𝗻𝘂 𝘃𝗼𝗿 𝗶𝗻 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮, 𝘃𝗼𝗿 𝘀𝗶 𝗽𝗼𝘁 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮!
Hai să îi cunoaștem pe cei buni, indiferent unde sunt ei sau în ce formațiune politică activează.
L-am întâlnit recent pe 𝗘𝗱𝘂𝗮𝗿𝗱 𝗜𝗿𝗶𝗺𝗶𝗮, 𝘂𝗻𝘂𝗹 𝗱𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗰𝗲𝗶 𝗺𝗮𝗶 𝗰𝘂𝗻𝗼𝘀𝗰𝘂𝘁𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶 𝗿𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶 𝗱𝗲 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁 𝘀𝗶 𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿𝘁𝗮𝗶𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁, 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗮𝘂 𝗽𝗿𝗼𝗺𝗼𝘃𝗮𝘁 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗹𝗮 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹 𝗴𝗹𝗼𝗯𝗮𝗹 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁 𝗱𝗲𝗰𝗮𝘁 𝗺𝗮𝗷𝗼𝗿𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗶𝗲𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗻𝗼𝘀𝘁𝗿𝗶. Pentru meritele sale, 𝗿𝗲𝘃𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗙𝗼𝗿𝗯𝗲𝘀 l-a invitat pe Eduard să fie pe prima sa copertă în România.
Ei bine, pentru că Eduard are experiența necesară și echipa potrivită, 𝗹-𝗮𝗺 𝗽𝗿𝗼𝘃𝗼𝗰𝗮𝘁 𝘀𝗮 𝗹𝗮𝗻𝘀𝗮𝗺 𝘂𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁 𝗱𝗲 𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗮𝘁𝗮𝘁 𝗮 𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗱𝗼𝗺𝗲𝗻𝗶𝘂𝗹 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰 𝗰𝗮𝘁 𝘀𝗶 𝗮𝗹𝗲 𝗰𝗲𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗮𝗳𝗮𝗿𝗮 𝗺𝗲𝗱𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰 𝗱𝗮𝗿 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗿 𝗮𝘃𝗲𝗮 𝘂𝗻 𝗰𝘂𝘃𝗮𝗻𝘁 𝗱𝗲 𝘀𝗽𝘂𝘀 𝗶𝗻 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗲𝗶! 𝗜𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝗺 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝗶 𝗼𝗮𝗺𝗲𝗻𝗶 𝘀𝗶 𝗮𝗽𝗼𝗶, 𝗹𝗲 𝘀𝗽𝗿𝗶𝗷𝗶𝗻𝗶𝗺 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝗲𝗹𝗲 pentru comunitățile lor, făcând apel la investitori din domeniile respective.
Eu una m-am săturat de dezbinare și egoism. Chiar a sosit momentul unui RE:START! Să ne dăm mâna și să construim pentru această țară! Fară miza voturilor, fără interese personale, pur și simplu, 𝗗𝗜𝗡 𝗗𝗥𝗔𝗚𝗢𝗦𝗧𝗘 𝗣𝗘𝗡𝗧𝗥𝗨 𝗢𝗔𝗠𝗘𝗡𝗜 𝗦𝗜 𝗧𝗔𝗥𝗔!
PS.: vom continua cu copilași, tineri talentați și orice altă categorie neglijată până acum.
România, trezește-te!!!

(Sursa: Pagina Ramona Ioana Bruynseels)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii