Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Operațiunea Să cântăm împreună prohodul AUR

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Operațiunea Să cântăm împreună prohodul AUR”

  • Ciolacu moare de grija noastră cu gramajul dar va aproba în CSAT să dea miliardul Ucrainei, că atât costă sistemul Patriot.
    Miliardul din banii țării, strânși la bugetul de stat din banii noștri.
    Tudoase a ieșit să pregătescă terenul, zice că CSAT va horâri – adik Iohannis plus guvernul că ăsta-i CSAT – și că e tot una dacă Patriot va funcționa la noi sau în Ucraina.
    După isprava asta să emigreze Iohannis împreună cu tot guvernul plus Tudose în Ucraina, nu mai au ce căuta în România.
    Afară peste graniță cu ei! Că nu merită să mai stea în România și nici să vorbească lb. română.
    Să vorbească moldoveneasca ca minoritari în Ucraina! mama lor de hoți!

  • Operațiunea declanșată de partidele vechi, răsuflate și parcă neputincioase împotriva AUR este incalificabilă. La câtă nemulțumire există între oamenii de rând, AUR chiar va avea un scor f.bun! Chiar voi urmări discuția Dvs. cu dl. Simion.
    Toate aiurelile legislative de prin parlament, furăciunile și perioada întunecată a plandemiei, deplasările de lux ale cuiva, se vor deconta la vot.
    Nu mai spunem că PNL și PSD se autoboicotează.
    Un bun exemplu este blocarea Iașului cu ocazia vizitelor și lansărilor candidaților PNL-iști care se întrec în dosare penale. Ieri, iar și iar, blocați în trafic șoferii i-au adus aminte din nou actualului primar de rudele apropiate. Pe de altă parte imediat ce intri în marele oraș te întâmpină absolut toți poluanții și substanțele alergice. Mare oraș, jalnice autorități locale!

    • …partide vechi
      partide noi…

      polarizarea e asta: Artificial VS Natural
      partide noi sint cele care se muleaza pe polarizarea asta( invechite, expirate sint cele care folosesc o alta polarizare )
      aveti idee unde se gasesc ‘partide noi’ ? 🙂

      • sintem in plina Revolutie Mondiala.
        civilizatia trece de la dinamici ciclice, proprii Naturii, la dinamici liniare, proprii Infinitului,
        trece de la dinamici naturale la dinamici artificiale.

        aia e.

        oare nu cumva ar trebui sa existe partide pe masura vremurilor astea?!
        zic si io

        • ‘Prima condiție pe care un bolnav trebuie să o îndeplinească este aceea de a-și recunoaște boala. Abia după aceea se poate pune problema tratamentului.'( Adrin Severin, https://www.cristoiublog.ro/avertismente-si-sfaturi-pentru-america/ )

          pai …’boala’ e Marea Revolutie.
          ‘natia’ sufera de Marea Revolutie. asta e ‘boala’, Marea Revolutie.
          o tratezi ‘facind Pace’ intre ‘cei doi poli’, Natura, Artificialul. si cum sa faci Pace altfel decit folosindu l pe SI …intre Artificializare si Natura?! 🙂

          prin urmare …hai cu ‘partide Artificiale’ SI cu ‘partide Naturale’,…neamuleeee!:))))

          • exista drepturi naturale
            exista și drepturi la artificializare?
            transumanismul nu cu Artificializarea se preocupa?!

            oamenii sunt Intr un fel. oricum, dar altfel, nu mai sunt oameni ..naturali, care funcționează în baza unor drepturi naturale, ci oameni Artificializării, care funcționează în baza unor drepturi…proprii Artificialului.
            de ce tot nenorocim definiția omului incarcind sa vârâm in ea …ceva ce nu încape,…nu mai bine disponibilizam noi drepturile artificiale, in baza cărora unii oameni-artificializati pot avea …chiar sex neutru, daca asta vor?:))

            Natura a făcut omul Intr un fel. Aia e!
            ..daca vrei sa ciopirtesti definiția omului făcut de Natura …n ai decit! daca o faci in mod democratic, adică dacă ai adepți, însă de ce ar acoperi definiția ta, a omului trans, definiția omului?!
            omul e om iar omul …care e altfel decit omul făcut de Natura e …altfel!, ..e ‘ alt om!:))
            i am putea spune fix așa, ‘altomul’:))

          • atunci cînd a apărut pe ecrane editarea genetica a omului …de ce nu s au despletit Drepturile Omului in superpozitii?!

            Drepturi Naturale
            Drepturi Artificiale

            despre ce sa fie vorba in cazul drepturilor artificiale ..pesemne că știu cei care se preocupa cu editarea genetica a omului.
            însa drepturile naturale sunt drepturi ale omului ..din născare și așa se și cade să rămână.

            A, ..se schimba lumea din temelie daca pui pe masa ‘drepturile artificiale’ ca ‘drepturi ale omului ‘ ?
            așa o fi, însă abia așa se manifestă liber, după dorință, și dreptule naturale și drepturile artificiale.
            in orice caz în baza drepturilor omului, izvorâte pina una alta din drepturile naturale, exista femei și bărbați, ..atât.
            in baza drepturilor la artificializare un ..altom ar putea să aibă …orice ce alt ..sex , chiar și unul nemaiauzit 🙂

          • in lipsa manifestării drepturilor naturale și drepturilor artificiale ..’axruala definiție a omului ‘ e spuxata de la cap la coada, e o spurcăciune și pentru omul care …nu dorește să se artificializeze, însă și pentru altom, pe care îl constrânge sa verifice definiția omului ci d el vrea sa o verifice paia a altomului ( altom, antiom ..tot aia )

          • faptul că există o problema s a văzut atunci cînd a fost vorba despre vaccinare, pentru că nu vaccinarea a fost problema, pe tru că oamenii se tot vaccinaseră pina atunci, fara probleme, ci natura vaccinului, care folosea tehnologii noi, capabile să insereze comenzi în ecuatia de mișcare a omului ..din afara omului! …orbin cazul asta vorbim despre o dinamica artificială, nu naturala.
            daca ar fi existat drepturi artificiale unii ar fi ales sa se vaccineze cu vaccin artificial, alții ar fi ales sa se vaccineze folosi de tehnologiile clasice, pe care le folosiseră și mai nainte cînd s au vaccinat, de la naștere în unele cazuri.

          • prin urmare ..politica sa se facă!, fiecare după cum dorește ..fix așa s o facă!,
            însă ea se cade a fi făcută pe măsură vremurilor

          • vrăjeală cu patriotismul nu mai tine, nici aia cu naționalismul nu mai tine ..

            acu e …simpla treabă:
            Patria e chiar Natura, care e și nație șamd.
            propovăduiești drepturile Naturale?

            sau Patria e Artificialul, caz în care propovăduiești drepturile Artificiale?!

          • caz în care nu mai tine nici faza prin care te declari propovăduitor al drepturilor naturale, dar îi obligi pe oameni să se vaccineze folosit tehnologii …care țin de drepturile artificiale

          • ori Intr o barca ori în ailaltă :), cu precizarea că cei care și t in barca Naturii nu vor avea nimic împotriva dorinței de Artificializare a celor care vor sa se suie în barca ailaltă 🙂
            ( ceea ce nu se va putea spune despre cei care îmbrățișează drepturile artificiale, aceștia fiind cei care vor avea tendința să i scoată în afara legii, regulilor, pe cei care rămân legați de drepturile artificiale..

          • poate că ar fi mai lămuritor daca Simion zice daca e cu drepturile Naturale sau cu drepturile Artificiale,..daca tot da un interviu. ( daca l veți întreba despre relația dintre IA și drepturile Naturale …s ar putea să i dați greu, așa că …nu l întrebați )

  • Simi și cu AUR
    Țin loc de tezaur!

  • Simi și Târziu,
    Bere și rachiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *