Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Vocea de pe Facebook (video). Orice părere diferită devine „erezie” care trebuie pedepsită exemplar ca în vremurile întunecate a arderii vrajitoarelor

Exista încă cetățeni care se încred orbește în autoritățile mioritice pe problema combaterii “pLamdemiei” în ciuda rezultatelor submediocre obținute până acum.
Exista încă ființe umane care iau ca litera de lege zicerile specialistilor OMS, și nimic altceva, în ciuda autocontradicțiilor omeseniene de până acum.
Orice părere diferită devine “erezie” care trebuie pedepsită exemplar ca în vremurile întunecate a arderii vrajitoarelor.
Cam cât de papagal trebuie să devii ca să te furajezi nonstop cu acest nutreț pentru cretini?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii