Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Victoria mea asupra turismului sexual

Lucru explicabil.
Pentru toată lumea, Thailanda e ţara turismului sexual. Şi dacă ai spune c-ai fost acolo pentru o reuniune a Academiei, tot n-ai fi crezut că nu te-ai dus pentru o porţie de destrăbălare. Nu-i exclus ca mulţi cititori să împărtăşească această neîncredere şi faţă de ceea ce declar eu aici, sub iscălitură şi pe propria-mi răspundere:
Deşi am fost în Thailanda, n-am beneficiat de serviciile turismului sexual!

Mai mult, riscînd să fiu privit de sus de către bărbaţi, mărturisesc, în deplină sinceritate, că-mi fac un prilej de mîndrie din trecerea mea nevătămată, din punct de vedere sexual, prin Thailanda.

Unii se vor mira.
Ei bine, aşa e!

Sînt mîndru c-am ieşit neatins, ca lebăda după trecerea pe luciul unei ape, din încercările turismului sexual. De cum am ajuns la hotelul Amari din Bangkok, mi-am dat seama că pentru un bărbat ce nu vrea să-şi înşele nevasta, Thailanda e o încercare de destin. Dacă ai reuşit să te întorci de acolo fără experienţa unui masaj sexual sau a unui amor pe loc, în tufişurile unui parc sau într-o cămăruţă igrasioasă, să fie sigură femeia de lîngă tine că-i vei rămîne credincios pînă la moarte. Sirenele infidelităţii pîndesc la tot pasul. Sub pretextul masajului thailandez, ţi se oferă contracost o noapte în care maseuzele folosesc, pentru a te vindeca, nu numai mîinile, dar şi sînii. Cum ieşi din hotel se gudură pe lîngă tine un cetăţean unsuros, care se interesează dacă nu vrei cumva o experienţă inedită.

Pentru bărbaţii ce vor să treacă în faţa lor înşişi drept serioşi, Thailanda a găsit o formulă ideală:
Însoţitoarea de sejur.

Şmecheria e simplă.
Ea presupune o minimă condiţie:
Să vii singur în Thailanda.

O dată realizată această exigenţă, maşinăria merge de la sine. Autoritatea Naţională de Turism oferă străinilor numeroase sindrofii la care e obligatoriu să vii însoţit de o persoană feminină. Din nefericire, ai aterizat în Thailanda fără nevastă. Ce te faci? E – se înţelege – o întrebare ipocrită, deoarece nu-i obligatoriu, ca turist, să frecventezi sindrofiile. Localnicii îţi sar rapid în ajutor. Nici o problemă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Pagini: 1 2 3 4 5

4 comentarii pentru articolul „Victoria mea asupra turismului sexual”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *