Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Victoria mea asupra turismului sexual

Pe întreaga perioadă a sejurului vă putem oferi o însoţitoare! Lesne de bănuit că respectiva nu-i un fel de Muma Pădurii cu ochi oblici. E o jună zveltă, cu picioare rotunjite parcă la o freză de înaltă precizie. Tînăra, aproape adolescentă, surîzînd tot timpul, îmbrăcată decent, nu lasă o clipă impresia c-ar fi ceea ce este:
O prostituată de lux.

Şi astfel, bărbaţii ce ţin la onoarea lor au şansa de a nu cunoaşte remuşcări la întoarcerea acasă. Ei n-au fost la bordel, n-au avut aventuri cu femei uşoare. Au beneficiat, e drept, de o însoţitoare, dar asta n-are nici o legătură cu aventura, chiar dacă tînăra, după prima zi de mers împreună, le-a propus o partidă de sex, cu aerul angajării într-o hîrjoană.

Toate acestea sînt însă nişte încercări banale pentru un bărbat. Adevăratul examen îl reprezintă aventura de a da o raită printr-un cartier precum Bangla din Patung. Despre această parte a plajei (a plajei, nu a oraşului, deoarece provincia Phuket e împărţită nu pe localităţi, ci pe plaje) am auzit vorbindu-se în grupul meu tot timpul petrecut în sudul Thailandei. Seară de seară, nu numai membrii masculini, dar şi cei feminini ai grupului, îşi făceau cu ochiul şi, la un moment dat, dispăreau de pe ecranele radar ale conştiinţei mele. Dimineaţa, la micul dejun sau în autobuz, respectivii şi respectivele depănau pe larg şi-n gura mare teribilele aventuri avute azi noapte în Bangla. De regulă nu prea am şovăieli în străinătate cînd e vorba de experienţe riscante, iresponsabile. De astădată, ţinînd cont şi de faima dubioasă a Thailandei, n-am cutezat să mă aventurez în faimosul cartier. Conştient însă că nu-mi voi ierta niciodată, după întoarcerea din călătorie, laşitatea care m-a văduvit de o experienţă, în ultima seară a șederii la Phuket, mi-am luat inima în dinţi şi m-am hotărît să merg în Bangla. Începuse bombardarea Iugoslaviei de către NATO. Noapte de noapte, urmărean CNN-ul. Seara mergeam la un chioşc, nu departe de hotel, pentru a cumpăra Le Figaro din dimineaţa respectivă, dat fiind că jurnalul ajungea la Patung Beach abia pe la 21. În seara respectivă, cu ziarul sub braţ, am pornit spre Bangla.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Pagini: 1 2 3 4 5

4 comentarii pentru articolul „Victoria mea asupra turismului sexual”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *