Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Vocea de pe Facebook: Negocierile pentru banii Europei au ajuns în a doua zi de prelungiri

Negocierile pentru banii Europei au ajuns în a doua zi de prelungiri. Atât de greu se lasă liderii care țin foarte mult la țara lor și la electoratul care i-a pus în vârf. Premierul olandez, de exemplu, e atât de vehement, încât negocierile s-au învârtit în jurul lui și el e cel care schimbă fața Europei și suma pe care o vom primi.
În joc sunt foarte mulți bani și câteva criterii: că putem primi ca subvenții de la UE, cât de mare pot fi împrumuturile, în ce condiții se dau miliardele (supraveghere de la Bruxelles, respectarea statului de drept, investiții în mediu și digital). Liderii UE sunt hotărâți să ajungă la un compromis, pentru că economia noastră depinde de ei.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *