Florin Cîțu: „Am convins o Românie să fiu premier, cred că e mai simplu să conving niște colegi să mă susțină la șefia PNL”

Florin Durgheu

Sunt avocat în Baroul București, neîntrerupt din anul 1997. După o perioadă în care eram solicitat, în calitate de avocat, atât în cauze civile, cât și în cauze penale, datorită unor succese răsunătoare în penal pentru diferite personalități (miniștri, deputați, senatori, importanți oameni de afaceri), m-am specializat în această materie.

Am sancționat abuzurile diverselor structuri de Parchet, în special cele ale D.N.A., nu doar în fața instanțelor de judecată din întreaga țară, precum și în multe emisiuni tv, în platourile Antena 3, B1 TV, Realitatea (acum Plus), Metropola TV și România TV, precum și în editorialele / articolele pe care le-am scris pentru Evenimentul zilei, Flux 24, Luju (Lumea Justiției), Știri pe Surse, România Liberă, RPTV, ZiuaNews și, mai nou, pentru Blogul Maestrului Cristoiu.

Fiind pasionat de politică, sunt invitat frecvent în platorile tv și pentru a discuta teme politice, nu doar juridice.

O perioadă de câțiva ani am fost preparator universitar la disciplina „Drept Constituțional”, fiind unul dintre asistenții domnului profesor Gheorghe Iancu la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Titu Maiorescu”.


Poate exista justiție independentă și în „Republica Ploiești”

Când aud sintagma „Republica Ploiești”, majoritatea concetățenilor se gândesc la abuzurile „Unității de elită” a D.N.A. Ploiești, uitând cu desăvârșire faptul că exact așa a fost denumită mișcarea antidinastică din ...
Citiți tot articolul →

Argumente pro și contra reducerii salariilor și/sau a pensiilor judecătorilor și procurorilor

Luni, 17 mai, pe intervalul orar 15,00 – 17,00 am avut plăcerea de a fi unul dintre invitații lui Alex Ferariu la emisiunea „Deschide lumea”, în platoul Realitatea Plus. Unul ...
Citiți tot articolul →
Cora Muntean: Ce blestem pe capul liberalilor să fie nevoiți să aleagă între Orban și Cîțu!
LIVE RETROSPECTIVA SĂPTĂMÂNII

Urmăriți, în direct, emisiunea Retrospectiva Săptămânii, prezentată de George Ciubotaru.

Publicată de Metropola TV pe Vineri, 18 iunie 2021
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog