Popularitatea lui Orban în România este de 57%. Institutul Nézőpont din Budapesta a dat publicității rezultatele unui sondaj de opinie despre percepția premierului Ungariei, Viktor Orban, în rîndul românilor

Aristotel Bunescu

Am fost redactor șef la ziarul Tineretul Liber, al treilea după Adevărul și România liberă, în perioada de după evenimentele din 1989. Am lucrat cu Maestrul Ion Cristoiu în patru rânduri.
Prima dată la SLAST – Suplimentul literal al Scânteii tineretului. Am făcut acolo rubrica Două coloane pentru dv, care a adus la redacție și în casa mea numeroase scrisori. În fiecare număr, o personalitate de la noi răspundea cititorilor la tot felul de întrebări. La final, invitatul acorda un premiu pentru un cititor. Pictori renumiți au oferit tablouri, scriitorii integrala cărților publicate, actorii bilete de favoare la spectacole, etc.

A doua oară, când a sosit Maestrul Director la Tineretul Liber, pe vremea de glorie a Evenimentului zilei. Venea în redacție însoțit de… gărzi de corp.

Un alt prilej a fost la ziarului Cotidianul, pe vremea guvernării țărăniste, cu familia Rațiu, acționar majoritar. Pentru prima dată un ziar publica ce se întâmplă în interiorul televiziunilor, posturilor de radio, gazetelor, agențiilor de știri.

În sfârșit, acum la cristoiublog.ro.

Am lucrat la AGERPRES, am făcut emisiuni de radio și televiziune, am publicat în săptămânale, cu precădere articole despre pictori. Vorbesc la vernisaje, am și o colecție de papioane.
Sunt ofițer de presă și purtător de cuvânt la Federația Română de Șah. Coordonez Agenția de presă culturală și sportivă –APCS.


Articolele autorului:

Pandemia la Breaza: Botniță cu zmeu albastru

MOTTO : Priviți maimuțoii cu cârpe la gură Președintele Klaus Iohannis m-a surprins și pe mine când a apărut cu botniță. Alt șoc a fost când a anunțat că, după ...
Citiți tot articolul →

Jurnal de pandemie în Prahova | Brezeni blocați în… Paradis

Scriu aceste rânduri în dimineața zilei de 20 aprilie, când este marcată Ziua Internațională a Presei Libere, după inițiativa organizației Reporteri fără frontiere. Ea este sărbătorită încă din 1991. Cum ...
Citiți tot articolul →

Jurnal de Breaza | Emanciparea gunoiului

Motto: „Un efect bizar al pandemiei la Breaza. Gunoiul s-a emancipat” Am sosit la Breaza pe 13 martie. Venim în Prahova de câțiva ani până toamna târziu, pentru a evita ...
Citiți tot articolul →
Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog