Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Afacerea drona: în ambele situații statul român s-a făcut de râs

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „Afacerea drona: în ambele situații statul român s-a făcut de râs”

  • Romania ar trebui sa se numeasca Dromania, ca e condusa numai de drone. Partea haioasa e ca nici „pilotii” nu mai stiu care telecomanda apartine carei drone. De aici si comicaria. Vai steaua noastra!

  • Pe malul drept al Dunarii albastre……Blinken vine la Kiev intr-o vizita „surpriza”, pregatita, ca sa le dea peste un miliard USD.
    Ucrainienii vor mai mult, asa ca pregatesc o diversiune. Cu polonezii nu mai „merge”,deci au ales romanii care sunt fricosi si lasi.
    De aici apare dispretul ucrainienilor fata de romani. Romanii mai au si alte calitati: nepasatori si comozi ; nu-i intereseaza nici
    daca le cade meteoritul pe casa.
    In timp ce rusii bombardau cu spor, ucrainienii au trimis o „pocnitoare” peste Dunare; au facut poze, inclusiv cu satelitul.
    Soc si groaza: nimeni din RO nu stie nimic!. Jenant, asa ca „partenerul strategic” si-a sunat sluga de la Bucuresti sa se duca urgent
    in Delta. Si s-a dus… de doua ori. Restul il stiti….penibil.
    Nota: daca rusii ajung la granitele Romaniei va garantez ca 40-45% dintre romani emigreaza. Cred ca unii isi vor gasi si neamurile
    „ancestrale” din Punjab.

  • O inscenare a ucrainienilor, o piesa de teatru pentru a se crea o presiune internationala privind pericolul bombardarii porturilor. Piesa spune asa: vedeti ce pericol este cand se bombardează, romanii sunt in pericol, sunt nevoiți sa fie evacuați. Solutia gandita in scenariu ar fi ca ONU, SUA, NATO sa ceara zona de protectie pentru porturi. Aceste porturi sunt esentiale pentru aprovizionarea cu armament a Ucrainei. Prostii nostrii au aflat târziu.

  • @Online
    „Walmart Cuts Starting Pay for Some New Hires” wsj.com 7 Septembrie 2023
    Seara Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

      • romani ..la război
        :)))))
        sa protejeze …ce?!
        eventual viețile celor care mișună in Lumea Politicienilor?
        probabil că …exasperați de așa tupeu ..o sa le nedrepte fix împotriva lor.
        e și un lucru bun în faptul că țara nu ți mai aparține: o s o protejeze aia cărora le aparține :))

        • @online a scris pe 07/09/2023 la 19:19
          Online
          Astia sunt idioti…apv-isti…n-ai ce sa le ceri…Eu….am 48 ani aproape…4 operatii…mai mult de 10 internari…obez…nici nu mai vad bine…teoretic inapt…practic apt…ca sunt la transmisuni…am dosarul la sts dupa ce am facut armata…si aia m-ar da intr-un centru de comunicatii…repet…astia sunt si imbecili…
          Seara Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

        • @online a scris pe 07/09/2023 la 19:19
          Online
          Am vazut asta de multe ori postat pe forumuri…oamenii au zis ca daca primesc arme…merg sa-i impuste pe astia de care ai zis…”viețile celor care mișună in Lumea Politicienilor”…ce sa zic…sa le dea…macar nu se omoara singuri…teoretic…practic tot un fel de sinucidere e…
          Seara Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • habar n am cine le o fi vârât politicienilor în cap ideea că poporul e de partea lor, însă au făcut treabă temeinică :)), politicienii chiar cred minunăția asta:)))

          • @Online
            „habar n am cine le o fi vârât politicienilor în cap ideea că poporul e de partea lor, însă au făcut treabă temeinică”
            IA sau AI s-a ocupat de Treaba.
            Seara Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

  • Priviti aceste 2 imagini si Judecati Singuri care e „video game”…
    Crevedia
    https: //media.stiripesurse.ro/image/202308/w295h180/media-169307763588225500.jpg
    Izmail
    https://r3media.ro/wp-content/uploads/2023/09/foto-izmail-e1694002468517.jpg

  • Totul e o facatura pentru oli si handi. Ai nostri s-au pus capra la ordin. Rusii au tras cu rachete in silozuri si basta. Drone pentru atacuri de tip strategic viseaza doar pelicanii. Nu exista asa ceva. Despre A3 doar atat: emetiral. :mrgreen:

    • @Cib
      Am văzut clipul cu explozia….pare „artificial”…e prea evident spectaculos….miroase a editare video și nu e doar un pixel albastru….
      Toate Bune!!!
      Vali
      🙂

    • @CIB
      Nu a remarcat nimeni….ucrainenii au început să orăcăie cu drona imediat ce a fost schimbat ministrul apărării la ei și ăla vechi a zis că fiecare zi de Război îi costă 100 Milioane $
      Toate Bune!!!
      Vali
      🙂

  • Afacerea Drona o nouă vrăjeală marca opoziției.
    De ce nu este întrebat comandantul grănicerilor?
    Totul nu este altceva decât o noua umilire a României de către Zelinski și slugile lui.

  • Pentru mine, această afacere cu drona, indiferent dacă a căzut sau nu,este o modalitate de a îndepărta atenția contribuabilului occidental de la eșecul contraofensivei ucrainiene. În același timp, ne demonstrează eficiența armatei ruse în privința bombardarii transporturilor de arme din Occident spre Ucraina. Pe de altă parte, se dorește o implicare a trupelor armate ale unor vecini ai Ucrainei în conflict, iar pentru asta se lucrează intens de către CIA și complicii săi la crearea unei emoții a populației, favorabile oricărei decizii a minunaților noștri conducători.

  • DA dragi tovarasi multumim din inima poporului prieten ukrainean care ne apara de nemernicii de rusi si doboara toate dronele care ataca Romania.BRICS BRICS BRICS.

  • Faptul ca am fost obligati sa „gasim” fragmente de drona , nu e de bun augur pt noi si dezvaluie ceea ce gandeste concubinul strategic : escalada.

    • Imperiul american urmeaza exact modelul imperiului roman. Se prebuseste si vrea sa ia pe toata lumea in abis. Oricum tot acolo vor ajunge.

  • Un film prost facut pentru prosti. Unde e terenul ars, parjolit unde a lovit drona lu’ peste (ucrainenii au aratat o explozie in poza lor)? Si astia ai nostri s-au pitit dupa un copac unde era doar iarba arsa de soare. Acolo au gasit ei o galeata de suruburi. Si americanii si ucraineni si ai nostri ne iau de pelicani. Probabil ca o meritam. Scuze ca m-am bagat da’ prea e de oaie.

    • Vezi ce Antena3cnn a arătat terenul și copacii arși.
      Cetățenii de acolo și grănicerii nu au văzut drona, nu au auzit explozia, nu au văzut incendiul?

    • @cib a scris pe 07/09/2023 la 03:08
      Suna a facatura…a „descoperit” primarele….
      „CORESPONDENȚĂ din comuna din România unde a căzut drona rușilor. Primarul spune cum a descoperit resturile de dronă înaintea armatei” liberatatea.ro 7 Septembrie 2023
      Toate Bune!!!
      vali
      🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *