Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale din Rusia cu 87,97 la sută

Gazetă globalistă britanică „Metro” și-a „actualizat” profilul: azi „se ocupă” de „criminalii din UE”, iar a doua zi invită cititorii să viziteze mormântul lui Karl Marx, din nordul Londrei

O recentă inițiativă legislativă 

… a guvernului britanic, de a reglementa accesul (eventual blocarea acestui acces) post-Brexit în Marea Britanie pentru cetățeni UE care au caziere penale „deosebite”, a prilejuit în aceste zile, o spumoasă tiradă de abuzuri în paginile ziarului britanic, de orientare neo-marxist-liberală Metro: sunt „opinii” ample ale unor cititori, care au demascat „criminalii din UE” în discursuri ale urii, marcate pe alocuri de ingnoranță flagrantă. Totul, într-un „cor de bocitoare” asemănător unora pe care Metro le-a mai „convocat” în trecut la adresa est-europenilor și specific, a românilor.

S-a ajuns până acolo încât

… în ciuda evidențelor și a unor cazuri deja prezentate, „opinia publică” de la ziarul Metro „suspectează” că „infractorii UE” vor avea sprijinul (pentru împiedicarea deportărilor, revenirii forțate în țara natală- sic!) unor „activiști de stânga” (nota bene, neo-liberali) și al unor avocați lacomi, care vor invoca „drepturilor omului”. Pare incredibil, dar astfel de cititori exaltați se declară surprinși că avocații pot accepta astfel de cazuri. Simultan, în superficialitatea lor, „cititorii” ignoră că niciun avocat (oricât ar fi de „lacom”) nu poate combate o lege de Guvern confirmată constituțional. Îngrijorător rămâne, însă, faptul că idei demne de un regim dictatorial și primitiv, nu de o democrație precum cea britanică, sunt acceptate de ziarul colorat Metro.

Din ignoranță sau

…din cauză de ”agendă globalistă”, conducerea „Metro” a permis ca astfel de mesaje să rămână neamendate sugerând practic că ele descriu realitatea. Dacă ar fi fost interesați de faptul că cetățenii UE aflați în Regat au dreptul egal la imagine, că UE nu înseamnă doar criminalitate și că generalizările sunt mereu riscante, directorii editoriali Metro ar fi aflat că returnarea în țările de baștină a unor cetățeni pan-europeni condamnați pentru fapte penale nu au reprezentat complicații care să impună „activiști de stânga” și „proteste”, dintr-un motiv simplu: statele membre ale Uniunii sunt considerate „țări sigure”.

Din aceste lucruri decurge direct faptul că

… un cetățean UE poate fi returnat rapid în țara-mamă, pentru că, prin înțelegeri politice la nivel de Uniune, Marea Britanie recunoaște faptul că nu există riscuri pentru siguranța sa la destinație. Dacă cititorii revoltați de „criminalii UE” ar fi citit „Metro” mai des, ar fi aflat că Regatul Unit înregistrează eșecuri în deportarea unor persoane acuzate și condamnate pentru ilegalități pe relația cu state din Africa, Asia, continentul american: este vorba de state care au un istoric în nerespectarea drepturilor omului și care eventual pot fi considerate „nesigure” pentru cei deportați de către magistrați. „Metro” nu are astfel de precizări așa cum în trecut a prezentat frecvent români în poziții nefavorabile dar nu a avut interes pentru acei români din Marea Britanie care s-au integrat, plătesc taxe, au cariere: și care nu-s puțini. Probabil, ei nu au făcut parte din „diversitatea” lui „Metro”.

Cu astfel de campanii 

… ziarul pe hârtie frumos colorată, făcut uneori cu redactori ce au idei vagi despre subiectele abordate („Metro” scrie, de exemplu, de „nunțile la români” fără să știe exact ce înseamnă „nunțile la români”, așa cum cristoiublog.ro a arătat în trecut), și-a reîmprospătat din nou „profilul”: pentru început, ca veche tribună a luărilor de poziție anti- „est-europeni” și „anti-români” (evident, în numele „libertății de expresie”), gazeta distribuită gratuit pe double-deck-uri din Londra și din marile orașe, găzduiește azi informații trunchiate cu privire la „criminalii UE”.

În plus, deloc paradoxal

… tot ziarul „Metro” își invită cititorii a doua zi după mesajele despre „criminalii UE”, să facă o vizită la mormântul din nordul Londrei al „părintelui comunismului”, germanul Karl Marx. Este probabil, o invitație la vreo ”reculegere internaționalistă”, preluată de ziarul britanic în pofida suspiciunilor că infractorii UE ar fi ajutați tot de niște „produse ale marxismului”: activiști „nebuni, de stânga și neo-liberali”.

(http://pestiriciudate.blogspot.com/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *