Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Votată în stilul hei-rup, Legea pensiilor își arată primele fisuri

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Votată în stilul hei-rup, Legea pensiilor își arată primele fisuri”

  • Trebuie sa Fie Piza aia inputita care traieste in Elvetia. Elisabeta Morar
    Sa Ii fie Rusine – O sa fac o plingere la NYC against MARK ZUKERBERG. We Love You

  • ritmul civilizației tinde să fie un algoritm
    verifici ecuația de mișcare a Civilizației, algoritmul?, bravo. nu?, atunci nu vei exista. simplu că buna ziua

  • @Online
    Ce spun astia,daca iei pe logica negata…cunosti continuarea…
    https://incomemagazine.ro/marcel-ciolacu-nu-e-o-problema-de-incapacitate-de-plata-sub-nicio-forma-anul-viitor/
    Uite asa au aparut 150 miliarde $…
    https: //economie.hotnews.ro/stiri-burse-26700198-cei-7-magnifici-bursei-americane-apreciat-din-nou-fondul-turbulentelor-openai.htm
    Zi Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • atunci cînd bogății au hotărât că toți să sărăcească, inclusiv ei, ce urmează e cel mai probabil jalea.
      însă cu sărăcirea plenară treabă e că în orice mondializare, cu cît bogății sărăcesc mai mult în mod relativ, cu atât ei se îmbogățesc in mod absolut.

    • Io știu că pe vremurile astea lumea veche se duce pe copca garantat, daca ea nu e armonizată cu Natura. pesemne că unii știu clar că la anul nu vor fi probleme pentru că noi, ca țara, avem totul armonizat cu Natura. și chiar au dreptate daca e așa.

    • logica negată …o fi buna la ceva, însă Io habar n am la ce.

      intersecția dintre ea și logică inversa e mulțime vida

  • I
    Chestia asta cu plagiatul e un exercitiu care sa dea idea cum ca un automat exercita cenzura. Bate-te cu automatul . Ala cica e obiectiv . E o opratiune preventive . Se pregatesc mari abuzuri impotriva celor ce promoveaza idei care nu convin … unora : adevaratii cenzori .

    II
    „Prostii au facut reclama dnei Sosoaca ” . Iata ca si prostii pot fi utili. Ca sa nu mai vorbim de idioti .

    III
    Intamplarea cu Bojdeuca lui Creanga arata adevarata valoare a elitei noastre culturale.

  • Bojdeucii lui Creangă, în concepția PNL Iași de reabilitarea a unei clădiri monument istoric, îi lipsesc panourile fotovoltaice ca să-i dea independență energetică, bănuiesc opaițului.
    Legea pensiilor este deosebit de confuză dând impresia unui cetățean care a lucrat 25 de ani că se poate pensiona. Răspunsul este NU. Se poate pensiona doar când a ajuns la limită de vârstă și a îndeplinit stagiul complet de cotizare prevăzut de legea 263, altfel este penalizat la greu ca în legea Robertei Anastase (263/2010). Curios este că dacă generației mele și a Dvs. i se se acordau 0,75 pcte pentru fiecare an de facultate la zi, acum se acordă doar 0,25. Noi am plătit benevol -obligatoriu și pensie suplimentară care în legea nouă nici că mai apare. Ba mai mult noi am prins săptămâna de lucru de 6 zile (să fim sănătoși de câte ori am lucrat și duminicile) lucru pe care nu-l văd evidențiat nici în calculele vechi și nici în calculele noi. De așa niște dezbateri și nespecialiști chiar că n-a mai avut parte țara asta!
    Cât despre algoritmii Google și Facebook impuși de niște neica nimeni chiar că stai și te întrebi ce rost au înafară de enervare continuă. Ați citat autorul și publicația în care a apărut chiar în comentariul Dvs, iar suplimentar nu ați preluat de cât o comparație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *